HOROSKOP ZA SUTRA (20. SEPTEMBAR): Lavovi, prosto zračite pozitivnom energijom! Ribe, imate problem sa samopouzdanjem!

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Veći deo poslovnih problema je konačno iza vas. Očekuje vas miran dan bez stresa i trzavica. Čekate pravi trenutak da napravite korak ka osobi koja vam se dopada. Današnji dan je povoljan za to. Osetljive ruke i zglobovi, povedite računa.

BIK

Zadovoljni ste finansijskom situacijom koja je sasvim stabilna. Planirate da napravite još veći uspeh u budućnosti. Sada ste konačno sigurni u svoju odluku kada je u pitanju izbor partnera koji ste napravili i ponosni ste na to. Povedite računa o ishrani.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Savet je da ne preterujete i da ne preuzimate sve obaveze na sebe već i da zatražite pomoć koja vam je potrebna. Razmišljate o zajedničkom životu sa voljenom osobom. Spremni ste konačno na taj veliki korak. Problemi sa niskim pritiskom.

plavo

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

Znate šta treba da uradite da biste ostvarili napredak na poslovnom planu. Slušajte svoje instinkte. Moguće je da ste više na oblacima nego na zemlji, idealizujete voljenu osobu i maštate o njoj. Prijala bi vam šetnja na svežem vazduhu.

LAV

Vi ste zaslužni za pozitivnu motivaciju koju imaju vaši saradnici i dobro se osećate zbog toga! Možete da očekujete priliku da ostvarite više od jednog zanimljivog poznanstva tokom današnjeg dana. Mogući su manji problemi sa venama.

[adsenseyu1]

DEVICA

Očekuje vas prilika da sa svojim nadređenima ozbiljno porazgovarate o unapređenju koje očekujete. Dolazi do zanimljivog susreta u poslovnom okruženju ali niste spremni na ozbiljnije korake. Ipak ne želite da mešate posao i zadovoljstvo. Hronični problemi vas muče.

VAGA

Od putovanja u inostranstvo možete da imate velike koristi. Potrudite se da napravite dobru organizaciju. Ukoliko ste slobodni možete imati zanimljiva dešavanja sa sasvim novim poznanikom koji vas uzbuđuje. Potrebna vam je redovnija ishrana.

sunce

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

Verujete u svoje poslovne sposobnosti što vas čini smirenim. Odajete utisak osobe koja dobro zna šta radi. Ukoliko ste u tajnoj vezi moguće su komplikacije. Vreme je da ozbiljno razmotrite svoje emotivne prioritete. Izbegavajte alkohol i sve poroke.

STRELAC

Moguće je da se komplikovana situacija sa saradnicima dodatno zahuktava nakon vašeg unapređenja. Moguće je da dobijate mnogo pažnje od strane suprotnog pola ali se još nije pojavio neko ko se vama zaista dopada. Osetljive noge i kolena.

[adsenseyu1]

JARAC

Nema potrebe da ispravljate krive drine. Postoje problemi koje jednostavno neko drugi mora da reši. Potrebne su vam veće emotivne promene da biste konačno bili zadovoljni i pronašli sreću u ljubavi. Mogući su problemi sa kičmom.

VODOLIJA

Pokušajte da ne pravite nepromišljene poteze na poslovnom planu. Nema potrebe za bilo kakvim rizicima. Razmišljate o obnovi neke emotivne veze iz prošlosti. Pitate se da li bi to zaista bila dobra ideja. Smanjite stres i pokušajte da budete opušteniji.

RIBE

Imate brojne ponude za posao, ali još uvek niste spremni da napravite promenu. Pripazite da ne zakasnite sa odlukom. Nedostaje vam samopouzdanje, što se negativno odražava na vaš ljubavni život. Mogući su problemi sa osetljivim očima.

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]