HOROSKOP ZA SUTRA (22. septembar 2017): Sunce ulazi u znak Vage, pa svima koji su rođeni u ovom znaku unapred čestitamo rođendan (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Pored prelaska Sunca u novi znak, dan će obeležiti trigon Merkura i Plutona, pa očekujte da danas Vaše reči imaju veću snagu nego inače,  pise danasnji-dnevni-horoskop

Ovan

POSAO

Nema razloga da se upoređujete sa svojom okolinom ili da započinjete novu raspravu. Važno je da ispoštujete svoja moralna načela.

LJUBAV

Insistiranje na preteranim zahtevima pred partnerom trenutno donosi neki negativan efekat. Nekom smeta vaša nestrpljivost ili impulsivno ponašanje.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

[adsenseyu5]

Bik

POSAO

Nečiju poruku možete da tumačite na različite načine i zato pokušajte da sagledate pozitivnu stranu medalje. Važno je da svoje poslovne obaveze završavate u zadatom roku.

LJUBAV

Pre nego što prihvatite nečiju emotivnu igru, važno je i da se prethodno dobro upoznajte sa svim osnovnim pravilima ponašanja.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

TEŠKA TRAGEDIJA ZBOG NEUZVRAĆENE LJUBAVI: Andrijana se živa zapalila kraj puta u Borči nakon RASKIDA SA DEVOJKOM! (INFO)

Blizanci

POSAO

Nema potrebe da se opterećujete nečijom pričom ili da brinete o daljoj perspektivi u poslovnoj saradnji. Okolina pomaže zajednički uspeh, a neko pokušava da vam obezbedi bolje materijalne uslove.

LJUBAV

Dobar predosećaj koji imate nagoveštava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Proverite svoju ljubavnu sreću u skladu sa raspoloženjem i mogućnostima.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

slatkis

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

Rak

POSAO

Ne možete u potpunosti da ostvarite svoje poslovne planove, ali imate sjajnu predstavu o izboru najboljih rešenja. Potrebno je da uskladite svoja interesovanja sa saradnicima.

LJUBAV

Pokušavate da se otrgnete od sentimentalnog raspoloženja, ali pri tome i često razmišljate o nečijem odsustvu. Nedostaje vam inicijativa kako biste prevazšli trenutnu situaciju.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

[adsenseyu1]

Lav

POSAO

Nije teško napraviti dobar izbor u situaciji kada vam se nude zanimljive ideje ili kada saradnici pružaju značajnu podršku. Uvek postoji uspešniji i lepši deo stvarnosti, ali do njega se ne dolazi slučajno.

LJUBAV

Delujete samouvereno i dobro raspoloženo. Nasuprot vama partner kao da vešto prikriva svoje emotivno nezadovoljstvo. Proverite na vreme svoje slutnje.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

DRAMA POZNATE PEVAČICE I NJENE ĆERKE: Luna Đogani se onesvestila nakon skandala koji je napravila Anabela! (INFO)

Devica

POSAO

Uporno ignorišete događaje koji se ne uklapaju u vašu procenu. Ne treba da podstičete kritički ton u odnosu sa saradnicima, već da pronađete novo i kompromisno rešenje.

LJUBAV

Ako partner nema dovoljno razumevanja za vaše potrebe, nemojte dozvoliti da se između vas stvori novi emotivni zid koji vas udaljava.

ZDRAVLJE

Hranite se zdravije…

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Vaga

POSAO

Sa nekoliko dobrih poteza možete učiniti više nego vaši saradnici ili poslovnih konkurenti. O uspehu ne treba previše pričati već treba uspešno delovati na različitim stranama.

LJUBAV

U ljubavnom životu neko vas sve više uzbuđuje i privlači vašu pažnju. Izbegavate da priznate svoju emotivnu slabost, ali odaju vas različiti postupci koji sve to jasno nagoveštavaju.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

 

Škorpija

POSAO

Na osnovu blic informacija dolazite do zaključka da vam predstoje sjajni poslovni rezultati ili novi uspeh. Važno je da se oslonite na svoj praktičan duh i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima.

LJUBAV

Ukoliko priželjkujete veći emotivni uzlet, učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da inspirišete svog partnera na uzbudljivu zabavu.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

[adsenseyu4]

Strelac

POSAO

Nedostaje vam očekivani stepen poverenja u određene saradnike i zato ne pričate previše o svojim poslovnim planovima. Zadržite dodatnu meru opreza.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom suviše se oslanjate na svoj blistavi um i potiskujete osećanja tako nepotrebno provocirate svog partnera.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

 

Jarac

POSAO

Stalo vam je da potvrdite svoje praktične sposobnosti pred saradnicima, ali još uvek ne možete da se opredelite i za najbolje rešenje. Nemojte dozvoliti da vas pokolebaju nečije reči ili novi uslovi.

LJUBAV

U ljubavnom odnosu zna se dobro šta je čija uloga. Navedite partnera da ispuni vaša očekivanja. Budite dovoljno kategorični kako biste dobili sve ono što želite.

ZDRAVLJE

Čuvajte se povrede.

Ljubavna priča Bobija i Milice Marjanović!

Vodolija

POSAO

Nema razloga da optužujete svoju okolinu za poslovne propuste ili da se sukobljavate sa osobom koja uživa veliku popularnost u krugu saradnika. Dobro procenite najbolji trenutak za efikasnu akciju.

LJUBAV

Partner za razliku od vas lakše rešava neke lične dileme ili zajedničke probleme. Na žalost, nečije samouvereno ponašanje vas dovodi u inferiornu poziciju koja vas sputava.

ZDRAVLJE

Izražena napetost.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ribe

POSAO

Verujete u onu verziju koja odgovara vašim potrebama tako da ne proveravate nove informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Gubitak sa kojim se suočavate ne treba da utiče na vaše raspoloženje.

LJUBAV

Ukoliko ste slobodni, pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada ili privlači vašu pažnju. Skloni ste čestim promenama emotivnog raspoloženja.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

[adsenseyu2]