HOROSKOP ZA SUTRA (15. decembar 2017): Aspekt obojen u boje strasti i ljubavi, nema skrivanja, ogromna je potreba da se sve kaže, napiše, javi…(ASTROLOGIJA)

zima

Foto: Dnevne.rs .pixabay

I najtvrđa srca sutra će smekšati, čućete prelepe misli i osećanja ukoliko ste u vezi s nekom osobom koja je teška na rečima, piše danasnji-dnevni-horoskop.com

Ovan

POSAO

Ne drži vas mesto pa vam sedenje verovatno neće prijati. Izmišljajte sebi neke obaveze da biste bili u pokretu. Ako se bavite privatnim poslom, ne uvodite nikave novine.

LJUBAV

Kod zauzetih pripadnica znaka je naglašen individualni princip. Verovatno vas nervira partnerovo ponašanje i dosadna svakodnevica koju biste promenili.

ZDRAVLJE

Moguće su vam stomačne tegobe.

[adsenseyu5]

Bik

POSAO

Privedite nešto kraju i dozvolite intuiciji da vas vodi. Izbegnite poslove sa rođacima i ljudima koje ne poznajete lično. Okružuju vas izvesni tračevi kojima ne bi trebalo da se
bavite.

LJUBAV

Polako vas napušta subjektivni osećaj usamljenosti. Ovo je mogima napravilo problem u odnosu tokom prethodne nedelje.

ZDRAVLJE

Vratni deo kičme vam je problematičan.

GROBARI SE OGLASILI: Navijači Partizana objavili lične karte HRVATA koje su prebili i skinuli gole (FOTO)

Blizanci

POSAO

Možete da računate na niz srećnih okolnosti. Savet je da planirate dugoročno i iskoristite svoje trenutne resurse. Prihvatite savet ili podršku osobe rođene u vodenom znaku.

LJUBAV

Počinjete da se zagrevate. Slobodni pripadnici znaka napokon primećuju nekoga u svom okruženju. Dalji kontakti postaju sve interesantniji.

ZDRAVLJE

Zdravije se hranite

[adsenseyu1]

Rak

POSAO

Kontakti sa osobama na položaju neće biti dobri. Pokušavate da uvedete izvesne novine u svom poslu, ali vam to nekako ne ide od ruke. Savet je da budete strpljivi.

LJUBAV

Osećate izvesne unutrašnje nemire. Kog kod da ste statusa, savet je da se osamite i vreme provedete na mestu koje vam prija. Partner će to razumeti.

ZDRAVLJE

Skloni ste povredama.

čaša

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Lav

POSAO

Posvetite se aktivnostima koje ste zapostavili tokom prethodne nedelje. U slučaju da planirate nešto novo, dobro se naoružajte svim potrebnim informacijama.

LJUBAV

Slobodne pripadnice znaka nemaju potrebu da uđu u emotivnu vezu. Osećate manjak energije i želite da se usmerite na neke lične ciljeve. Zauzetim je moguće razočarenje.

ZDRAVLJE

Prolazna nesanica.

[adsenseyu5]

Devica

POSAO

Napokon imate potrebu da skinete izvesne okove u uhvatite se u koštac sa nekim projektom. Možda još niste optimistični po tom pitanju, ali će se i to brzo pomeniti.

LJUBAV

Možda nešto treba da se završi da biste mogli da krenete dalje rasterećeni. Vi inače ne volite da pravite velike promene, ali se nešto suviše dugo odlaže

ZDRAVLJE

Dobro

TEŠKE REČI: Oglasio se otac Filipa Kapisode o smrti Ksenije Pajčin

Vaga

POSAO

Samostalni ste u aktivnostima koje obavljate i to ima odličan efekat. Ne obazirite se na neke komentare saradnika. Pazite šta potpisujete i kako komunicirate sa osobama na položaju.

LJUBAV

Pokretanje bilo kakvih emotivnih dešavanja može da bude loše. Usmerite se na stvari koje su vama bitne. Ovo naročito važi za zauzete pripadnike znaka.

ZDRAVLJE

Dobro.

Škorpija

POSAO

Povedite račua ako se danas spremate za put u inostranstvo ili poslujete sa strancima. Možete da gubite papire ili se ne razumete. Trudite se da budete organizovani.

LJUBAV

Još uvek ste u periodu kada možete nešto pozitivno da promenite kog god da ste statusa. Slobodnima je savet da definišu jedan odnos.

ZDRAVLJE

Povedite računa o fizičkim aktivnostima.

[adsenseyu4]

Strelac

POSAO

Možda vam ne prijaju sve informacije koje dolaze do vas, ali je samo bitno da ih spakujete u pravu fioku. Prihvatite nečiju sugestiju oko vama bitnog projekta.

LJUBAV

Slobodni imaju mogućnoast izbora, ali ga sužavaju. Zauzeti priparnici znaka od imaće bolju komunikaciju sa partnerom. Nekakva tenzija jenjava pa i vi sami postajete otvorenije za
razgovor.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće

KRADU NA NAČIN DA IM POLICIJA NE MOŽE NIŠTA: Žene prevaranti haraju Jagodinom, kupuju, a ne plaćaju (INFO)

Jarac

POSAO

Napokon počinju da se razvijaju izvesni posovi od kojih ste taman hteli da dignete ruke. Slobodno se preispitajte šta vam treba ili pitajte šta se to od vas očekuje.

LJUBAV

Emotivni deo je nešto naporniji. Možda će vam se pojaviti neko koće biti veoma teška ali neodoljiva osoba. Zauzete pripadnike znaka očekuju interesantni susreti. Tajna veza je moguća.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

[adsenseyu1]

Vodolija

POSAO

Izvesne okolnosti koje su počele da se menjaju vama idu u prilog. Možete da uđete u honoraran posao ili nešto neplanirano zaradnite na neki drugi način.

LJUBAV

Svakako želite da se nastave pozitivni trenuci kojih ima sve više. Nemate razloga za ljubomoru u slučaju da ste zauzeti. Slobodne mogu kroz posao da upoznaju nekoga ko bi im bio veoma
interesantan.

ZDRAVLJE

Dobro.

čaša

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ribe

POSAO

Neke stvari jednostavno prestaju da vas brinu. Svakako imate sve više posla, a vi sami treba da se bolje organizujete. Izvesne poslovne okolnosti svakako će biti dobre za vas.

LJUBAV

Svakao želite da osetite stabilnost na ovom planu. Slobodni ne mogu da se odluče. Slušajte svoje unutrašnje osećaje i opustite se.

ZDRAVLJE

Osetljiva vam je koža.

[adsenseyu5]

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

[adsenseyu2]