HOROSKOP ZA SUTRA (16. OKTOBAR): Strelčevi, upala vam je kašika u med! Ovnovi, pazite se danas! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Naglašena je velika nervoza kod vas, pa usled toga lako možete praviti nove greške na radnom mestu. Sledi vam prekid neke emotivne veze. Dan je pogotovo težak i tenzičan za muške pripadnike ovog znaka. Nervoza jako loše utiče na vaše zdravlje.

BIK

Moguće je da ste nestrpljivi da vidite rezultate nekog projekta. Ipak, ne preostaje vam ništa sem da čekate. Maštate o tome da voljenoj osobi kažete sve što vam leži na srcu jer nikako da prikupite dovoljno hrabrosti za to. Muči vas nesanica.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Očekuje vas prilika da vidite pravo lice nekoga od vaših bliskih saradnika. Moguće je da ćete biti iznenađeni. Nekako neočekivano dobijate priznanjeo simpatijama od osobe sa kojom ste imali samo prijateljski odnos. Povećajte unos magnezijuma.

RAK

Moguće je da ćete tokom današnjeg dana rešiti da napustite svoje radno mesto. Ne osećate se više dobro u tom okruženju. Moguća je javna i otvorena svađa sa voljenom osobom, kao i udaljavanje od nje. Naglašeni su problemi sa zubima.

LAV

Iznenada dobijate vesti o ponudi za odlazak i posao u inostranstvu. Veoma ste srećni zbog toga! Razdvajanje od voljene osobe vam ne pada lako ali ipak znate i verujete da ćete se nekad negde ponovo sastati. Mogući problemi sa cirkulacijom.

Ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Možete da očekujete velike oscilacije na polju finansija. Veoma teško ostvarujete stabilnost na ovom planu. Vaša ljubomora i sumnja razdiru vas ali i odnos koji imate sa emotivnim partnerom. Razgovarajte o tome. Izbegavajte poroke.

[adsenseyu1]

VAGA

Razmišljate o prekidu saradnje sa nekim od poslovnih partnera jer smatrate da više ne ispunjava neophodne uslove. Ukoliko ste već neko vreme u lošem braku, sada biste mogli da donesete odluku o razvodu. Povećajte unos tečnosti.

ŠKORPIJA

Imaćete mnogo obaveza, ali nije to ono što vas muči. Više se plašite tenzije koja vlada u poslovnom okruženju. Nemate dovoljno strpljenja za osobu koja vam se dopada, smatrate da se premišlja previše. Moguć je pad imuniteta.

Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Očekuje vas iznenadan splet srećnih okolnosti u kom možete ostvariti veliku zaradu. Zadovoljni ste! Možete da očekujete veoma zanimljiva nova ljubavna dešavanja! Očekuje vas veliko uzbuđenje! Povedite računa o osetljivim očima.

JARAC

Moguće je da ćete rešiti da prodate neko zemljište ili nekretninu kako biste poboljšali svoju finansijsku situaciju. Očekuje vas napetost u odnosu sa voljenom osobom. Moguće je da ste izgubili osećaj sigurnosti koji ste imali. Osetljiva bešika.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Mogućnost za poslovne pregovore je ispred vas ali vi imate tremu. Važno je da poradite na svojoj nesigurnosti. Moguće su manje svađe i prepirke sa voljenom osobom. Vlada velika tenzija i ne znate kako da s izborite sa tim. Moguće su alergije.

Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Očekuju vas veliki preokreti. Ukoliko budete rizikovali previše, mogli biste da izgubite sve svoje adute. Potrebna vam je sigurnost i stabilnost na emotivnom polju i pokušavate da stavite do znanja to svom partneru. Mogući su problemi sa žlezdama.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]