HOROSKOP ZA SUTRA (21. maj 2019.): Za Škorpije povoljan dan za poboljšanje odnosa sa kolektivom! (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Ovan bi trebalo da povede računa o alergijama, Raka očekuje povećanje zarade, Vaga sklona depresiji.

OVAN

Moguće je da ćete zbog problema u komunikaciji sa nekim iz poslovnog okruženja napraviti sebi problem koji će imati dugotrajne posledice. Odlučili ste da pokažete partneru šta očekujete od vaše veze. Povedite računa o alergijama.

BIK

Ako se nadate velikoj promeni na poslovnom planu, ostaćete razočarani. Budite skromniji u svojim očekivanjima. Vaše nezadovoljstvo trenutnom vezom samo raste i postaje vam jasno da je ta priča gotova. Problemi sa krvnom slikom.

 

BLIZANCI

Ovaj dan vam nosi promene i neočekivane komplikacije koji mogu da ugroze mir koji ste do sada na neki način imali. Neočekivano ćete sresti osobu iz prošlosti koja će u vama probuditi jake emocije. Dobro se osećate.

planeta

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Očekujte pozitivan preokret koji će vam doneti priliku za povećanje zarade. Od vašeg zalaganja zavisi koliko ćete je dobro iskoristiti. Došlo je vreme za velike odluke na emocionalnom planu. Mogući su manji problemi sa bešikom.

 

LAV

Postoji mogućnost da vam neko iz poslovnog okruženja daje potpuno pogrešne savete koje vi ne prepoznajete kao takve i verujete im. Voleli biste da prebolite osobu sa kojom ste se nedavno razišli. Mogući su problemi sa sinusima.

DEVICA

Vaš plan će poremetiti iznenadni troškovi, ali uz promenu organizacije moći ćete da se izborite sa tim na pravi način. Vaša veza prolazi kroz još jednu krizu, a ukazuje vam se prilika za manju avanturu. Povedite računa o hormonima.

 

VAGA

Možete da očekujete miran dan u kome vaša rutina ni na koji način neće biti poremećena. Opustite se danas. Vaš partner je pokazao neke svoje strane koje su vas jako iznenadile. Skloni ste depresivnim stanjima.

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Današnji dan je povoljan za poboljšanje odnosa sa kolektivom. Ako postoji nešto iz prošlosti zbog čega se kajete, pravi je tren da se izvinite. Imaćete zanimljiv razgovor sa osobom koja vam se udvara. Odlično se osećate!

 

STRELAC

Nadate se napretku na poslovnom nivou i to vam daje motivacije i energije da se maksimalno trudite. Moguće je da odbijate da priznate sebi koliko su ozbiljni problemi koje imate sa partnerom. Problemi sa bešikom.

JARAC

Budite oprezni kada je u pitanju donošenje odluka. Jedan rizičan potez vas može dovesti do gubitka trenutne pozicije. Sve više stičete utisak da voljena osoba više brine o svojim potrebama nego o vama. Mogući problemi sa imunitetom.

ljubav

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Jako je važno da sačuvate smirenost pred problemima koji će se neočekivano pojaviti. Ništa nije tako nerešivo kako nekad izgleda. Možete da očekujete novo poznantvo sa osobom koja će vam pokazati emocije. Mogući su problemi sa srcem.

 

RIBE

Danas ćete imati osećaj da vam ništa ne polazi za rukom uprkos svom trudu. Imajte na umu da je to samo prolazno teško stanje. Sve više vam nedostaje sloboda i čekate povod da konačno prekinete vezu. Problemi sa probavom.

       

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)