HOROSKOP ZA SUTRA (13. SEPTEMBAR): Škorpije, polako, ne mogu svi da budu kao vi! Jarčevi, očekuje vas sreća, radost, uživancija! (ASTROLOGIJA)

drvo

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Nemate dovoljno poverenja u svoje saradnike što vam dodatno otežava ionako komplikovanu situaciju na polju posla. Osećate se dobro u svojoj koži i dopada vam se to što ste slobodni i što nikome ne odgovarate za svoje postupke. Povedite računa u saobraćaju.

BIK

Očekuju vas veliki izazovi na poslovnom planu. Na vama je da dokažete da li ste dorasli konkurenciji. Moguće je da postajete prilično distancirani prema voljenoj osobi što se njoj ni malo ne dopada. Problemi vezani za kičmu su mogući.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Ukoliko ste planirali da napravite prezentaciju nekog projekta, jako je važno da obratite pažnju na sitnice. Niste spremni da se upustite u vezu na daljinu iako je osoba koja vas zanima možda ipak vredna toga. Povedite računa kada je u pitanju holesterol.

RAK

Očekuju vas manji troškovi tokom današnjeg dana ali to ne bi trebalo da vam pravi veće probleme. Želite da priđete osobi koja vam se dopada i da joj otvoreno pokažete svoju naklonost. Imaćete sreće. Problemi sa plućima su mogući ako ste pušač.

kapci

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Moguće je da svoje saradnike stavljate pred niz testova ne bi li ispitali njihove realne mogućnosti. Voljena osoba pokazuje ljubomoru i nesigurnost u kontaktu sa vama i niste zadovoljni zbog toga. Tražite osobu koja ima više samopouzdanja. Mogući problemi sa bubrezima.

DEVICA

Trudite se da se fokusirate na svoj posao i da se ne opterećujete glasinama i tračevima koji kruže. Nema nekih većih promena na polju ljubavi, trenutno ste zadovoljni stanjem kakvo jeste. Moguće je da ste pomalo pasivni. Pad imuniteta.

[adsenseyu1]

VAGA

Možete da očekujete da će vas faktor sreće poslužiti tokom današnjeg dana! Napredovaćete u karijeri! Ukoliko ste slobodni ovo je idealan trenutak za novo poznanstvo! Uskoro vas očekuje početak nove, pozitivne veze. Manji problemi sa očima.

ŠKORPIJA

Niste zadovoljni umećem koje je pokazao neko od vaših saradnika. Očekujete više od svojih kolega. Moguće je da voljena osoba nema dovoljno poverenja u vas, jer ostavljate utisak osobe koja prečesto menja svoje mišljenje. Problemi sa varenjem.

zena

Foto: Dnevne.rs /pixabay

STRELAC

Pokažite ideje na kojima ste dugo radili i vaši saradnici će biti oduševljeni! Dobijate maksimalnu podršku. Samopouzdanje vam je poljuljano nakon što vas je odbila jedna osoba. Ne treba da se ograničavate samo na nju. Dobro se osećate.

JARAC

Možete da očekujete pozitivan razvoj događaja na profesionalnom planu, sve vam ide u prilog. Ukoliko budete otvoreno pokazali svoje emocije prema voljenoj osobi očekuje vas samo sreća i zadovoljstvo na ovom planu. Proverite krvnu sliku.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Nemojte da žurite sa donošenjem zaključaka, moguće je da nije baš sve onako kako na prvi pogled izgleda. Preispitujete neke reči koje ste čuli od voljene osobe i razmišljate da li je zaista tako mislila. Skloni ste bolnim i upalnim stanjima.

RIBE

Bilo bi dobro da prihvatite kompromis u poslovnoj saradnji. Vaš poslovni partner očekuje da malo popustite. Uživate u miru i harmoniji koji ste stvorili, jer se osećate jako dobro pored svog životnog saputnika. Mogući problemi sa povišenom temperaturom.

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]