HOROSKOP ZA SUTRA (18. mart 2020.): Devicu očekuje novo ljubavno poznanstvo! (ASTROLOGIJA)

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Poslušajte savet astrologa.

OVAN

Moguće je da niste zadovoljni svojim poslom. Dolazi period u kojem ćete tragati za novim prilikama za promene na ovom polju. Nova osoba koja vam se pojavila pokazuje neobično ponašanje. Povedite računa o očima.

BIK

Sve ide i bolje nego što ste se nadali. Na poslovnom polju vam dolazi jako povoljan period. Vreme je da se suočite sa problemima u vašem emotivnom odnosu. Posvetite se iskrenom razgovoru. Problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Potrebno vam je vreme da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Prihvatite činjenicu da ne može sve da se promeni preko noći. Ako ste slobodni, očekuje vas period u kojem ćete imati zanimljiv flert sa novom osobom. Pazite na sinuse.

horoskop

pixabay

RAK

Maksimalno ste okrenuti svom poslu i važno vam je da ostvarite sve ciljeve koje ste sebi zacrtali. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste upoznali preko posla, moguća je nova veza sa njom. Povedite računa o štitnoj žlezdi.

LAV

Prekid saradnje na poslovnom polju za vas može da dođe prilično iznenada. Ljubavna atmosfera se menja. Vaš odnos sa voljenom osobom nije onakav kakav je bio ranije i to vas zbunjuje. Problemi sa jajnicima ili prostatom.

 

DEVICA

Nećete biti opterećeni problemima, povoljan vam je period i uspeli ste da rešite sve što vas muči. Novo ljubavno poznanstvo vas očekuje u okruženju u kom niste tražili ljubav. Mogući problemi sa krvnom slikom.

POSLUGA IZ DVORCA DRAGANE MIRKOVIĆ U AUSTRIJI: Žena koja radi u luksuznoj vili naše pevačice otkrila šta se zaista dešava iza zatvorenih vrata

VAGA

Pad koncentracije loše utiče na vas. Dolazi vam period koji vam donosi probleme na polju posla. Problemi u vašem braku se neće rešiti sami od sebe. Potrebno je da uložite malo više energije u vaš brak. Proveravajte krvni pritisak.

merenje

pixabay

ŠKORPIJA

Poslovna stabilnost vam je poljuljana i zbog toga niste baš zadovoljni. Pred vama je nepovoljan period. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete ljubavnu vezu koja će vam doneti velika i jaka osećanja. Problemi sa bešikom.

 

STRELAC

Očekuje vas nepovoljan dan za posao. Moguće je da će vam biti teško da se skoncentrišete na obaveze koje su pred vama. Komunikacija sa voljenom osobom vam je prilično nejasna. Izbegavajte cigarete.

JARAC

Nemojte da reagujete u afektu. Danas ste skloni poslovnim odlukama zbog kojih bi kasnije mogli da se pokajete. Mogla bi da vam se pojavi osoba koja se lažno predstavlja na ljubavnom planu. Mogući problemi sa štitnom žlezdom.

 

VODOLIJA

Moguće je da ćete danas napraviti poslovne greške koje će vas kasnije na neki način proganjati. Partner pokušava da ostvari dublju komunikaciju sa vama, ali vi kao da trenutno za to niste zainteresovani. Problemi sa glavom.

leptir

pixabay

RIBE

Delujete nepouzdano u poslovnom okruženju. Zaboravni ste i često grešite. Neke stvari ćete morati da korigujete. Emotivno ste nezadovoljni i naredni period vam može doneti odluku o raskidu. Problemi sa cirkulacijom.

     

(Dnevne.rs, Kurir)