HOROSKOP ZA SUTRA (21. OKTOBAR): Strelčevi, vreme je za velike korake! Ovnovi, samo smireno! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kažehoroskop.

OVAN

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ste rastrzani između svojih ciljeva i onoga što vaša porodica smatra da je dobro. Možete da očekujete svađe koje će poremetiti odnos koji ste taman bili uskladili. Povedite računa o bešici.

BIK

Ne preporučuje se da danas idete na bilo kakav poslovni put jer vas neće pratiti srećne okolnosti. Veoma ste napeti i tu energiju prenosite na voljenu osobu, što može da rezultira konfliktom. Povedite računa o tome. Mogući su bolovi u grlu.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Možete da očekujete značajno poboljšanje materijalne situacije i postepenu stabilizaciju novčanih prihoda. Na ovom polju za sada sve ide usporeno, daleko ste od toga da pronađete osobu koja vam sasvim odgovara. Moguća je zubobolja.

RAK

Nije povoljan dan za posao. Najbolje bi bilo da se danas posvetite nekim drugim stvarima i da uzmete slobodan dan ako ste u mogućnosti. Voljena osoba vam unosi tenziju i nervozu, što vas čini plačljivim i razdražljivim. Bilo bi dobro da posetite lekara.

 

hotoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Imate velike propuste, pad koncentracije je uticao tako da ste napravili značajne greške na poslu. Moguće je da ste pomalo razočarani u voljenu osobu i da se polako pitate da li taj odnos bilo kuda vodi. Potrebno vam je više kvalitetnog sna.

DEVICA

Postoji kolega koji vam je veoma privržen i koji želi čak i da se žrtvuje da bi vama pomogao. Možete da očekujete zanimljive promene na ovom polju. Problemi dolaze jedino ako ste u emotivnoj vezi sa Rakom. Potpuno ste opušteni i relaksirani.

[adsenseyu1]

VAGA

Pokušaćete da objasnite svojim nadređenima u kakvoj se situaciji nalazite i da od njih zatražte dodatnu pomoć i podršku. Moguće je da se osećate povređeno ali voljena osoba će se potruditi da se iskupi i da vam sve nadoknadi. Osetljiva vam je koža.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete da ćete danas veoma lako privesti kraju sve obaveze koje ste imalu u planu. Uživate u svojoj slobodi i u tome što nikome ne morate da polažete račune. Imate brojne prilike za flert. Odlično se osećate danas.

STRELAC

Moguće je da razmišljate o promeni posla iako još uvek niste sasvim spremni za taj veliki korak. Ne dopada vam se monotona faza u koju ste ušli sa voljenom osobom i imate potrebu nešto da promenite. Povedite računa o osetljivom želucu.

[adsenseyu1]

JARAC

Moguće je da vršite veliki pritisak na poslovnog partnera što vam dodatno otežava poslovno napredovanje. Vi ste osoba koja pravi problem u svom braku. Što pre to budete shvatili, pre ćete moći da ispravite greške. Problemi sa bubrezima.

VODOLIJA

Moguće je da imate finansijske oscilacije ali i da niste previše zabrinuti za svoju poslovnu budućnost. Očekuje vas prilika da uđete u tajnu vezu sa osobom koja pripada nekom od vodenih znakova. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

RIBE

Nema razloga da brinete previše, uz malo sreće uspećete da rešite sve nedoumice i komplikacije na ovom polju. Novo ljubavno poznanstvo vam se baš danas mže desiti ali ta veza će biti veoma komplikovana. Manji problemi sa očima.

(Dnevne.rs /Telegraf / Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]