HOROSKOP ZA SUTRA (13. jun 2017): Škorpija postiže sve što želi, Rak je dobro, Strelac se inati partneru (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Neptun je u napetom aspektu (kvadrat), a tu je obmana, iluzija, laž, iskrivljena slika, a u kombinaciji sa Merkurom moguće su neke laži, i to ozbiljne, s ozbiljnim posledicama. Nemojte odmah da poverujete u sve što čujete ovih dana, piše Današnji dnevni horoskop

OVAN

POSAO

Zbog stavova koji su se do sada pokazali kao ispravni, kolege vas cene i osećate se kao važan i potvrđen deo kolektiva. Priznanja i pohvale su na pomolu.

LJUBAV

Usled događaja na radnom mestu pomalo zanemarujete partnera na šta će vam on skrenuti pažnju. Danas se 101% prepustite partneru.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura.

ZAŠTIĆEN U KAVEZU PROVOCIRAO BIKA: Sledećeg momenta svi su VRIŠTALI od straha (VIDEO)

BIK

POSAO

Danas je poslovni zadatak prilično obimane pa od kolega tražite pomoć pravilno raspoređujući deo po deo. Kolege su spremne da vam pomognu.

LJUBAV

Pod uticajem Meseca danas tragate za emotivnom pažnjom. Mada, nepromišljeni flert mogao bi da ima neprijatan rezultat. Čuvajte bolje svoju privatnost.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

POSAO

Ne bi trebalo da toliko potencirate svoje viđenje trenutnog stanja. O vašem zalaganju ne bi trebalo da diskutuju kolege koje nisu sasvim upućene u vaš rad.

LJUBAV

Uživate u trenucima pažnje sa partnerom. Sviđate se osobi iz neposredne blizine, ali to ne bi trebalo da vam bude važno, zar ne?

ZDRAVLJE

Čuvajte se povrede.

duša

Foto: Dnevne.rs/Izvor:Pixabay

RAK

POSAO

Kolege ne odobravaju vaše ideje. Zato izbegavajte upuštanje u poslove sa neizvesnim ishodom i mešanje u odluke u čije faktore niste upućeni koliko treba.

LJUBAV

Šesto čulo vam govori da osoba koja vam se udvara ne govori istinu i krije svoje pravo lice. Uplašeni ste zbog nejasnih postupaka neke osobe.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

BOJANINA ISPOVEST ZAPREPASTILA SVE: Sela sam u autobus za Valjevo i ćaskala sa devojkom pored. Tada kreće moj KOŠMAR!

LAV

POSAO

Želite lidersku poziciju i naglašavate da su vaši predlozi idealna varijanta za posao. Predstoji manji konflikt sa kolegom koji stvari posmatra iz drugačijeg ugla.

LJUBAV

Od partnera tražite previše i skloni ste preterivanju. Opustite se i uživajte u onome što imate i što zaslužujete a to je vaš partner.

ZDRAVLJE

Više šetajte.

[adsenseyu1]

DEVICA

POSAO

Krijete se od nadređenog koji vam često upućuje primedbe. Sve se može rešiti dogovorom. Danas ne razmišljajte o poslu, ostavite to za sutra.

LJUBAV

Budite oprezniji i uviđajniji u razgovoru sa partnerom jer dešava se da nekim rečima povredimo nekoga iako to nismo nameravali.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

POTRESNA ISPOVEST DEČKA DEVOJKE UBIJENE NA PUMPI: Ne znam kako ću da prebolim moju Kristinu, NISMO SE RAZDVAJALI! (FOTO)

VAGA

POSAO

Želite da zadivite svoj kolektiv ili nadređene. U nekim slučajevima finese odlučuju o konačnom ishodu i dobijanju pohvala.

LJUBAV

Lakomisleno upuštanje u zabavu moglo bi da vas košta. Posvetite se nekome ko vam pruža emotivnu podršku.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.

 

ŠKORPIJA

POSAO

Danas postižete sve što želite. Vođeni svojim instinktima, ali i iskustvom okrećete sve u svoju korist. Slede pohvale.

LJUBAV

Osveženje i prekid monotonije u vezi. Partner neće moći da vam kaže ne za bilo šta što mu predložite. Iskoristite ovaj dan za odlazak u prirodu ili na bazen…

ZDRAVLJE

Problemi sa varenjem.

[adsenseyu1]

STRELAC

POSAO

Težite tome da vodite glavnu reč o svemu na radnom mestu. Ne dopustite previše mešanja drugih u novčana pitanja.

LJUBAV

Nemojte da se inatite partneru i da sitničarite. Razgovor sve rešava, a danas će partner da razume sve što mu kažete.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

 

JARAC

POSAO

U kolektivu postoji neslaganje, ali ci se hvatate u koštac sa današnjom teškoćom. Kolege vam veruju i cene vaš profesionalizam.

LJUBAV

Partner vas uzrujava svojim plahovitim i drskim postupcima. Ne ulazite u raspravu, tretno je partner u negativnoj fazi ali i to će proći.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

NEVIĐENI BLAM NA RTS-u: Voditeljka nije znala da je UKLJUČENA U PROGRAM, izletelo joj… (VIDEO)

VODOLIJA

POSAO

Nameravate da preorijentišete uži krug kolega u smer koji bi bio najisplativiji. Ali, nepredviđena dešavanja predstavlaju prepreku.

LJUBAV

Bićete prinuđeni da ispoštujete neke osnovne načine suživota. Mislite više na osećanja partnera kao što on misli na vaša.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

 

RIBE

POSAO

Imate odličnu profesionalnu ideju, ali sada nema mogućnosti da se u celosti realizuje. Treba vam malo strpljenja i doći će vaš trenutak.

LJUBAV

Partner i vi danas imate sasvim drukčije prioritete iako je želja za dokazima ljubavi prisutna na obe strane. Neće biti lako postići ravnotežu.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: danasnji-dnevni-horoskop.com)

[adsenseyu5]

[adsenseyu2]