HOROSKOP ZA SUTRA (2. mart 2018.): Merkur u trigonu sa Jupiterom, aspekt, koji donosi dan idealan za edukaciju, istraživanje i introspekciju (ASTROLOGIJA)

ptica

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Moguć nalet ideja, rešenja. Poželećete da otputujete kako biste širili svoje vidike, upoznali i proširili krug prijatelja. Svoje dobre vibracije nesebično ćete širiti svima, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

Posao

Prekretnica na poslu je jako blizu. Želite da se što pre promeni situacija, ali uvek imate neko odlaganje. Budite strpljivi, biće bolje.

Ljubav

Priznajete svoju zaljubljenost i svoje emocije. Prema voljenoj osobi postajete malo otvoreniji i iskreniji i vaš odnos ide ka boljem.

Zdravlje

Kašalj.

Bik

Posao

Na radnom mestu dobijate nove privilegije. Vaš dosadašnji rad govori dosta o vama i trudu koji ukažete, a koji će se konačno isplatiti.

Ljubav

Imate sjajan ukus u odabiru poklona voljenoj osobi. Dugo vam treba da nešto odaberete, ali kada se to desi onda je pun pogodak.

Zdravlje

Proverite krvnu sliku.

“RAZVODIM SE ZBOG TEBE”: Procurela prepiska Emine Jahović i Marka Miškovića

Blizanci

Posao

Budite sistematični na poslu i ne ulazte u neplanrana ulaganja. Možete da imate poremećaj planova i poslova.

Ljubav.

Na polju ljubavi je jako kritična situacija. Vi i partner ste na prekretnici vaše veze, oboje ne ulažete dovoljno da biste se održali.

Zdravlje

Mogući bakteriološki problem…

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Rak

Posao

Završite što pre važne poslove, značiće vam. Uskoro dolazi period koji može biti vrlo dinamičan i malo ćete spavati.

Ljubav

U vašu emotivnu vezu umešala i neka treća osoba. Niste sigurni ko je to, ali sumnjate na nekoga vama poznatog.

Zdravlje

Dobro.

Lav

Posao

Prešli ste svaku granicu kada je neljubaznost u pitanju. Umete da budete jako nezgodan protivnik ako vam se neko zameri.

Ljubav

Jedan neuspešan pokušaj nije kraj sveta. Nemojte da padate u očaj već izađite sa društvom i napravite sebi ugođaj.

Zdravlje

Skloni ste infekcijama.

U VEZI SA KOLEGOM SA ISTE TELEVIZIJE: Poznata voditeljka “Jutarnjeg” na Pinku otkrila detalje veze sa 20 GODINA STARIJIM muškarcem (FOTO)

Devica

Posao

Morate otići na usavršavanje vašeg znanja i posla. Potrebno vam je dodatno znanje koje osećate da vam nedostaje tokom svakodnevnog rada. Ovo može da bude odlična prilika da napredujete.

Ljubav.

Ponekad je potrebno da nešto prećutite. Razmislite šta želite od voljene osobe i otvoreno joj to recite, malo priče nikome nije odmoglo.

Zdravlje

Oprezno u saobraćaju…

Vaga

Posao

Trudite se da naplatite neke stare dugove. Možete i vi da upadnete u dogovanja ako ne reagujete na vreme, a to vam nikako ne bi trebalo.

Ljubav

Vrlo brzo ste prešli preko nesuglasica i jake svađe. Smatrate da ne bi trebalo da toliko obraćate pažnju na neke sitnice jer se partner dosta trudi kada je vaš odnos u pitanju.

Zdravlje

Zdravi ste.

 

Škorpija

Posao

Nerviraju vas pojedine osobe sa radnog mesta. Rado biste promenili dosta toga, ali teško da možete da utičete na dalji tok dešavanja.

Ljubav

Uspevate da sredite odnos sa voljenom osobom. Skupili ste hrabrost da sebi i voljenoj osobi priznate neke greške i vaš odnos može da krene konstruktivnom putanjom.

Zdravlje

Uzimajte više voća.

grcka

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Strelac

Posao

Trudite se da se uklopite u novo radno mesto. Dosta ste oprezni kada je u pitanju posao i sve ispitujete i po nekoliko puta.

Ljubav.

Lepo i hramonično veče, možete da imate jednu romantičnu šetnju pored reke ili jezera. Ovo je prilika da kažete voljenoj osobi šta osećate.

Zdravlje

Proverite trigliceride…

Jarac

Posao

Kombinujete teoriju i praksu kako biste uspeli da ostvarite svoje ciljeve. Imate veliku motivaciju kada je u pitanju posao.

Ljubav

Na emotivnom polju pojavluje vam se tajna simpatija. Imali ste utisak da su se putevi sa ovom osobom razišli, međutim igrom sudbine ste se opet sreli.

Zdravlje

Priuštite sebi odmor.

ALBANAC DOŠAO U BEOGRADSKI STUDIO I PORUČIO SRBIMA: Jednom za svagda shvatite zbog čega ne smete da nas zovete Šiptarima! (VIDEO)

Vodolija

Posao

Imate manjak energije i kreativnosti na random mestu. Potrebno je da malo unapredite svoje znanje i date sebi mogućnost da napredujete.

Ljubav

Malo ste se emotivno udaljili oacd voljene osobe. Imate dosta preispitivanja kada je u pitanju ljubav, dosta toga vam ne odgovara.

Zdravlje

Dobro se osećate.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ribe

Posao

Imate neiscrpnu motivaciju za poslom i postizanje pozitivnih rezultata. Iza vas je jako mnogo odrađenih poslova kojima ste zadovoljni i vi, ali i poslodavci.

Ljubav.

Nekome ste jako šarmantni i privlačni. Svojom jakom ličnošću uspevate da osvjite simpatije osoba suprotnog pola i skoro uvek ste zapaženi.

Zdravlje

Bez problema.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: današnji dnevni horoskop)