HOROSKOP ZA SUTRA (2. septembar 2017): Ovan rešava dugove, Bik planira, Blizanci zaljubljeni (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ovo je sutrašnji horoskop za 02.09.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Ukoliko vam neko od klijenata duguje novac, danas imate posebno dobre aspekte da naplatite ono što vam je promaklo odavno.

Ljubav

Imaćete utisak da se zabavljate sa osobom, koja je jako popularna u narodu ili ga u suštini vole. Može biti glumac na sceni.

Zdravlje

Pazite se nazeba.

[adsenseyu5]

BIK

Posao

Želite da se oslobodite okova i da počnete da zarađujete od hobija. Slika koju ste odavno zamišljali može i da se ostvari u narednom period. Budite istrajni.
Ljubav

Privlače vas osobe koje zavređuju pažnju. Ne želite da budete sa nekim ko ne ume da lepo priča ili nema harizmu. Izlazite češće u narednom period pa se u ovom segmentu može nešto konkretno desiti.

Zdravlje

Pojačajte unos voća i povrća.

TUGA: Ogromni kit molio ronioce za spas, za ono što je usledilo NIKO NIJE BIO SPREMAN! (VIDEO)

BLIZANCI

Posao

Nova cod privatnog posla može da stigne u svakom slučaju pa se ne ustručavajte da tražite i nešto više, kamatu na primer. Okolnosti su isuviše dobre na polju posla.
Ljubav

Možete se zaljubiti u osobu koju možete da sretnete preko polja posla. Ovo može da bude izuzetno strastvena veza i da se u njoj maksimalno pronađete.

Zdravlje

Pijte više vode.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

Posao

Ukoliko naplata novca ne bude išla u prvom delu dana, ne zaboravite da će on zasigurno da stigne pa nemate razlog da se nervirate oko toga. Novca će zasigurno biti.
Ljubav

Privlače vas jedna Škorpija i jedan Jarac. Morate da budete istrajni u svojim željama i odlukama. Neko na vas konstantno misli.

Zdravlje

Osećate se dobro.

[adsenseyu1]

LAV

Posao

U popodnevnim časovima ćete imati mnogo više uspeha u pregovorima na poslovnom planu koji ste odavno već osmislili. Ukoliko se bavite garderobom ili prodajom cipela ne odustajte od ulaganja u ovu delatnost.
Ljubav

Dosta razmišljate o osobi za koju možete reći da je vaš ideal. Problem je u tome što može biti isuviše daleko od vas.

Zdravlje

Povišen holesterol.

DO SMRTI NIJE HTELA DA ČUJE ZA MUŽA ZVONKA BOGDANA: Dramatična sudbina srpske glumice koja je umrla kao beskućnik! (VIDEO) (FOTO)

DEVICA

Posao

Danas ste dosta komunikativni i možete uvideti dovoljno dobre šanse kroz rad sa strancima. Oni vam mogu doneti dosta dobar plasman za naredni period.
Ljubav

Magnetska privlačnost jednog Jarca je prisutna u većoj meri i ne možete da se otrgnete utisku da se niste zaljubili, mada ćete neke činjenice negirati.

Zdravlje

Posetite stomatologa.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VAGA

Posao

Ne ulazite u sukob sa većim brojem ljudi jer na neke detalje možda i sami niste obratili dovoljno pažnju. Poslušajte savet i malo se sklonite dok ne prođe loše aspektovana Venera koja vam može odvući fokus na nebitne činjenice.
Ljubav

Osoba rođena u znaku Riba može da bude izuzetno zainteresovana za vas lično. Tajna ljubavna veza je itekako moguća za početak sve dok se neki detalji još ne uvide a ovo naročito važi za one koji su rođeni u trećoj dekadi.

Zdravlje

Pazite se stresa.

ŠKORPIJA

Posao

Imate izuzetan dar da uočite nove prilike na polju posla. Možda se budete nadali novom oslovnom aranžmanu i naravno u tome uspeli da dobijete mnogo više novca.
Ljubav

Nova ljubavna romansa na pomolu, ali samo ukoliko osetite strast kod partnera, koji vas privlači. Morate da budete fleksibilniji u svojim namerama da bi vas partner razumeo.

Zdravlje

Pojačajte kontrolu sa postojećom terapijom.

[adsenseyu4]

STRELAC

Posao

Mogućnost privatnog posla je nešto što se odavno hteli da postignete ali vam se nije ukazala prilika. Za tu soluciju ćete se odlučiti ali za sve treba malo više vremena. Razvijajte posao sa strancima.
Ljubav

Nećete imati ništa posebno novo ni na polju emocija osim nekih naznaka da vam se može pojaviti neko od ranije.

Zdravlje

Bavite se sportom.

 

JARAC

 

Posao

Ovo su idealni dani za one, koji se bave razvojem svoje karijere. Bez većeg poslovnog odricanja možete postići zavidne rezultate, samo je potreban dobar fokus.
Ljubav

Ukoliko ste slobodni, možete da upoznate osobu preko polja prijatelja. Važno je da se krećete u širem krugu ljudi.

Zdravlje

Kosti su vam slaba strana.

https://www.dnevne.rs/zuta-stampa/naivnijeg-prevaranta-carina-odavno-nije-videla-prijavio-da-ima-kod-sebe-110-evra-a-onda-su-ga-carinici-pretresli

VODOLIJA

Posao

Dolazi dan za jaču naplatu. Ne ustručavajte se da uzmete ono što vam zasigurno pripada. Ono što set uradili do sada trenutno možete da okrenete u svoju korist.
Ljubav

Polje egzotike je jako naglašeno kod vas i smatrate da treba malo više da komunicirate sa partnerom. Partner je sklon jačoj konverzaciji pa ste i vi raspoloženi za nekoga ko je intelektualni tip.

Zdravlje

Pazite se srčane aritmije.

astro

Foto: Dnevne.rs/pixabay

RIBE

Posao

Osećate veliko radoholičarstvo kod sebe pa će ovaj dan u tom duhu da se protežira. Možda vas kolege zasigurno budu pratile u onome što želite da postignete.
Ljubav

Okrećete se partnerima koji su isuviše materijalni i to može da pravi problem ukoliko ionako ne budete imali slobodnog vremena.

Zdravlje

Pojačana tenzija.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: Luftika)

[adsenseyu2]