HOROSKOP ZA SUTRA (17. decembar 2018.): Opušteniji ste nego obično! (ASTROLOGIJA)

balon

pixabay

Bikove čeka dobra atmosfera, Rakovi lako stiču poštovanje, za Vage se ništa ne menja

OVAN

Danas poradite na dobroj organizaciji koja će vam biti neophodna jer vas očekuje više obaveza nego obično. Sa partnerom se slažete dobro, a za one koji ga nemaju, postoji šansa da upoznaju novu osobu. Nema problema sa zdravljem.

BIK

Danas vas na poslu čeka dobra atmosfera. Ovo je povoljan trenutak da ostvarite svoje planove na polju posla. Pred vama je neočekivan susret sa osobom koja će u vaš život uneti mnogo uzbuđenja. Odlično se osećate!

 

BLIZANCI

Ovo je jako prosperitetan dan na poslovnom planu. Ako započinjete neki privatni posao, možete da očekujete dobar uspeh! Jako ste vezani za njega i planirate zajedničku budućnost. Povedite računa o svojoj ishrani.

 

RAK

Danas vaše sposobnosti posebno dolaze do izražaja. Lako pridobijate kolege na svoju stranu i stičete njihovo poštovanje. Možete da se nadate zanimljivim situacijama, novim poznanstvima i flertu. Povedite računa o grlu.

horoskop

pixabay

LAV

Ukazuje vam se prilika da povećate svoju zaradu dva puta ili više! Ako budete dovoljno taktični, nećete je propustiti. Vaša veza je stabilna i vi ni jednog trenutka ne sumnjate u njenu jačinu. Nema problema sa zdravljem.

 

DEVICA

U ovoj fazi je moguće da će doći do manjeg zastoja na poslovnom planu, ali ne doživljavajte to previše teško, samo je prolazno. Trenutne emocije vas čine srećnim i bude novu nadu. Problemi sa vidom su mogući.

 

VAGA

Tokom današnjeg dana nećete mnogo napredovati na poslu. Ako ste planirali neki važan potez, pokušajte da ga odložite. Iako izgleda kao da se ništa konkretno ne menja, susret koji priželjkujete dolazi. Loša cirkulacija.

ŠKORPIJA

Danas veći deo posla možete da prepustite svojim saradnicima. Opušteniji ste nego obično i radna atmosfera je dobra. Niste još potpuno procenili novo poznansgvo, neodlučni ste. Problemi sa zglobovima.

 

STRELAC

Danas možete da se nadate unapređenju! Ovo je dan kad vam se trud konačno isplaćuje. Vaš odnos sa partnerom nije kao pre. Odlučujete da se distancirate jer osećate da je zahlađenje obostrano. Problemi sa zubima.

sneg

pixabay

JARAC

Moguće je da će vam danas stići neko formalno obaveštenje koje ste dugo očekivali. Ako vam neki saradnik ponudi pomoć, prihvatite. U nedoumici ste jer birate između svoje slobode i veze. Izbegavajte sve poroke.

 

VODOLIJA

Vaše odgovornosti se sve više komplikuju i to vas jako brine i opterećuje. Posao vam donosi mnogo stresa. Danas ćete upoznati zanimljivu osobu za flert koja je nešto mlađa od vas. Mogući su problemi sa pritiskom.

RIBE

Danas je dobar dan za započinjanje novih saradnji. Poslovni potezi koje sada povučete će imati dobar ishod po vaš posao. Promene koje su se neočekivano desile u vašoj vezi su vas jako povredile. Problemi zbog ukočenosti.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)