HOROSKOP ZA SUTRA (19. NOVEMBAR): Lavovi, nikad se niste osećali bolje! Ribe, ko ne reskira, taj ne profitira! (ASTRO)

zvezde

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

VAN

Možete da očekujete poboljšanje na polju privatnog posla. Dolazi vam veće zarada i prilika da napredujete. Aspekti su veoma povoljni na vašem polju emocija i ne bi trebalo da imate bilo kakve probleme i trzavice. Odlično se osećate!

BIK

Možete da se nadate veoma pozitivnim dešavanjima kada su u pitanju poslovni pregovori ili potpisivanje novih ugovora. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Raka, danas je veoma povoljan dan za početak veze sa njom. Manji bolovi u grlu.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Ukoliko očekujete neku isplatu tokom dananjeg dana bićete veoma zadovoljni sumom novca koja dolazi do vas. Osećate se jako dobro pored svog partnera i zadovoljni ste, jer vam je odnos kvalitetan i stabilan. Naglašen je pojačan apetit.

RAK

Možete da očekujete da će vam osoba rođena u znaku Lava pomoći na polju posla i da ćete lepo sarađivati. Dobro ste prihvatili nagle promene koje su vam se desile na polju emocija. Spremni ste za nova i uzbudljiva dešavanja! Možete biti pospani.

haljina

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Možete da očekujete da ćete realizovati svoje planove i da ćete biti zadovoljni ishodom obavljenog posla. Dopada vam se osoba koja bi mogla biti na neki način povezana sa inostranstvom. Osećate se jako dobro i zadovoljni ste svojim životom.

DEVICA

Možete da očekujete da će poslovni saradnici biti na vašoj strani i da ćete zajedno sa njima postići veliki uspeh. Moguće je zanimljivo novo poznanstvo sa osobom koja je veoma emotivna i sa kojom možete imati lepu komunikaciju. Nemate zdravstvenih problema.

[adsenseyu1]

VAGA

Očekuje vas prilika da ostvarite poslovno napredovanje. Aspekti su vam veoma povoljni za profesionalno polje. Možete da očekujete priliku da ozvaničite neku emotivnu vezu. Moguće je da razmišljate o ozbiljnijim pomacima. Posetite stomatologa.

ŠKORPIJA

Ukoliko ste imali u planu putovanje u inostranstvo, ostvarićete veliki uspeh. Očekuje vas veoma pozitivan dan! Osoba koja vam se dopada će konačno pristati na neku vašu ponudu, možete da očekujete veoma zanimljivu situaciju. Odlično se osećate!

Foto-ilustracija: Pixabay

STRELAC

Dolazi vam značajno poboljšanje finansija. Bićete zadovoljni novonastalim okolnostima. Možete da očekujete da će se na ovom planu desiti neke veoma zanimljive stvari. Polako se rasplamsavaju strasti između vas i voljene osobe. Prijaće vam bavljenje sportom.

JARAC

Očekuje vas sklapanje veoma pozitivnog poslovnog dogovora koji vam može obezbediti stabilnost u budućnosti. Očekuje vas veoma zanimljiv dan sa voljenom osobom koja za vas ima nove romantične predloge. Emotivno ste sasvim stabilni.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Bez ikakvih problema obavljate sve svoje poslove i zadovoljni ste učinkom koji ostvarujete. Na ovom planu je sve jako dobro. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom koja vam se dopada iako još uvek čekate na konkretne promene. Povećajte unos voća i povrća.

Foto-ilustracija: Pixabay

RIBE

Možete da očekujete da ćete od nekih rizika moći da profitirate. Očekuje vas pozitivna poslovna situacija. Ukoliko ste slobodni, danas vas očekuje novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da vam bude značajna. Poboljšanje na ovom polju dolazi.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, www.astrousluge.com)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]