HOROSKOP ZA SUTRA (19. AVGUST): Škorpije, vreme je za poslovne promene! Jarčevi, monotonija vas ubija!

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Horoskop za petak. Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

[adsenseyu6]

OVAN

Vaša dobra moć rasuđivanja će vam pomoći da donesete pravu poslovnu odluku. Nećete se pokajati. Novo poznanstvo vam dolazi sasvim neočekivano. Pred vama je veoma zanimljiv dan, koji donosi posebna uzbuđenja i osmehe. Moguće su manje povrede.

BIK

Možete da očekujete pomoć od strane prijateljski nastrojenog kolege. Dan protiče generalno mirno i bez stresova. Moguće je da vam se dopada osoba sa kojom još uvek niste ostvarili bilo kakav kontakt već je znate “iz viđenja”. Zdravlje vam je odlično!

BLIZANCI

Moguće je da ćete dobiti neke kritike na svoj račun, ali vi se na to ne obazirete previše. Smatrate da ne grešite ni u čemu. Partner od vas očekuje ozbiljnost i zrelost. Neke teme su za vas ipak preteške, nemate energije. Potreban vam je odmor.

RAK

Moguće je da će vam se pružiti šansa da pokažete koliko ste sposobni i posvećeni svom poslu. Dajte sve od sebe! Zabrinuti ste za odnos koji imate sa partnerom. Deluje vam da komunikacije ne ide u najboljem smeru. Posetite lekara u narednim danima.

LAV

Na poslovnom planu imate stabilnu situaciju. Ne osećate pretnju sa bilo koje strane i maksimalno ste opušteni. Moguće je da ćete rešiti manje nesuglasice u koje ste se upustili sa bračnim partnerom. Potrebno je samo da se izvinete. Problemi sa zubima.

DEVICA

Uložili ste mnogo truda u posao kojim se bavite i sada očekujete rezultate. Moguće je da ćete čekati malo duže nego što mislite. Ako budete pokazali dovoljno strpljenja u komunikaciji sa voljenom osobom uspećete da dođete do poboljšanja odnosa. Muči vas vrtoglavica.

VAGA

Možete očekivati finansijski dobitak. Generalno na ovom planu imate odlične aspekte i trebalo bi da ih iskoristite maksimalno. Budite bar malo fleksibilniji u komunikaciji sa voljenom osobom. Vas dvoje se volite i možete rešiti svoje nesuglasice. Problemi sa sinusima.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

Povoljan vam je dan za manje poslovne promene. Oslobodite svoju kreativnost i uradite ono što osećate da je ispravno. Imate maksimalno poverenje u svog partnera sa kojim je odnos sve bolji iz dana u dan. Zadovoljni ste. Povedite računa o višku kilograma.

[adsenseyu1]

STRELAC

Veoma ste sposobni i saradnici vam se dive. Svesni su toga da mnogi projekti ne bi ni postojali bez vas. Sledi vam malo mirniji period na emotivnom planu. Imate priliku da se smirite sa jednom osobom, konačno! Koža vam je veoma osetljiva.

casa

Foto: Dnevne.rs /pixabay

JARAC

Javno pokazujete svoje otvoreno mišljenje o nekim poslovima. Moguće je da se mnogi ipak ne slažu sa vama. Ušli ste u fazu monotonije sa voljenom osobom i čekate da se nešto desi. Sami morate da menjate stvari ako to želite! Prijala bi vam masaža.

VODOLIJA

Sreća je na vašoj strani. Možete da očekujete veoma pozitivan splet okolnosti i nove prilike za zaradu. Dolazi vam prilika da ostvarite novo poznanstvo, koje bi moglo da vas vodi u ljubavnu avanturu. Spremni ste na to. Osetljiva probava.

[adsenseyu1]

RIBE

Povoljan je dan za početak novog posla. Daćete svoj maksimum da sve organizujete kako treba. Moguće je da niste sasvim sigurni u osećanja vašeg partnera što vam predstavlja veliku kočnicu da budete otvoreni u komunikaciji. Zdravlje danas bez većih problema.

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)