HOROSKOP ZA SUTRA (18. NOVEMBAR): Vodolije, slušajte svoje srce, ali i oči! Blizanci, vratiće vam pare, ali će vas mučiti stomak! (ASTRO)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Uspeli ste da ostvarite značajno poboljšanje zarade i veoma ste zadovoljni zbog toga. Planirate da proslavite lepe vesti! Ukoliko ste u braku, možete da očekujete veoma povoljnu situaciju sa voljenom osobom. Mogući problemi sa probavom.

BIK

Ukoliko ste imali u planu poslovno putovanje možete da se nadate da ćete ostvariti veliki pomak i uspeh! Možete da očekujete da će vam neka nova osoba pokazati svoju naklonost i da ćete se zbližiti sa njom. Problemi zbog učestalog kašljanja.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Možete da očekujete da će vam neko vratiti deo novca koji ste pozajmili pre izvesnog vremena. Nema naznaka za nova dešavanja na emotivnom planu. Moguće je da ćete biti više posvećeni nekim drugim stvarima. Moguć je stomačni virus.

Foto-ilustracija: pixabay.com

RAK

Želite da ostvarite svoje ambicije. Pokazaćete da možete da budete veoma dominantni na ovom polju. Važno vam je da ostvarite stabilnos kada je u pitanju ljubav. Moguće je da razmišljate o braku i nekim ozbiljnim koracima. Vrtoglavica.

LAV

Imate neke nedoumice i potreban vam je savet saradnika od poverenja kako biste razrešili svoje dileme. Ukoliko ste u paralelnoj vezi sa nekom zauzetom osobom, moguće je da ćete uskoro taj odnos privesti kraju. Izbegavajte preterano zamaranje.

[adsenseyu1]

DEVICA

Možete da očekujete maksimalnu podršku za nove ideje koje planirate da sprovedete u delo. Zadovoljni ste svojom emotivnom situacijom. Osećate se sigurno pored svog partnera koji se trudi da vam udovolji. Prijalo bi vam opuštanje sa prijateljima.

VAGA

Moguće je da ćete morati da raspravite neke situacije sa svojim nadređenima kako se konflikt ne bi produbljivao. Vreme je da sa voljenom osobom dođete do nekih važnih odluka i promena. Oboje ste spremni da pređete na neki viši nivo. Prijala bi vam masaža.

ljubav

Foto: Dnevne.rs/pixabay

ŠKORPIJA

Možete da očekujete veoma pozitivan dan! Uspećete da ostvarite sve ono što imate u planu! Situacija na ovom polju je veoma opuštena i vesela. Uživate u lepim trenucima sa osobom koju volite.  Povedite računa o unosu masne hrane.

STRELAC

Možete da očekujete uspeh na poslovnom planu ako budete bili spremni da se maksimalno posvetite svojim obavezama. Nalazite se u velikoj dilemi kada je u pitanju ljubav. Niste sigurni koju osobu da izaberete za sebe. Odlično stanje na ovom polju.

[adsenseyu1]

JARAC

Možete da očekujete pozitivnu komunikaciju sa svojim nadređenim. Moguće je da će vam poveriti neke nove zadatke. Vreme je da se posvetite otvorenoj komunikaciji sa voljenom osobom i razjašnjenju nekih stvari. Mogući su manji problemi.

VODOLIJA

Slušajte svoju intuiciju. Imate priliku da ostvarite uspeh na poslovnom planu ako budete slušali svoje unutrašnje predosećaje. Vreme je da se posvetite sebi i svojim potrebama i da otkrijete šta zaista želite od ljubavi. Povedite računa o organima vida.

RIBE

Pojavile su vam se određene komplikacije na poslovnom planu, ali smatrate da sve možete da rešite na vreme. Sjajno se osećate! Prija vam osoba sa kojom ste u vezi i nemate bilo kakvu potrebu za promenama… Stres zbog posla vam škodi.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, astrousluge.com)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]