HOROSKOP ZA SUTRA (18. januar 2019): Budite pozitivni! (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Ribe će danas procvetati, Lav ima uspešan dan, Bik je samouveren, Rak se odmara od posla

OVAN

U ovom periodu se vraćate u rutinu koja vam je bila poremećena usled brojnih problema koje ste sada konačno uspeli da rešite. Sadašnji partner vam pruža emotivnu sigurnost, ljubav i pažnju. Povedite računa o kardiovaskularnom sistemu.

BIK

Vašoj ambiciji se otvaraju nove mogućnosti koje možete jako dobro da iskoristite ako nastavite da se trudite kao sad. Spremni ste da priđete osobi koja vam se dopada. Samouvereni ste. Nemate zdravstvene probleme.

 

BLIZANCI

Današnji dan vam je jako povoljan. Bićete zadovoljni ishodom svega što danas uradite. Trenutno ste u potrazi za partnerom koji će vam pružiti stabilnost. Ne želite nova uzbuđenja. Mogući su problemi sa zubima.

 

RAK

Danas imate mogućnost da se odmorite od stresova na poslu. Ne oklevajte da je maksimalno iskoristite. Ostavite brige za neki drugi dan. Preterujete sa kritikama ka partneru i nalazite povod za svađu kad ga nema. Nizak pritisak vas prati.

horoskop

Foto: pixabay

LAV

Da biste imali uspešan dan, danas ćete morati da uložite dodatni trud. Budite svesni da sa pravim pristupom sve može da se reši. Postoji osoba koja vam se dopada i o kojoj mnogo maštate, ali niste spremni za vezu. Hronično ste umorni.

 

DEVICA

Ne pokušavajte da preuzmete baš sve na sebe. Probleme ćete rešiti samo ako imate podršku drugih oko sebe. Osoba koja vam se dopada polako otkriva nove strane svoje ličnosti koje ranije niste primećuvali. Zdravlje je dobro.

 

VAGA

Moguće su promene na poslu koje se neće odraziti direktno na vas, ali ćete osetiti njihove posledice. Vaš partner namerno budi ljubomoru u vama i vaša veza se sve više pretvara u manipulaciju. Potrebna vam je relaksacija.

ŠKORPIJA

Na polju posla ne očekujte nikakve važbe promene. Danas sve ide svojim redovnim tokom. Moguće je da ćete doživeti lepu i uzbudljivu avanturu sa osobom koju već duže vremena poznajete. Dobro se osećate.

 

STRELAC

Neće vam biti lako da ostvarite sve što želite jer ćete imati više obaveza nego obično. Potrudite se da se više angažujete. U sred ste velike emotivne dileme koja se neće lako i brzo razrešiti. Pad imuniteta je moguć.

 

JARAC

Niste opterećeni poslom i uspevate da organizujete svoje vreme tako da stignete da se posvetite svemu što želite. Osećate jaku želju da partneru pružite što više i da on pored vas bude ispunjen. Zaštite svoju kožu od hladnoće.

zivotinje

pixabay

VODOLIJA

Trenutna situacija na poslu je jako stabilna što vam daje vremena da razmatrate nove ideje i mogućnosti. Veza sa vašim partnerom dobija pozitivan preokret nakon iskrenih razgovora. Problemi vezani za krvotok.

RIBE

Ciljeve koje ste postavili sebi ćete ostvariti i pre nego što ste mislili. Budite pozitivni. Planirate putovanje sa partnerom, a ukoliko ga nemate, moguće je da ćete danas upoznati nekoga iz inostranstva. Razmišljate o dijeti.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)