HOROSKOP ZA SUTRA (13. NOVEMBAR): Rakovi, uspevate da pobedite sami sebe! Vodolije, vreme je da se malo osamite!

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Imate mnogo poslovnih obaveza i morate da funkcionišete u nešto bržem tempu da biste sve stigli na vreme. Moguće je da polako radite na tome da smanjite pritisak koji se pojavio između vas i voljene osobe. Hronične tegobe vas muče.

BIK

Moguće je da ste posvećeni svom poslu do krajnjih granica i da iz tog razloga ostvarujete najbolje rezultate. Postoje neke nejasnoće između vas i voljene osobe koje se ne mogu tako lako razrešiti. Moguća je vrtoglavica, važno je da redovno jedete.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Ostvarili ste cilj koji ste sebi zacrtali i ponosni ste na sebe. Smatrate da ste zaslužili da napravite manju pauzu od posla. Iako vam je delovalo da će stvari postati dosadne, danas ćete uvideti da ste pogrešili! Povećajte unos tečnosti.

RAK

Moguće je da se pomalo brinete za svoju poslovnu budućnost i da niste sigurni kako će se stvari na dalje odvijati… Uspeli ste da pobedite sebe i neke svoje predrasude koje ste imali, pa sada lakše funkcionišete u odnosu sa voljenom osobom. U dobroj ste formi.

 

Foto-ilustracija: Pixabay

LAV

Moguće je da vam se neki rizici na ovom planu neće isplatiti. Preporuka je da ne srljate i da ne budete impulsivni. Razmišljate o prekidu emotivne veze, jer vam polako postaje dosadno u tom odnosu. Ipak, niste sasvim sigurni u svoju odluku. Bolovi u nogama.

DEVICA

Pred vama su ozbiljne odluke. Jako je važno da se dobro informišete i da imate pravi uvid u situaciju. Neka osoba iz prošlosti pokušava da se vrati u vaš život. Ni sami niste sigurni da li ćete joj to dopustiti. Problemi sa prehladom.

[adsenseyu1]

VAGA

Obuzeli su vas finansijski problemi i razmišljate kako da se izvučete iz svega toga. Preopterećeni ste. Verujete u bolju budućnost koja vas čeka pored vašeg partnera. Zajedno možete da prebrodite sve prepreke. Povećajte unos vitamina.

ŠKORPIJA

Polako se vraćate nekim idejama za posao koje ste ranije imali. Važno vam je da se pokrenete na ovom polju. Ukoliko želite da ostvarite kvalitetnu emotivnu vezu sa nekim, potrebno je da prvo zavolite sebe. Priuštite sebi neko zadovoljstvo.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

STRELAC

Stižu vam nove informacije na koje ste dugo čekali. Sada možete da stvorite kompletnu sliku o svim dešavanjima. Maštate o emotivnim promenama i želite da pokrenete komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Dobro se osećate tokom celog dana.

JARAC

Veoma povoljan dan za početak privatnog posla. Možete da očekujete da ćete na ovom polju biti veoma uspešni. Pokušavate da podstaknete voljenu osobu da se otvori ka vama i da vam pokaže njene prave emocije. Glavobolja bi mogla da vas muči.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Ponosni ste na sebe i smatrate da ste ostvarili veliki uspeh na poslovnom planu. Imate nameru da nastavite da napredujete. Imate potrebu da se malo izolujete i da neko vreme budete sami. Ne jurite za novim ljubavnim vezama. Mogući su problemi sa grlom.

RIBE

Možete da očekujete veći priliv novca tokom današnjeg dana. Dolazi vam veoma povoljna situacija za ovo polje. Pojavila se osoba koja vas jako privlači i imate potrebu da uđete u nešto bliži odnos i kontakt sa njom. Osetljiv grudni koš.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, .astrousluge.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]