HOROSKOP ZA SUTRA (21. DECEMBAR): Vage, pokažite svoje kvalitete! Jarčevi, treba vam pažnja! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Ukoliko imate zadatak da pokažete javno neki svoj projekat, stići će vas velika trema. Pokušajte da pobedite svoje nesigurnosti. Voljena osoba se trudi da vam ugodi, ali vi kao da non stop imate neke zamerke i primedbe. Mogući su manji problemi sa urinarnim putevima.

BIK

Na radnom mestu dolazi do sukoba autoriteta. Niste sasvim sigurni kojoj strani da se priklonite. Ukoliko ste u braku postaje vam pomalo dosadno, pa pokušavate da razmrdate stvari sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, sviđa vam se Vaga. Mogući manji problemi sa želucem.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Možete da očekujete veoma zanimljivu situaciju na poslovnom planu i pozitivne preokrete u vašu korist. Moguće je da ćete imati susret sa osobom koja vas magnetski privlači. Ipak, vas dvoje niste za vezu na duže staze. Povedite računa o krvnom pritisku.

RAK

Možete da očekujete manje komplikacije ako ste se nadali rešenjima po pitanju nekretnina ili vlasništva nad nečim. Niste sigurni u svoje emocije koje se menjaju iz časa u čas. Do emotivnih promena će doći kada budete spremni na odluku. Problemi sa varenjem.

LAV

Moguće je da delujete nekako konfuzno u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Potrudite se da budete malo konkretniji. Niste sigurni u emocije osobe koja vam se dopada, pa se povlačite pred njom. To nije pravi pristup. Mogući su problemi sa grlom.

DEVICA

Na polju finansija vam se dešavaju značajne oscilacije. Ni sami više ne znate koliko imate a koliko morate da potrošite. Nije povoljan dan za ljubav, kao ni za početak nove veze. Nemojte da očekujete previše. Povedite računa o žlezdama.

[adsenseyu1]

VAGA

Moguće je da vas strah od autoriteta sputava u vašoj nameri da iskažete sve svoje kvalitete. Ukoliko ste u braku, dolazi do problema sa voljenom osobom, jer vam se ne dopada to što ona uvek ima preterano dominantan i agresivan stav. Mogući su manji problemi sa glavoboljom.

ŠKORPIJA

Potrebno je da svi vaši poslovi budu sasvim transparentni. Nemojte da zaobilazite pravila. Ukoliko vam se dopada neka osoba koja je zauzeta, danas biste veoma lako mogli da dođete do nešto prisnijeg kontakta sa njom. Mogući su problemi sa nesanicom.

STRELAC

Možete da se nadate da će kolege biti na vašoj strani ako se bud desio neki manji konflikt sa nadređenima. Dopada vam se jedna prijateljski nastrojena osoba, ali niste sasvim sigurni kako da joj priđete. Mogući su manji problemi sa cirkulacijom.

[adsenseyu1]

JARAC

Možete da očekujete veoma važan poslovni razgovor koji će biti odlučujuć za dalji tok vaše karijere i profesionalnog života. Ne dopada vam se to što voljena osoba ne provodi dovoljno vremena sa vama. Ukočenost u leđima je vaš hronični problem.

VODOLIJA

Imate dosta sreće tokom današnjeg dana. Bez preterano velikog truda možete da ostvarite jako povoljne rezultate. Prija vam osećaj slobode. Ipak, kasno noću kada ostanete sami osetite da vam nedostaje stari partner. Povedite računa o jetri.

RIBE

Možete da se nadate promenama na polju finansija. Ipak, ako ne morate nemojte da pozajmljujete novac. Očekuje vas teška situaciju sa voljenom osobom koja uporno sumnja u vašu iskrenost i vernost. Povedite računa o probavi.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, astrousluge.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]