HOROSKOP ZA SUTRA (12. NOVEMBAR): Ovnovi, očarali ste nekog! Škorpije, samo napred, uspeh je garantovan!

horoskop

Foto: Dnevner.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Imate veliki uticaj na svoje poslovno okruženje. Možete da očekujete da ćete dobiti neke zanimljive nove informacije. Postoji osoba koja želi da vam se približi na bilo koji način, jer je oduševljena vašom energijom. Koža vam je osetljiva.

BIK

Moguće je da je pred vama veliki niz poslovnih obaveza, ali da vi nemate dovoljno energije za sve to. Očekuje vas susret sa osobom sa kojom već neko vreme flertujete. Dolaze vam zanimljive ljubavne promene. Preporuka je da odete na redovnu lekarsku kontrolu.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Smatrate da bi najbolje bilo da pokrenete sopstveni posao. Razmišljate o tome da se ozbiljno pokrenete na polju privatnog biznisa. Moguće su manje neprijatnosti u komunikaciji sa voljenom osobom, nije vam preterano povoljan dan. Potreban vam je odmor.

RAK

Niste sigurni koja ponuda za posao je najbolja za vas, ali ste svesni činjenice da bi trebalo brzo da donesete tu odluku. Moguće je da vam je sujeta na neki način povređena, jer osoba koja vam se dopada nije odreagovala kako ste očekivali. Mogući su problemi sa želucem.

 

Ilustracija: pixabay.com

LAV

Niste preterano zainteresovani da se posvetite svom poslu i radije ćete tražiti izgovore da ranije odete kući. Lepo se osećate pored svog partnera i smatrate da ništa u tom odnosu ne bi trebalo menjati. Zaljubljeni ste. Problemi sa plućima su mogući.

DEVICA

Moguće je da ste se previše zbližili sa osobom koja vam ne želi baš sve najbolje. Budite oprezni kome verujete. U novim kontaktima sa osobom koja vam se dopada učite više o njoj i uživate u zajedničkim trenucima. Moguća je povišena temperatura.

[adsenseyu1]

VAGA

Očekuje vas mogućnost da ostvarite bolju zaradu i neke važne dogovore na kraćem poslovnom putovanju. Maksimalno ste posvećeni voljenoj osobi i smatrate da vam je prioritet da vaša vea lepo napreduje. Imate višak energije danas!

ŠKORPIJA

Pravite neophodne korake ka uspehu. Ne želite da dopustite da vas bilo šta poremeti. Osoba koju poznajete preko posla pokušava da vam se približi. Niste sigurni koliko je to dobra ideja iako vam se ona veoma dopada. Prolazna glavobolja.

Ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Danas možete da se oslonite samo na sebe. Nemojte da očekujete previše od svojih poslovnih saradnika. Čeznete za tim da nađete stabilnog paratnera i osobu koja će biti pored vas i u dobru i u zlu. Niste zainteresovani za prolazne priče. Mogući problemi vezani za žuč.

[adsenseyu1]

JARAC

Moguće je da će vam neka osoba zatražiti pozajmicu, ali vi ipak niste zainteresovani da joj izađete u susret. Moguće je da priželjkujete emotivne promene iako trenutno ne vidite neku novu osobu koja bi mogla da vam se dopadne. Izbegavajte alkohol.

VODOLIJA

Jako je važno da pokažete da ste spremni da radite naporno i da budete maksimalno posvećeni svom poslu. Imate veliku želju da osvojite osobu u koju ste zaljubljeni i daćete sve od sebe da tako i bude. Povedite računa o svojim navikama u ishrani.

Ilustracija: pixabay.com

RIBE

Krećete ka novim poslovnim pobedama! Želite da pokrenete neke sasvim drugačije projekte na ovom planu. Moguće je da vam se bliži kraj neke emotivne veze i da ćete se nakon svega toga osećati nekako lakše i slobodnije. Pomalo ste uznemireni.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, astrousluge.com)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]