HOROSKOP ZA SUTRA (12. OKTOBAR): Blizanci, potrebna vam je sigurnost! Device, opustite se malo, nije to tako strašno!

 horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Moguće je da ćete uspeti da se pomirite sa nekim od svojih saradnika sa kojim ste imali velike razlike u mišljenju. Malo vas muči ljubomora iako nemate realan razlog za to. Pokušajte da razgovarate sa voljenom osobom o tome što vas muči. Osetljiva bešika.

BIK

Nemate dovoljno poverenja u poslovnog partnera. Mogući su problemi u komunikaciji sa njim. Moguće je da ne dobijate dovoljno pažnje od voljene osobe, iako čeznete za tim da provedete što više vremena sa njom. Problemi sa nedostatkom sna.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Moguće je da se predstavljate kao veoma nesigurna osoba koja strahuje od konkurencije. Nemojte to sebi da radite. Odnos između vas i voljene osobe je dosta drugačiji, niste sigurni da li je to dobra stvar. Problemi sa probavom.

znak

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

Mogućnost za napredovanje vam se otvara i imaćete velikog uspeha na poslu. Možete da očekujete lepe vesti. Očekuje vas fantastičan provod zajedno sa voljenom osobom! Možete zajedno otići na neko lepo i uzbudljivo mesto. Hormonalni disbalans.

LAV

Povoljan je dan ako se bavite privatnim poslom. Možete da očekujete otvaranje novih prilika da ostvarite profit. Može se reći da ćete imati prilično miran dan bez emotivnih promena. Zadovoljni ste stanjem kakvo jeste i ne biste ništa menjali. Proverite krvnu sliku.

[adsenseyu1]

DEVICA

Ukoliko budete nastavili da funkcionšete pod prevelikim stresom, moguće je da ćete u nekom trenutku napraviti grešku. Prijaće vam da na neki period napravite distancu od voljene osobe i da razmislite o nekim stvarima. Muči vas migrena.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

 

VAGA

Možete imati prilično velike troškove danas. Potrudite se da ipak budete što ekonomičniji. Deluje vam da je partner preterano poseisvan i to vam prilično smeta. Ipak vam je potrebno da imate deo svoje slobode u emotivnoj vezi. Virusne infekcije su moguće.

ŠKORPIJA

Moguće je da u vašem poslovnom okruženju vlada atmosfera veoma strogih pravila i to vam se ne dopada. Deluje vam da ste na neki nalin ograničeni određenim normama koje postavlja vaš emotivni partner, a ne volite to. Mogući su problemi vezani za žuč.

[adsenseyu1]

STRELAC

Možete imati sreće u novim promenama koje se dešavaju u vašem poslovnom okruženju. Očekuje vas napredak. Intrigira vas osoba rođena u znaku Vage koja vas osvaja svojom pojavom. Veoma lako biste mogli da uđete u vezu sa njom. Osetljiv urogenitalni trakt.

JARAC

Uz pomoć dobrih ideja koje imate lako ostvarujete napredak na poslovnom planu. Očekuje vas pozitivan period. Moguće je da niste primetili novog udvarača koji na sve moguće načine pokušava da skrene vašu pažnju. Bolovi u predelu zglobova.

[adsenseyu2]

VODOLIJA

Jako je važno da slušate sebe i svoju intuciju, da se ne obazirete na komentare ljudi kojima ste okruženi i koji vam zavide. Lako sklapate nova poznanstva. Imate mnogo samopouzdanja, verujete u svoje kvalitete i to se vidi. Solidan dan je ispred vas.

RIBE

Otvara se nova mogućnost za zaradu. Potrudite se da maksimalno iskoristite priliku koja je pred vama. Fatalna privlačnost koju ste osetili u prisustvu Jarca vam ne da mira. Na sve načine pokušavate da mu priđete. Ukočeni ste.

(Dnevne.rs /Telegraf /Ruža Ružanović, astrousluge.com)