HOROSKOP ZA SUTRA (18. decembar 2018.): Ribe u svađi sa kolegama (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Jarac pun energije, Lav u ljubavi, Devica zdrava kao dren, Ovan pun strpljenja

OVAN

Poslovna saradnja koju danas sklopite može da vam bude presudna, ali ne odlhčujte sami. Tražite savet saradnika. Brak bi vam bio bolji kada biste pokazali više strpljenja i razumevanja. Proverite krvnu sliku.

BIK

Trudite se više nego obično jer želite da neko prepozna vaše kvalitete. Želja za dokazivanjem na poslu vam je jaka. Posle dužeg vremena konačno pričate otvoreno sa voljenom osobom. Problemi sa osetljivom kožom.

BLIZANCI

Danas niste uspeli da pokažete sve što ste hteli, ali vaša želja za tim je jaka i ne plašite se da budete pogrešno shvaćeni. Moguća su nova poznanstva, a jako brzo možete da se nadate i novoj vezi. Problemi sa sinusima.

RAK

Danas ćete biti u centru novih dešavanja koja će vam otkriti razne korisne informacije. Iskoristite ih pametno. Vaša voljena osoba se sve više vezuje za vas. Možete da očekujete pokretanje novih planova. Povedite računa o zubima.

LAV

Nove okolnosti će doneti promene i mogućnost novog radnog mesta. Ne oklevajte da ga iskoristite! Sa supružnikom konačno dolazite do ostvarivanja dobre komunikacije. Mogući su problemi sa kičmom.

feng

pixabay

DEVICA

Očekuje vas ostvarenje nekakvog pomaka uz podršku saradnika. Danas vam je radno okruženje jako naklonjeno. Danas ćete konačno osvojiti osobu oko koje se već dugo trudite! Odlično se osećate i zdravlje vam je dobro

VAGA

Vaš posao je trenutno jako stabilan. Napredak je veoma moguć i vaše sposobnosti dolaze do izražaja. Moguće je da započnete vezu sa osobom različitog porekla koju ste skoro upoznali! Povedite računa o unosu tečnosti.

ŠKORPIJA

Donošenje važne poslovne odluke vas i dalje muči. Jako ste neodlučni i rešenje tražite u pomoći druge osobe. Danas je moguća manja bračna svađa koju ćete ubrzo uspeti da rešite. Nemate probleme na ovom polju.

STRELAC

Jako ste motivisani i energični, pa vam danas poslovne obaveze ne padaju teško. Ovo je jedan od vaših boljih dana. Danas je moguće da ćete konačno ući u vezu sa osobom koja vam se dopada. Osećate se odlično.

JARAC

Možete da prestanete sa brigama oko posla, jer je vaše mesto jako sigurno. Mogući su sukobi sa novim kolegama. Danas ste u komunikaciji sa voljenom osobom u fazi zastoja. Ništa posebno se neće menjati. Puni ste energije!

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Danas vam ideje dobro teku i neka od njih se može pokazati itekako profitabilna. Posebno ako je u pitanju privatan posao. Vreme vam je da konačno prebolite završetak veze iz prošlosti. Mogući su problemi sa bešikom.

RIBE

Moguća su neslaganja sa saradnikom koji ima potpuno različita mišljenja od vas. Nemojte da vas izbace iz koloseka. Dopada vam se osoba, ali oklevate da joj priđete jer niste sigurni da li je slobodna. Osetljivi su vam sinusi.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)