HOROSKOP ZA SUTRA (2. OKTOBAR): Bikovi, vreme je za ozbiljne promene! Device, partner će vam saopštiti lepe vesti!

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Mnogo toga se ne odvija onako kako ste očekivali i dolazi vreme da menjate svoju poslovnu taktiku. Verujete da ćete rešiti sve nesuglasice koje su se pojavile između vas i voljene osobe. Imate pozitivan stav. Prijala bi vam rekreacija.

BIK

Dolazi vreme da promenite svoje radno mesto. Moguće je da ćete sasvim promeniti i zanimanje. Pozitivno se postavljate u komunikaciji sa voljenom osobom što dovodi do poboljšanja odnosa i pomirenja. Bolovi u grlu su mogući.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Možete da očekujete manji uspeh na ovom planu. Nalazite rešenje za problem o kojem ste dugo brinuli. Moguće je da vam se ne dopada rutina u koju ste ušli sa voljenom osobom i da tragate za načinom da to promenite. Čuvajte se promaje.

RAK

Potrebno je da se više angažujete ako želite da ostvarite napredak na poslu. Ako ostanete statični takvi će biti i vaši rezultati. Moguće je da svojom krivicom pojačavate nivo nervoze u vezi. Pokušajte malo da spustite gard. Emotivno se ne osećate dobro.

Foto-ilustracija: pixabay.com

LAV

Moguće je da skrećete pažnju na sebe na sasvim pogrešan način. Vreme je da preispitate svoj sistem vrednosti. Imate dobre namere kada je u pitanju osoba koju volite iako ona ne tumači baš uvek vaše ponašanje na taj način. Sve bolje se osećate.

DEVICA

Potrebna vam je bolja organizacija. Imate previše posla i pod velikim ste pritiskom kako bi sve obavili na vreme. Imaćete značajan razgovor sa voljenom osobom i tom prilikom možete rešiti brojne nedoumice koje ste imali. Poslušajte savet lekara.

[adsenseyu1]

VAGA

U poslovnom okruženju su mogući manji konflikti jer nemate najbolju komunikaciju sa svojim saradnicima. Moguće je da ne postoje sasvim iste emocije i želje sa vaše i partnerove strane. Nemojte da se zalećete sa očekivanjima. Srčane smetnje.

ŠKORPIJA

Potrebno je da se u komunikaciji sa saradnicima prikažete kao korektna osoba koja je uvek spremna za kompromis. Ukoliko sa voljenom osobom budete ulazili u nove rasprave, možete samo dodatno pojačati tenziju. Problemi sa jetrom.

Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Rešili ste da pokušate nešto sasvim drugačije i da nađete radno mesto u sklopu struke kojom se do sada niste bavili. Potrebno je da malo bolje razmislite o svojim emotivnim potrebama ako želite da ostvarite sreću i zadovoljstvo. Preopterećeni ste obavezama.

JARAC

Moguće je da razmišljate o novoj pozajmici ili kreditu što zapravo i nije najbolje rešenje za vaš problem. Voljena osoba očekuje od vas da joj pokažete svoje emocije. Pitanje je da li vi možete da odgovorite tom izazovu. Skloni ste depresiji.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Moguće je da delujete veoma konfuzno u komunikaciji sa svojim poslovnm okruženjem i da saradnici ne znaju da li mogu da računaju na vas. Nemojte da tragate za novim razlozima da pojačate konflikt sa partnerom. Problemi zbog nadutosti u stomaku.

Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Moguće je da malo preterujete kada sebi dodeljujete razne epitete i da ne delujete baš uverljivo. Sa voljenom osobom pokušavate da stvorite sasvim skladne odnose i atmosferu u kojoj ćete oboje biti srećni i zadovoljni. Izbegavajte izloženost stresu.

(Dnevne.rs /Telegraf /Ruža Ružanović. astrousluge.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]