HOROSKOP ZA SUTRA (14. maj 2019.): Problemi moraju da se reše odmah! (ASTROLOGIJA)

horoskop

pixabay

Strelac razočaran, Ribe imaju novi posao, Bik ima vezu na daljinu, Škorpija će doživeti pomirenje sa partnerom

OVAN

Moguće je da imate više obaveza nego što ste navikli i da vam neće biti lako da sa tim izađete na kraj sasvim. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete početak nove ljubavne veze koja bi trajala na duže staze. Srčane smetnje.

BIK

Očekuje vas povoljan dan za posao pogotovo ako planirate da menjate neke odluke ili da menjate radno mesto. Bliži se početak veze na daljinu. Iako mislite da vi možda niste za to, osećanja vas vode u ka tome. Problemi sa stomakom.

BLIZANCI

Možete da očekujete da ćete uspešno rešiti probleme koje imate na ovom polju. Neko od kolega će vam pomoći u nevolji. Lako donosite novu odluku i spremni ste da voljenoj osobi date još jednu šansu. Povoljan je period za oporavak.

kisobran

pixabay

RAK

Dolazi vam prilika da na polju finansija ostvarite pomak. Možete da se nadate i novim poslovnim ponudama. Oslanjate se na voljenu osobu i važno vam je da vam ona na neki način dokaže svoju ljubav. Dobro se osećate. Sa zdravljem nema problema.

 

LAV

Možete da očekujete pozitivne promene na poslovnom polju danas. pred vama je period u kojem vas sreća prati. Trudite se da sa osobom koju volite napravite lepu atmosferu i da poboljšate komunikaciju. Problemi sa glavoboljom.

 

DEVICA

Moguće je da niste spremni da se odreknete posla koji vam ne ide i da nećete da odustanete dok postoji makar tračak nade. Dopada vam se osoba koju poznajete od ranije. Moguće je da neko treći postoji. Problemi sa cirkulacijom.

VAGA

Budite dovoljno otvoreni u kontaktu sa poslovnim saradnicima ako želite da ostvarite konstruktivnu atmosferu na poslu. Imaćete priliku da upoznate osobu koja će vam se učiniti kao ostvarenje sna. Proverite nivo holesterola.

 

ŠKORPIJA

Preporuka je da povedete računa o zaradi koja vam je jako važna. Potrebno je da se malo više posvetite svom poslu. Nije vam lako da dođete do pomirenja sa partnerom, iako to želite. Smanjite unos alkohola.

horoskop

pixabay

STRELAC Pokušajte da se bavite poslovima koje smatrate prioritetnim i nemojte da gubite vreme na neke beznačajne stvari. Voljena osoba je pokazala da ima mane koje je od vas vešto skrivala pa ste malo razočarani. Osetljiva koža.

JARAC Nestrpljivi ste i nije vam lako da sačekate pravi trenutak kako biste pokrenuli poslovnu promenu koju želite. Niste zadovoljni odnosom koji imate sa voljenom osobom i čini vam se da se uvek vi više trudite. Pad imuniteta je moguć.

pixabay

VODOLIJA

Pozitivna atmosfera na poslovnom polju vlada i zadovoljni ste zbog toga. Možete da se nadate dobrom danu. Veoma povoljan dan za početak ljubavne priče koja bi za vas mogla da bude značajna. Hormonalne promene.

 

RIBE

Ušli ste u nov posao u kojem je potrebno dosta ulaganja i novca i energije i truda kako bi opstao. Novo poznanstvo je pred vama ali vi kao da nećete biti baš preterano zainteresovani odmah. Osetljiva bešika.

           

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)