HOROSKOP ZA SUTRA (17. SEPTEMBAR): Bikovi, ne očekujte nemoguće! Vodolije, zaboravite posao, bacite se na ljubav!

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Veoma ste strogi prema svojim zaposlenim i ne praštate im kada naprave bilo kakvu grešku u koracima. Možete da očekujete da će se partner složiti sa vama po pitanju vaše ideje o zajedničkoj budućnosti. Prijala bi vam fizička aktivnost.

BIK

Moguće je da nemate dovoljno samopouzdanja i da vam to predstavlja galvnu kočnicu na putu ka poslovnom napredovanju. Moguće je da očekujete da se desi nemoguće. Potrebno je da budete malo realniji u pogledu osobe koja vam se dopada. Skloni ste melanholiji.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Moguće je da ćete uskoro doživeti pad sa položaja ili ćete izgubiti neke privilegije koje ste do sada imali na poslu. Moguće su svađe sa emotivnim partnerom oko nekih sitnica kojima ranije ne biste pridavali značaj. Oboljenja na nervnoj bazi.

oreol

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

Mogući su konflikti sa saradnicima jer mnogi od njih ne ispunjavaju vaša očekivanja i visoke standarde koje ste postavili. Uživate pored voljene osobe kojoj ste maksimalno posvećeni i koja vam pričinjava veliku radost i užitak. Redovnije jedite.

LAV

Maksimalno ste posvećeni svojim poslovnim obavezama koje ste postavili kao apsolutni prioritet u svom životu. Možete da očekujete drastične preokrete na ljubavnom polju. Veoma naglo ulazite iz jedne veze u drugu. Iscrpljeni ste, potreban vam je odmor.

[adsenseyu1]

DEVICA

Možete da očekujete neugodnu situacijuu komunikaciji sa nadređenima. Potrudite se da ipak stvari ne idu na vašu štetu. Ukoliko vam se dopada neka osoba rođena u vatrenom znaku, moguće su manje komplikacije sa njom. Menjajte navike vezane za ishranu.

ljubav

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VAGA

Preporuka je da poušate da se prilagodite svojim saradnicima i načinu rada koji je usvojen sa njihove strane. Moguće je da vam partner zamera da se neodgovorno ponašate što je veliki minus za vas u emotivnoj vezi. Skloni ste manjim povredama.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete nove obaveze i zaduženja na poslovnom planu. Niste oduševljeni, ali nemate mnogo izbora. Ne želite više da krijete svoje nezadovoljstvo, već voljenoj osobi otvoreno pokazujete šta vam smeta u vezi nje. Muči vas glavobolja.

[adsenseyu1]

STRELAC

Možete biti iskorišćeni od strane nekog od svojih kolega. Imate dobru nameru, ali to se ne može reći i za ljude kojima ste okruženi. Moguće je da trenutno prolazite kroz manji pad samopouzdanja što se negativno odražava na emocije. Proverite krvnu sliku u narednim danima.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

JARAC

Veoma ste odlučni u svojoj nameri da neke poslovne probleme rešite što pre. Ne planirate da odustanete od svojih ciljeva. Moguće je da nije baš sve onako kako ste očekivali i da se pomalo kajete zbog toga. Nema naznaka za probleme.

VODOLIJA

Moguće je da neko iz radnog okruženja pokušava da izvuče određene informacije od vas. Ostavljate veoma dobar utisak na osobu koja vam se dopada. Vaša komunikacija se konačno pokrenula i sada je vreme da pređete u sledeću fazu! Prolazan kašalj.

RIBE

Vaša očekivanja u vezi novog radnog mesta neće biti ispunjena u potpunosti, budite spremni na to. Patite jer ne provodite dovoljno kvalitetnog vremena sa voljenom osobom i udaljavate se iz dana u dan. Osetljivi sinusi, bolovi u glavi.

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]