HOROSKOP ZA SUTRA (21. NOVEMBAR): Rakovi, sve ide na bolje! Jarčevi, nemojte toliko da pijete! (ASTROLOGIJA)

ptica

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Možete imati pred sobom dosta slobodnog vremena sa kojim možete da radite sve što poežlite. Ukoliko ste slobodni, današnji dan vam donosi priliku za novu ljubav! Osoba rođena u znaku Lava vam odgovara kao partner. Redovno proveravajte pritisak.

BIK

Moguće su manje komplikacije ako se bavite privatnim poslom, ali ćete do kraja dana sve uspeti da rešite. Ukoliko ste u braku, smeta vam to što je partner preterano dominantan i što zahteva da sve bude po njegovom. Povedite računa o bešici.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Sklapanje novog poslovnog dogovora će vam biti veliki i značajan poduhvat za današnji dan. Flertujete sa osobom čiji emotivni status ne znate. Nadate se da će na kraju ipak sve ispati dobro po vas. Mogući su manji problemi sa plućima i disajnim putevima.

zvezde

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

Poboljšanje finansija vam dolazi i bićete u prilici da dosta toga promenite na bolje. Zadovoljni ste situacijom. Osećate se dobro pored voljene osobe koja u baš život unosi dodatnu dozu optimizma i ljubavi. Moguće je da ste skloni gojenju.

LAV

Nema razloga da brinete kada je posao u pitanju. Pokušajte da stvari gledate sa neke vedrije strane. Važno vam je da na ljubavnom planu ostvarite sklad i harmoniju i da budete u stabilnim odnosima sa voljenom osobom. Moguća je glavobolja.

[adsenseyu1]

DEVICA

Maksimalno ste fokusirani na polje posla i trudite se da zadržite najbolju koncentraciju. Dopada vam se osoba koja živ daleko od vas i pokušavate da ostanete u kontaktu iako nije uvek jednostavno. Prijala bi vam meditacija ili neke vežbe opuštanja.

Foto: Dnevne.rs/pixabay

Foto: Dnevne.rs/pixabay

VAGA

Zadovoljni ste sa onim što ste uspeli da ostvarite na polju posla, ali se pitate koji bi mogao da bude sledeći korak. Na ovom polju sve nekako spontano i opušteno teče. Ne želite da forsirate nova dešavanja. Dobro se osećate i nemate nikakvih problema.

ŠKORPIJA

Ako želite da ostvarite poslovno napredovanje, potrebno je da više verujete u sebe i svoje sposobnosti. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Lava, moguće je da ćete imati manjih problema pri pokušaju da ostvarite kontakt sa njom. Koža vam je osetljiva.

[adsenseyu1]

STRELAC

Očekuje vas dosta sreće ako se bavite nekim formalnostima danas ili ako vas očekuje neko sudsko rešenje. Dopada vam se osoba koja je trenutno spremna samo na slobodnu vezu i neobaveznu avanturu, što i vama odgovara. Smanjite unos masne hrane.

JARAC

Poboljšanje na polju finansija vam dolazi i bićete veoma zadovoljni zbog toga. Nemate probleme na polju posla. Gajite tajne simpatije prema jednoj osobi koja toga nije svesna. Teško vam je da priznate ono što osećate prema njoj. Izbegavajte alkohol.

VODOLIJA

Dobićete neke veoma lepe vesti od poslovnog partnera koji želi da unese neke novine i promene u vaš posao. Voljena osoba će vam pokazati svoje emocije i namere, a vi ćete uživati u lepim trenucima koje provodite zajedno. Povedite računa o unosu tečnosti.

[adsenseyu1]

RIBE

Imate mnogo novih obaveza ispred sebe, ali planirate sve da privedete kraju u zadatom roku. Osoba sa posla pokušava da vam se približi, ali vi niste sigurni koliko je dobra ideja da mešate posao i zadovoljstvo ovaj put. Moguć je pad imuniteta.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, astrousluge.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]