HOROSKOP ZA SUTRA (16. jun 2019.): Izgleda nemoguće, dokle god se ne završi (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Lava očekuje novo ljubavno poznanstvo, Strelac zadovoljan poslom

OVAN

Moguće je da niste uspeli da ostvarite svoje planove na ovom polju ali ćete ipak nastaviti sa pozitivnim razmišljanjem. Jako je važno da voljenoj osobi iskreno pokažete da ste spremni da se trudite oko nje. Problemi sa alergijama.

BIK

Dobre promene vam slede na polju posla iako ste bili malo skeptični u vezi svega toga. Ukoliko ste u ljubavnoj vezi možete da očekujete da će nastupiti faza stabilizacije sa voljenom osobom. Povedite računa o zubima.

 

BLIZANCI

Uskoro vam dolazi šansa da se zaposlite na radnom mestu koje bi moglo da vam bude stabilno na duže staze. Komunikacija između vas i osobe koja vam se dopada postaje prilično komplikovana. Problemi sa kičmom.

horoskop

pixabay

RAK

Putovanje u inostranstvo je pred vama ili mogućnost za poslovnu saradnju sa inostranstvom. Možete da očekujete dobru komunikaciju sa partnerom. Poželećete da planirate budućnost. Odlično se osećate!

 

LAV

Ukoliko ste očekivali da ćete u narednom periodu imati nov priliv novca, bićete zadovoljni okolnostima. Nova šansa za ljubavno poznanstvo vas očekuje. Možete da se nadate pozitivnim reakcijama. Povedite računa o unosu tečnosti.

DEVICA

Potrebno vam je vreme da se organizujete i da situaciju na poslovnom polju dovedete do željenog stanja. Ukoliko ste u braku možete da se nadate pozitivnim odnosima sa voljenom osobom. Nemate probleme sa zdravljem.

 

VAGA

Maksimalno ste posvećeni obavezama koje ste sebi postavili kao prioritet. Posao vam je sada na prvom mestu. Osoba koja vam se dopada će pokazati da ima neke sumnje u vezi potencijalne veze sa vama. Osećate se odlično.

HOROSKOP ZA VIKEND: Neplanirani susret se smeši OVOM ZNAKU!

ŠKORPIJA

Ispred vas je prilika da započnete novi poslovni projekat koji bi mogao da vam se isplati na duže staze. Vraća vam se osoba iz prošlosti, sa kojom ste imali veoma zanimljiva dešavanja i jake emocije ranije. Puni ste energije!

 

STRELAC

Moguće je da ćete imati priliku da dobijete neki dodatni posao. Generalno ćete biti zadovoljni okolnostima na ovom polju. Očekuje vas veza sa osobom do koje vam je stalo. Bićete spremni za nova dešavanja. Stomak vam je osetljiv.

JARAC

Možete da se nadate dobrom danu i novim poslovnim ponudama koje će vam imponovati. Sa voljenom osobom ste u fazi koja donosi velike probleme. Moguće je da se vaš odnos drastično promenio. Osetljiv predeo bubrega.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Danas poradite na svojim planovima i namerama na ovom polju, vreme je da se bolje organizujete. Sa partnerom nemate dobar odnos jer ste se oboje na neki način više posvetili drugim stvarima. Nema problema sa zdravljem.

 

RIBE

Danas vas na poslu čekaju neke lepe vesti. Bićete generalno zadovoljni okolnostima na ovom polju. Pred vama je neočekivan susret koji će vas navesti na razmišljanje i maštanje o osobi koja vam je zanimljiva. Odlično se osećate!

       

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)