HOROSKOP ZA SUTRA (15. oktobar 2019.): Ništa nije nemoguće za onoga ko ima volju pokušati (ASTROLOGIJA)

most

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Lav u svađi, Ovan ima pad imuniteta, Bik probleme sa pritiskom, Strelac ponovo zaljubljen

OVAN

Danas ćete imati nešto više obaveza nego što ste navikli ali ćete uspeti da se organizujete. Smišljate kreativan i originalan način da pridobijete pažnju od osobe do koje vam je stalo. Povedite računa o padu imuniteta.

BIK

Slobodno se opustite danas i malo odmorite od posla. Povoljan vam je dan da se malo opustite. Upoznaćete osobu koja će vam probuditi jaka osećanja i sa kojom ćete veoma brzo poželeti ozbiljnu vezu. Mogući problemi sa pritiskom.

 

BLIZANCI

Ukoliko su vam na poslovnom planu neke stvari nejasne, danas biste trebali o tome da povedete računa. Dan koji je pred vama može da vam donese dobre promene na polju ljubavi. Problemi sa stomakom i varenjem.

sat

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Ne očekujete sada veće promene. Moguće je da je pred vama generalno jedan statičan dan i prilično miran. Možete da očekujete dobro slaganje sa voljenom osobom. Pred vama je odličan period za ljubav. Dobro se osećate.

 

LAV

Možete da očekujete dan koji je jako povoljan za polje finansija kod vas. Dobra materijalno poslovna situacija je pred vama. Nastavljate fazu tenzije i problema sa voljenom osobom. Pripazite na svoju ishranu.

DEVICA

Dan vam prolazi opušteno, na poslu je sve uredu i nemate veće stresove niti probleme. Spremni ste da se posvetite vezi sa osobom do koje vam je stalo i uživate kada ste zajedno. Potrebno vam je više sna i odmora.

 

VAGA

Mogući su manji sukobi sa nadređenima. Očekuje vas faza u kojoj ćete imati nestabilno stanje na polju posla. Trenutno vam neke stvari koje se dešavaju u vašoj emotivnoj vezi ne prijaju. Ne očekuju vas problemi sa zdravljem.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Ukoliko ste očekivali promene na polju posla, može da se desi da vam neke situacije danas budu odložene. Slede vam pozitivne promene sa voljenom osobom koja vam je maksimalno posvećena. Mogući su grčevi u mišićima.

 

STRELAC

Očekuje vas period u kojem ćete imati poslovne probleme i trebaće vam dosta vremena da ih razrešite. Ukoliko ste u potrazi za novom ljubavlju, danas vam se može ukazati neka prilika za ljubavnu avanturu. Psihosomatski problemi.

JARAC

Odložiće vam se neki planovi ali vam to sada neće toliko smetati. Možete da očekujete miran period. Imate osećaj da vaš partner krije od vas neke stvari i ne dopada vam se to. U vezi tražite poštovanje. Bolovi u predelu leđa.

horoskop

pixabay

VODOLIJA

Niste zadovoljni trenutnim poslom i nije vam lako da na ovom polju pokrenete promene koje želite. Okolnosti u kojima se nalazite sa voljenom osobom bi mogle da vam budu donekle problematične. Sklonost depresiji.

 

RIBE

Doveli ste sebe do uspeha i zahvalni ste sebi zbog toga. Verujete u to da je vaša budućnost još bolja. Na polju ljubavi vam dolazi faza u kojoj ćete imati dosta sreće sa osobom do koje vam je stalo. Osetljiv vam je predeo grudnog koša.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)