HOROSKOP ZA SUTRA (15. maj 2018. ): Ovan dominira, Lav i Jarac u ljubavi, Devica privlači Strelca (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ovo je sutrašnji horoskop za 15.05.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao

Vaše želje su zakon za kolege sa kojima trenutno delite prostor u kome radite. Okruženi ste izuzetnim ljudima, koji umeju da rade svoj posao. Bićete zahvalni na trenutnom položaju, koji ste stekli za kratko vreme.

Ljubav

Ukoliko ste propustili priliku da budete sa osobom na koju često mislite ne dozvolite da vam i ovaj put propadne prilika za zabavu na koju ste pozvani.

Zdravlje

Ne pokušavajte trenutno nešto da menjate.

BIK

Posao

Imali ste vremena da dovršite svoje obaveze, a danas ćete se opustiti uz dobar ambijent, koji ste planirali već duže vreme. Pokušaćete u dogledno vreme mnogo toga da rešite sa većom lakoćom.

Ljubav

Važnost veze u kojoj ste trenutno ne daje veće raspoloženje, kada su u pitanju intimni odnosi. Možda ste zaljubljeni u neku drugu osobu.

Zdravlje

Solidno.

https://www.dnevne.rs/drustvo/zabranjena-ljubav-srpkinja-se-zaljubila-u-albanca-i-otisla-kod-njega-iako-su-joj-branili

BLIZANCI

Posao

Isuviše pažnje posvećujete jednoj temi. Budite široko orijentisani i nećete ostati uskraćeni za novčanu transakciju u vašu korist. Poslovni partneri će vam se pridružiti za neko vreme.

Ljubav

Vaša ulazna karta je vaš osmeh. Imate odličnu intuiciju kada su partnerski odnosi u pitanju. Bićete spremni na nove izazove.

Zdravlje

Puni ste elana.

 

RAK

Posao

Danas osećate da možete mnogo toga da promenite što niste mogli do sada.

Bićete koncentrisani na konkretne tačke vašeg dnevnog reda. Ne želite ni danas da gubite vreme na nepotrebne radnje.

Ljubav

Volite da zadovoljite svoja čula. Provodite dan u prirodi i volite danas da se osamite. Uživate u stvarima koje volite.

Zdravlje

Imate pojačano lučenje kiseline.

LAV

Posao

U suštini volite da radite ono što vam je najdraže i u tome ćete imati najviše uspeha. Isuviše ste kreativni da bi odustali od započete ideje. Volite konkretne stvari.

Ljubav

Imali ste dovoljno dobar stav kada ste započeli priču sa osobom na koju često mislite. Međutim ta osoba je već zauzeta i ne želi intimnija dešavanja od onih, koje trenutno daje.

Zdravlje

Trenutno lupanje srca.

ribarenje

Foto: Dnevne.rs /pixabay

DEVICA

Posao

Vaša praktična strana je trenutno na lošem položaju i ne možete sedeti na dve stolice, koliko možete da se koncentrišete na konkretna dešavanja na jednom segmentu.

Ljubav

Ukoliko ste u braku, možda vam danas sledi prijatno iznenađenje. Bićete u prilici da otputujete sa voljenom osobom.

Zdravlje

Digestivni problem.

VAGA

Posao

Imali ste danas sreće i ne popuštate šansu da se pokažete na najbolji način. Morate da ostanete dosledni svojim obavezama i da se povinujete datoj situaciji, jer izlaza trenutno nema u većoj meri.

Ljubav

Imate na koga da se oslonite i to je vaša snaga. Partner će doći po nekom principu, kada se vi dovoljno rasteretite briga.

Zdravlje

Grlo vam je problematična tačka.

LJUBAVNI horoskop za narednih 9 GODINA! Evo kakva vas SUDBINA čeka…

ŠKORPIJA

Posao

Ne očajavajte za propuštenim stvarima već se koncentrišite na nove poslovne šanse. Napravite danas bar dobar rezime svojih obaveza. Donosite odlične ideje ali vam aktivnost trenutno loše stoji.

Ljubav

Iritira vas partnerovo ponašanje. Pokušaćete da se dovoljno dobro udaljite iz trenutne svađe kako ne biste imali neprijatno iskustvo. Ponašaćete se dosta zatvoreno.

Zdravlje

Pokušavate da se dovedete u balans.

STRELAC

Posao

Kada je poslovna šansa u pitanju preko polja inostranstva možete da imate solidno dobar putokaz za svoje ideje, koje ćete sprovesti na najboli način u toku narednog perioda.

Ljubav

Intrigira vas jedna Devica. Možda još niste svesni da ste naišli na svoju sudbinu, koju ste dugo očekivali. Sledi vam dosta prijatno iznenađenje.

Zdravlje

Isuviše ste opsednuti svojim zdravljem.

JARAC

Posao

Ne želite da delite ideje sa drugima, jer imate osećaj da ste se dovoljno dobro pokazali u poslovnom svetu da ne morate da se ustručavate i samostalno da se pokažete na polju na kom ste ekspert.

Ljubav

Volite dominantne partnere. Jedan Lav je odličan izbor koji nećete propustiti ovaj put. Morate da budete dovoljno šarmantni, kako bi osvojili srce vaše simpatije.

Zdravlje

Cirkulacija vam je slaba strana.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Posao

Promenljiva poslovna situacija vas baca u očaj i ne možete da se oduprete utisku da su se neke stvari promenile i da je potrebno i vaše lično štimanje. Povinujte se datim okolnostima.

Ljubav

Jedna Riba može na vas da utiče dosta intrigantno. Bićete popustljivi, kada je zajednički dogovor u pitanju. Morate da se trenutno dobro ispričate.

Zdravlje

Volite velnes.

RIBE

Posao

Morate da se više angažujete oko trenutnog zaduženja, kako bi ostavili odličan utisak na svoje kolege koji su u rangu sa vama. Budite dovoljno koncentrisani i ne pokušavajte da odustanete od trenutne ideje.

Ljubav

Vaš partner zaslužuje pažnju, ovaj put. Morate da se pripremite na trenutnu problematičnu situaciju jer imate osobe koje vam se mešaju u ljubavnu vezu.

Zdravlje

Limfa vam je kritična.

(Dnevne.rs /Izvor: Luftika.rs)