HOROSKOP ZA SUTRA (13. OKTOBAR): Ovnovi, razmrdajte se! Rakovi, upornost se uvek isplati! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Moguće je da trenutno funkcionšete malo pasivnije, niste preterano zainteresovani za velike poslovne poduhvate i promene. Moguće je da još uvek niste sasvim spremni da napravite korak ka osobi koja vam se dopada već neko vreme. Bolovi u grlu.

BIK

Veoma je važno da budete maksimalno posvećeni svom poslu kako biste mogli da ostvarite pozitivne rezultate. Niste sasvim sigurni da li želite vezu sa osobom koja vam se udvara, dajete sebei još neko vreme da o tome razmislite. Prolazna mučnina.

[adsenseyu4]

BLIZANAC

Preuzimate inicijativu i uzimate stvari u svoje ruke kako biste mogli da rešite sve što vas opterećuje. Nemate dovoljno strpljenja za voljenu osobu koja deluje nekako neodlučno u vezi važnih pitanja koje ste joj postavili. Mogući problemi sa desnima.

RAK

Veoma ste uporni pri tome da poslove koje ste zamislili ostvarite do kraja i da budete uspešni. Želite da rešite situaciju sa voljenom osobom. Problemi koji vas muče već neko vreme moraju da nestanu ako želite da veza napreduje. Muči vas stomak.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Moguće je da smatrate da vas vaše kolege i saradnici ne cene dovoljno što značajno utiče na vaš moral i posvećenost poslu. Ne dopada vam se osoba koja nekako agresivno pokušava da vam priđe. Radije ćete je odbiti. Povišena telesna temperatura.

DEVICA

Moguće je da nemate dovoljno poverenja u sve saradnike kojima ste okruženi i da želite da sačuvate za sebe poslovnu tajnu. Pokazujete svoju ljubomoru bez mnogo razmišljanja, što može da vam napravi konflikt u odnosu sa voljenom osobom. Moguća prehlada, povedite računa.

[adsenseyu1]

VAGA

U svom okruženju imate dovoljno dobrih i kvalitetnih saradnika na koje se možete maksimalno osloniti. Veoma lako osvajate osobu koja vam se dopada. Uspeli ste sebe da predstavite u najbljem mogućem svetlu. Potrebna vam je fizička aktivnost!

ŠKORPIJA

Danas niste preopterećeni poslom. Imate dovoljno vremena da se posvetite i drugim stvarima koje su vam važne. Može se reći da niste raspoloženi za neke veće promene na ovom polju, odgovara vam stanje kakvo jeste. Bolovi u nogama, osetljivi mišići.

horoskop

Foto; Dnevne.rs /pixabay

STRELAC

Razmislite o svojim greškama. Vreme je da se posvetite tome da ispravite neke od njih. Prihvatite kritike koje su vam upućene. Možete da očekujete priliku da odete na zajedničko putovanje sa voljenom osobom. Muči vas hroničan umor i iscrpljenost.

[adsenseyu1]

JARAC

Povedite računa da se bolje organizujete. Imate previše obaveza pa je važno da sebi maksimalno olakšate. Imate želju da uđete u ozbiljnu vezu sa osobom sa kojom možete da gradite zajedničku budućnost, ne želite prolaznu vezu. Potrebno je da unosite više tečnosti.

selo

Foto ilustracija: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Vreme je da se pozabavite nekim finansijskim zaduženjima koje ste možda izbegavali neki period unazad. Moguće je da vam se otvara mogućnost da uđete u paralelni flert, iako već imate partnera kog volite. Povećajte unos kalcijuma.

RIBE

Nije vreme za bilo kakve poslovne rizike, pa bi bilo najbolje da se držite podalje od svake mogućnosti za to. Moguće je da ste spremni da terate inat sve dok voljena osoba ne popusti i ne uradi ono što od nje očekujete. Čuvajte svoje srce.

[adsenseyu2]

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu1]