HOROSKOP ZA SUTRA (21. MAJ): Strelac rešava emotivne dileme, Rak zbunjen, Vagu muče sinusi! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Sedmica za nama počela je hladno i uzdržano, da bi se, evo, naglo sve preokrenulo, oslobođena je velika količina energije, stege su popucale. Sačuvajte zdrav razum ipak.

OVAN

POSAO

Ukoliko ste sigurni u svoju poslovnu viziju, nemojte dozvoliti da vas ubeđuju u suprotna rešenja ili da se neko protivi vašoj volji. Potrebna vam je nečija podrška kako biste u potpunosti ostvarili svoje poslovne namere.

LJUBAV

Važno je da delujete dovoljno inspirativno na svog partnera. U ljubavnom susretu ništa ne prepuštajte slučaju, posebno kada imate svest o ličnoj dominaciji.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

HOROSKOP OPREZNE LJUBAVI I RIZIČNOG PUTOVANJA: Ulazak Merkura u znak Bika (do 6. juna 2017. godine)

BIK

POSAO

Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i učinite sve što je potrebno da razjasnite zajedničke dileme. Poslovne kriterijume treba da ispunjavate prema stepenu važnosti ili u skladu sa zajedničkim dogovorom.

LJUBAV

Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamenu ili osobu za koju vas vezuju slična interesovanja. Najbolje ćete se osecati uz osobu koju dobro poznajete.

[adsenseyu4]

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji.

BLIZANCI

POSAO

Odbijate da prihvatite nečiju ulogu u pregovorima i ne želite da se nalazite izvan glavnih događaja na poslovnoj sceni. Upravljate se prema svojim moralnim načelima i insistirate na nekim efikasnim rešenjima.

LJUBAV

Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na aktivnu ulogu u različitim situacijama. U skladu sa svojim afinitetima umete da stvorite romantičnu atmosferu i da privučete nečiju pažnju.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

POSAO

Ne dopada vam se saznanje da neko ima skrivene namere. Zato insistirate na zajedničkom sučeljavanju. Izbegavajte potencijalne sukobe i potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti.

LJUBAV

Neko počinje dodatno da vas zbunjuje ili zabrinjava svojim ćudljivim ponašanjem. Osećate potištenost zbog susreta sa jednom osobom. Prijaće vam razgovor.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

[adsenseyu1]

LAV

Astrološke prognoze za proleće 2017: Od 29. aprila kreću ozbiljne životne promene u narednih godinu i po, ali šta vas čeka od marta do juna?

POSAO

Nema razloga da očekujete velike povlastice ili nečiju saglasnost. Usmerite svoju koncentraciju na rešavanje nekih praktičnih ciljeva. Važno je da pravilno procenite redosled poteza koji vode ka poslovnom uspehu.

LJUBAV

Suzdržite se od različitih provokacija. Nečije ponašanje ili emotivna uloga mogu lako da vas zavaraju. Budite dovoljno mudri i promišljeni. Ne morate izražavati sve ono što mislite.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

psi

Foto: Dnevne.rs /pixabay

DEVICA

POSAO

Ne dopada vam se saznanje da neko kritikuje vaše ideje pa zato pokušavate da promenite krug saradnika. Izbegavajte brzopletost u ponašanju, jer greške koje učinite mogu imati dvostruki efekat.

LJUBAV

Obratite pažnju na nove događaje koji se prećutkuju iz vama nepoznatih razloga ili na nečije neobično ponašanje. Sačuvajte prisebnost, posebno kada se nalazite u neobičnim situacijama.

ZDRAVLJE

Osetljiva vam je koža.

Dnevni horoskop za 16. maj 2017

[adsenseyu1]

VAGA

POSAO

Potrebne su vam poverljive informacije kako biste na vreme završili svoje obaveze ili zadovoljili različite kriterijume o uspešnoj saradnji. Ne treba da se zavaravate raznim olakšicama koje nude samo privremeno rešenje.

LJUBAV

Moguće je da vam nedostaje suzdržanost i emotivna diskrecija u bliskim kontaktima koje imate sa jednom osobom. Ponekad stvari vidite samo na osnovu ličnih merila.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

OVE SEDMICE DVE PLANETE MENJAJU ZNAK! Pratite dan po dan – od 15. do 22. maja 2017. godine (HOROSKOP)

ŠKORPIJA

POSAO

Imate utisak da neko drugi češće dolazi do glavnog izražaja ili da određuje nova pravila poslovnog ponašanja i to se negativno odražava na vašu koncentraciju. Na vreme ispravite svoje propuste jer uvek postoji izlaz i dobro rešenje.

LJUBAV

POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku
Partner deluje raspoloženo. Važno je da postoje dobre namere koje vas emotivno zbližavaju. Potrebno vam je nečije prisustvo kao izraz iskrene naklonosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

proleće

Foto: Dnevne.rs/pixabay

STRELAC

POSAO

Nema razloga da verujete u neke nove informacije koje dolaze iz nepoznatih izvora. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i nove događaje. Ipak, preterana doza radoznalosti u nečijim očima može da izgleda kao negativna osobina.

LJUBAV

U pokušaju da pravilno rešite neke nove emotivne dileme, oslonite se na svoju intuiciju. Često nije sve onako kao što na prvi pogled izgleda.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

 

JARAC

POSAO

Nemojte dozvoliti da neko preuveličava vaš neuspeh ili da vas kažnjava zbog neizmirenih računa. Susret sa jednom osobom deluje kao neprijatna situacija, ali sačuvajte samopouzdanje i izvucite dobru pouku o poslovnim kontaktima.

LJUBAV

Zaboravite na neke neobične ili avanturističke ideje koje mogu da iskomplikuju vaš ljubavni odnos i miran san. Nije svaki izazov vredan rizika.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

POSAO

Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi odgovarajućeg suparnika. Potrebno je da odredite preciznije ciljeve i da sačuvate pozitivnu orijentaciju.

LJUBAV

Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja u potpunosti vaš san o velikoj sreći, ali svakako najavljuje neko zanimljivo iskustvo i niz novih prijatnosti u emotivnom zivotu.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

ASTROLOGIJA I HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Proleće 2017. biće PRVO U NIZU POSLEDNJIH godina bez pomračenja, evo šta nas čeka! (OD MARTA DO JUNA)

RIBE

POSAO

Ponekad vaša samovolja u ophođenju prema saradnicima ili preterana energičnost u postupcima, deluju iritirajuće na okolinu. Zbog toga nas prate negativni komentari ili reči kritike.

LJUBAV

Partner nema dovoljno razumevanja za vaše emotivne potrebe tako što ne obraća posebnu pažnju na vaše negodovanje ili neraspoloženje.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

[adsenseyu2]