HOROSKOP ZA SUTRA (11. novembar 2018.): Ribe očekuje poboljšanje finansija, povoljna situacija za Vodolije (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay.rs

Ovnovi su posvećeni voljenoj osobi, Lavovi se osećaju dobro

OVAN

Moguće je da ćete sasvim iznenada preseći i doneti novu odluku na polju posla. Neki saradnici bi mogli da vas izdaju. Niste posvećeni voljenoj osobi i zbog toga vas malo grize savest. Pazite na nervni sistem koji je osetljiv.

BIK

Promena posla vam dolazi iako je možda ne očekujete sasvim. Pred vama su neke neminovne promene. Moguće je da ćete imati neku svađu sa voljenom osobom, nakon koje ćete misliti o prekidu. Problemi sa zubima su mogući.

 

BLIZANCI

Jedino što može da vam stvori problem na polju posla je vaša brzopletost pa treba da povedete računa da to izbegnete. Energični ste, spremni da pokažete svoja osećanja i aktivno se bavite flertom. Moguća je sklonost gojenju.

Danas počinje: Za pripadnike OVOG HOROSKOPSKOG ZNAKA kreće godina uspeha i sreće!

RAK

Očekuju vas nagle promene kada je u pitanju polje posla i finansija. Moguće je da dosta toga neće biti onako kako želite. Ljubomora vas izjeda i stvara veći problem u vama nego što mislite. Moguć je kamen u bubregu.

 

LAV

Postepeno prolazi loš period u kojem ste imali brojne probleme na polju posla. Ukoliko ste u vezi, uspećete da rešite dileme i nedoumice koje su vas mučile u vezi vašeg partnera. Dobro se osećate sasvim. Zdravlje vam je odlično.

 

DEVICA

Rešili ste da privedete kraju posao koji ste duže vreme obavljali i sada ste spremni da se posvetite drugim stvarima. Polako će vaša veza ući u kriznu fazu, a vi ćete naučiti lekciju vezanu za ljubav. Problemi sa krvnom slikom.

VAGA

Očekuju vas neke poslovne promene, moguće je da radno okruženje donosi neku napetost. Novo poznanstvo koje vam se desilo u vama budi sve najbolje. Želite što pre da nastavite komunikaciju sa tom osobom. Pazite na želudac.

 

ŠKORPIJA

Ukoliko ste se bavili privatnim poslom, polako rešavate da pravite neke veće promene po tom pitanju. Očekuje vas fatalna privlačnost sa osobom koju ste sreli u nekom neobaveznom okruženju. Mogući su problemi sa srcem.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

STRELAC

Čuvajte se ako planirate putovanje, moguće je da ćete imati više štete nego koristi na tom polju danas. Niste zadovoljni situacijom sa voljenom osobom i deluje vam da ona više ne misli o vama. Problemi sa disajnim putevima.

 

JARAC

Moguće je da ćete imati veće troškove tokom današnjeg dana i da ćete biti generalno skloni finansijskim problemima. Niste fokusirani na ljubavno polje danas i delujete nekako distancirano prema partneru. Dobro zdravlje danas.

VODOLIJA

Očekuje vas povoljan dan za rešavanje važnih poslovnih pitanja. Možete da se nadate pozitivnim okolnostima. Dopada vam se osoba koja ni sama nije sigurna da li sa vama želi vezu ili ne. Smanjite unos masne hrane. Pazite na holesterol.

 

RIBE

Poboljšanje na polju finansija je pred vama. Generalno možete da očekujete i bolje poslovno stanje. Gajite osećanja prema osobi koja ne zna ništa o tome. Imate šanse kod nje. Izbegavajte alkohol i stvarajte zdravije navike.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)