HOROSKOP ZA SUTRA (14. SEPTEMBAR): Rakovi, vi ste pobednici dana! Ribe, pripazite, hormoni vam divljaju!

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Nemojte da dopustite da preovladaju strahovi i nesigurnost, kao i negativne emocije koje osećate. Vi ste sposobni da napredujete u poslu! Potrebno je da više vremena posvetite voljenoj osobi ako želite da ostanete zajedno. Vrtoglavica.

BIK

Budite temeljni pri obavljanju svog posla. Svaka greška bi ovaj put mogla prilično skupo da vas košta. Pripremili ste romantično iznenađenje za voljenu osobu. Pokazaćete joj koliko vam je stalo do nje. Poradite na tome da ojačate imunitet.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Preopterećeni ste poslom i na vidiku nema olakšanja. Voleli biste da možete malo više da se oslonite na svoje saradnike. Pokažite svom partneru da imate dovoljno poverenja u njega. To je svakako ključ jedne uspešne i zdrave veze. Osetljiv je predeo ramena.

zena

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

Možete da postignete veliki uspeh zajedno sa svojim saradnicima od poverenja. Samo napred u nove pobede! Osećate se jako dobro pored voljene osobe pored koje regenerišete svoje izvore pozitivne energije. Potrebno vam je više sna.

LAV

Potrebno je da se prilagodite novim okolnostima koje su nastupile na vašem poslovnom polju. Dolaziet u fazu u kojoj još bolje možete upoznati voljenu osobu. Potrudite se da isreno razgovarate o svemu što vas zanima. Mogući problemi sa stomakom.

[adsenseyu1]

DEVICA

Moguće je da vas neko od saradnika vidi kao konkurenciju što vam donekle otežava situaciju na radnom mestu. Moguće su rasprave sa voljenom osobom. Ako želite da ih izbegnete, potrebno je da malo spustite gard. Napetost u mišićima vas muči.

VAGA

U teškim ste okolnostima što vam ipak ne smanjuje motivaciju. Spremni ste da se borite za sebe i svoje interese! Moguće je da pravite grešku i da na neki način potcenujete svog partnera. Prestanite sa tim. Mogući su problemi sa mučninom.

tegla

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

Situacija na poslovnom planu je sve bolja! Korak po korak dolazite do uspeha o kom ste do skoro mogli samo da maštate. Slušajte svoju intuiciju i bićete srećni na ljubavnom planu. Nema potrebe da sumnjate u svoja osećanja. Malaksalost tokom prvog dela dana.

STRELAC

Nije preterano povoljan dan za nova ulaganja, pa bi bilo najbolje da se suzdržite od većih novčanih transakcija. Moguće je da se polako hladite od svog artnera i da samim tim nastupa krizni period u braku. Mogući su problemi sa organima za varenje.

[adsenseyu1]

JARAC

Nije preporučljivo da budete preterano popustljivi prema nekom od saradnika samo zato što vam je na privatnom planu drag kao osoba. Moguće je da ni sami ne znate šta želite od trenutnog emotivnog partnera. Osetljivi zglobovi i predeo ruku.

VODOLIJA

Što se današnjeg dana tiče, ako ne budete imali prevelika očekivanja male su šanse da ćete biti razočarani. Moguće je da niste preterano zainteresovani za nova poznanstva i nova dešavanja na ljubavnom planu, radije solirate. Pojačan apetit.

RIBE

Nije dobro da reagujete u afektu i da na taj način donosite poslovne odluke. Sačekajte i razmislite kasnije, hladne glave. Porazgovarajte sa voljenom osobom o tome šta tačno očekujete od nje i vaše veze. Hormonalni disbalans vam stvara manje probleme.

(Dnevne.rs/ Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]