HOROSKOP ZA SUTRA (11. NOVEMBAR): Lavovi, uzmite i pare i ljubav! Vage, vreme je za vitamine! (ASTROLOGIJA)

znak

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Razmišljate o tome da se posvetite realizaciji nekih svojih ideja i da obnovite neke poslovne kontakte iz prošlosti. Kada je ljubav u pitanju, maštate o novim dešavanjima iako se još uvek ništa konkretno ne ostvaruje. Problemi sa nesanicom.

BIK

Oslanjate sa na pomoć svojih saradnika koji imaju dobru nameru prema vama. Dopada vam se osoba koja bi mogla da se bavi nekom vrstom umettnosti i koja je veoma nežna, maštovita i senzualna. Problemi sa cirkulacijom su mogući danas.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Posvećeni ste poslu iako imate utisak da vam neki ciljevi izmiču. Glavu gore i budite uporni! Imate potreb da vaša ljubav sa osobom sa kojom se viđate postane zvanična i javna, ali vam se čini da ona ima nešto protiv toga. Moguća je ukočenost u predelu leđa.

RAK

Povoljan je dan za formalna rešenja, kao i za putovaje u inostranstvo ili komunikaciju sa ljudima iz drugih zemalja. Ukoliko vam se dopada osoba rođena u znaku Riba, danas je veoma povoljan dan da se zbližite sa njom. Ne bi trebalo da bude problema na ovom polju.

duh

Foto: Dnevne.rs/pixabay

LAV

Očekuje vas mogućnost da poboljšate svoju finansijsku situaciju, na vama je samo da je prepoznate. Niste sigurni da li vam je voljena osoba verna i svaki novi događaj u vama budi još veću sumnju i osećaj strepnje. Povedite računa o svom urogenitalnom traktu.

DEVICA

Moguće je da se nadate da ćete dobiti neki posao koji ima veze sa javnošću ili posao vezan za državnu službu. Očekujete da će voljena osoba da vam pruži maksimum svoje pažnje i nežnosti, jer imate puno pravo na to. Redovno posećujte lekara.

[adsenseyu1]

VAGA

Veoma lako izlazite na kraj sa svim nagomilanim obavezama. Možete da očekujete pozitivnu situaciju na polju posla. Možete da se nadate zanimljivim dešavanjima sa osobom koja je iz vašeg bližeg okruženja. Povedite računa o tome da unosite više vitamina.

ŠKORPIJA

Današnji dan vam je povoljan za odmor. Nema naznaka da ćete na polju posla imati bitnija dešavanja ili promene. Veoma pogodna atmosfera za rađanje nove ljubavi. Emocije se bude u vama, a osoba za koju ste zainteresovani uzvraća na isti način. Prijala bi vam fizička aktivnost.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

STRELAC

Očekuje vas pomoć od strane neke osobe iz porodice kada je u pitanju polje posla i finansija. Ukoliko ste u braku, intezivno radite na tome da se odnos sa voljenom osobom popravi i da se zbližite. Povedite računa kada je u pitanju bešika.

JARAC

Nije preterano povoljan trenutak za poslovne pregovore. Izbegavajte poslove koji imaju veze sa saobraćajem. Jasno i otvoreno pokazujete ono što osećate i nadate se da će voljena osoba to umeti da ceni na pravi način. Problemi sa sinusima.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Očekuju vas promene na polju finansija. Trudite se da na sve načine povećate svoju zaradu. Na emotivnom planu je za vas sve stabilno i sigurno. Znate da možete da računate na svoju ljubav i da će ona biti uvek tu za vas. Izbegavajte masnu hranu.

RIBE

Postepeno dolazite do mogućnosti da unovčite neki svoj posao od ranije, ali se i dalje plađite da vam ta zarada ne izmakne. Pokazali ste iskreno svoja osećanja i sada čekate na reakciju voljene osobe. Nema potrebe da brinete. Moguć je nizak pritisak.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, astrousluge.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu1]