HOROSKOP ZA SUTRA (20. AVGUST): Lavovi, opustite se uz masažu! A, vi, Vage, čuvajte se finansijske krize! (ASTROLOGIJA)

kamen
Horoskop za subotu. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kažehoroskop.

[adsenseyu6] OVANImaćete malo veće troškove danas. Bez obzira na to, uspećete da organizujete svoje finansije na najbolji mogući način. Moguće je da vam prija mala distanca od emotivnog partnera. Trenutno možete da se posvetite samo sebi. Povedite računa o ishrani.

BIK

Koncentracija vam danas nije jača strana, pa biste mogli da napravite neke manje greške i propuste na radnom mestu. Dolazi do nesporazuma sa voljenom osobom. Pokušavate da razrešite sve njene dileme i da nađete zajednički jezik. Muči vas nizak pritisak.

BLIZANCI

Postajete nervozni i nesigurni, što vam ne može pomoći da ostvarite poslovni uspeh. Važno je da poradite na samopouzdanju. Prija vam vaša samoća i sloboda. Dobro se osećate u svojoj koži. Provešćete dan sa prijateljima. Mogući su problemi sa aknama.

RAK

Polako zaključujete da nisu sve stvari onakve kakve se čine na prvi pogled. Dolazite do nekih važnih infomacija. Možete da očekujete veoma burna i zanimljiva dešavanja na emotivnom polju danas. Čuvajte se povreda prilikom treninga.

LAV

U kontaktu sa nadređenima možete imati manje nesporazume. Povedite računa da oni ne ispadnu na vašu štetu. Novo poznanstvo vam se može desiti sasvim iznenada u bliskom okruženju. Očekuju vas zanimljiva dešavanja. Prijala bi vam masaža.

DEVICA

Saradnja sa inostranstvom nije ispala onako kako ste očekivali. Moguće je da ste prilično razočarani.

Potrebno je da poradite na sebi i na svojim unutrašnjim nesigurnostima, ako želite da ostvarite emotivnu harmoniju. Izbegavajte alkohol.

VAGA

Nije povoljan dan kada su u pitanju finansije, pa se ne preporučuje da ulazite u bilo kakve transakcije. Moguće je da se polako okrećete nekim novim poznanstvima i da vas stari partner više ne privlači u istoj meri. Osetljivi disajni putevi.

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

Vi danas možete da postignete uspeh na poslovnom planu! Preuzmite kontrolu i uradite ono što smatrate da treba! Moguće je da postoje neke stvari koje zamerate svom partneru, ali vam nije lako da mu to saopštite. Mogući problemi sa bubrezima.

STRELAC

Spremni ste na nove izazove! Možete da očekujete veoma aktivan dan na poslu kao i priliku da ostvarite pomak! Nova ljubavna ponuda vam je primamljiva. Ipak, prošlost vas i dalje vuče nazad, jer su ostale neke nerešene stvari. Potrebno vam je više sna.

[adsenseyu1]

JARAC

Moguće je da ćete uspeti da ostvarite neku svoju nameru. Svi planovi idu onako kako ste predvideli. Spremni ste za nova dešavanja na ovom polju. Sigurni u sebe i svoja osećanja, pa ulazite u novu vezu! Postepeno poboljšanje na polju zdravlja.

VODOLIJA

Moguće je da ćete dobiti novu ponudu koja bi mogla da vas zaintrigira. Ozbiljno razmišljate o promenama na ovom polju. Komunikacija je rešenje za sve sitne probleme koje imate u vezi. Lako ćete ostvariti harmonične odnose. Osetljivi mokraćni putevi.

RIBE

Spremni ste na nove poslovne izazove. Može se reći da uživate u svom poslu. Očekuje vas veoma uspešan dan. Možete dobiti pažnju sa više različitih strana. Mnogo njih pokušava da vas pridobije i da privuče vašu pažnju. Opustite se uz dobru muziku.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)