HOROSKOP ZA SUTRA (2. NOVEMBAR): Škorpije, morate preko trnja do zvezda! Jarčevi, smeši vam se povišica! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /unsplash

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Moguće je da ćete orati da odgovarate za neke greške koje ste napravili na svom radnom mestu. Ukoliko niste zadovoljni, danas lako možete da prekinete vezu. Spremni ste za novi početak i ne plašite se kraja. Osetljivost urinarnog trakta.

BIK

Moguće je da preuveličavate neki poslovni problem. Pokušajte da se smirite i da malo realnije pogledate na stvari oko sebe. Dobro se osećate u svojoj koži i to se vidi! Veoma lako privlačite pažnju supritnog pola! Mogući su problemi sa pritiskom.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Sada ubirate plodove svog rada ali i nekih pametnih poteza koje ste povukli u prošlosti. Možete da očekujete odličnu situaciju na polju ljubavi. Partner vam je maksimalno posvećen i spreman da vam ugodi. Smeta vam hladnoća i vetar.

Ilustracija: pixabay.com

Ilustracija: pixabay.com

RAK

Vreme je da se potrudite da učite iz svojih grešaka i da ozbiljnije shvatite neke stvari. Moguće je da mnogo propuštate jer imate neke predrasude u vezi jedne osobe. Pokušajte da joj date šansu i bićete pozitivno iznenađeni. Prijala bi vam relaksacija.

LAV

Moguće je da niste dovoljno posvećeni poslu i da zato neke obaveze ne ispunjavate onom brzom kojom bi trebalo. Danas ste dobro raspoloženi i spremni za nova poznanstva! Očekuje vas zanimljiva situacija na emotivnom polju! Zdravlje je sve bolje.

[adsenseyu1]

DEVICA

Ukoliko želite da ostvarite bilo kakav pomak u svom poslu, neophodno je da poboljšate odnose sa svojim saradnicima. Potrebno je da se suočite sa problemima koje imate u odnosu sa voljenom osobom. Jedino zrelim pristupom ih možete rešiti. Bez većih problema.

VAGA

Vaše kolege očekuju od vas da pokažete iskrenost i fer igru. Na vama je da tako i postupite. Osoba koja vam se dopada važi za veoma popularnu, za nekoga ko je u društvu na neki način važan. Nećete odustati dok je ne osvojite. Mogući su problemi sa bubrezima.

 

Ilustracija: pixabay.com

ŠKORPIJA

Moguće je da je pred vama neka veoma važna poslovna odluka, a vi nemate trenutno dovoljno energije da presečete. Moguće je da trenutno nije sve idealno između vas i voljene osobe. Ipak, spremni ste da se borite za vašu ljubav. Moguće je da ste malaksali.

STRELAC

Bićete zadovoljni jer vam dolazi mogućnost za napredovanje na polju posla. Nema potrebe da brinete. Pokušajte da razjasnite stvari sa voljenom osobom. Nedostatak poverenja može da se nadogradi ako se potrudite. Problemi sa organima za varenje.

[adsenseyu1]

JARAC

Ukoliko ste očekivali povišicu ili pomak na finansijskom planu, danas je povoljan dan za pregovore o tome. Moguće je da bez nekog realnog razloga sumnjate u iskrenost voljene osobe. Budite malo fleksibilniji. Bez većih problema.

VODOLIJA

Uspeli ste da realizujete neke svoje stare ambicije i da naplatite stare poslove. Zadovoljni ste zbog toga. Interesantno novo poznanstvo može da vam se desi u momentu u kom najmanje očekujete! Problemi sa grlom su mogući, pa pripazite.

Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Moguće je da ne možete da date svoj maksimum na poslovnom planu jer ste preterano iscrpljeni. Potrebno je da se malo više posvetite voljenoj osobi koja čezne za vašom pažnjom. Na taj način ćete poboljšati odnose u vezi. Izdvojte više vremena za san.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, astrousluge.com)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]