HOROSKOP ZA SUTRA (11. mart 2018.): Čeka nas težak ili čak opasan dan…(ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Dan koji zahteva od vas osvešćenje, trezvenost, selekciju, fokus na bitno. Od vas mnogo toga zavisi ovog vikenda. Budite mudri, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose i pozitivnu dominaciju.

LJUBAV

Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Bik

POSAO

Ne želite da neko menja vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima.

LJUBAV

Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate. Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam neko predočava.

ZDRAVLJE

Problemi sa pritiskom.

https://www.dnevne.rs/svet/secate-se-decaka-koji-je-sa-13-godina-postao-otac-desio-se-neocekivani-obrt

Blizanci

POSAO

Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savet. Postoji rešenje za sve.

LJUBAV.

Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

Rak

POSAO

Skloni ste preteranom detaljisanju, ali nije sve onako kao što pretpostavljate u duhu svojih teorija. Neophodna su vam praktična rešenja.

LJUBAV

Zahtevi koje upućujete svom partneru ne nailaze na dobar odjek, ali vi ste čvrsto naumili da ostvarite ono što želite. Delujete vrlo uporno.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Lav

POSAO

Sve možete da postignete kada se nalazite u centru glavnih dešavanja. Uspeh vam se nalazi na dohvat ruke. Učinite sve što je potrebno da ostvarite maksimum.

LJUBAV

Ponekad skoro imperativno ne odustajete od svojih emotivnih namera, čak i po cenu da svi oko vas misle drugačije. Dobro razmislite, jer sve ima svoju cenu.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

Devica

POSAO

Jasno vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmeravajte na osnovne ciljeve.

LJUBAV.

Najbolje se osećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće ume da vas iznenadi.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima…

NEVERA MU U VENAMA: Ovaj horoskopski znak je najveći preljubnik! (ASTRO)

Vaga

POSAO

U skladu sa prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike.

LJUBAV

Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite.

ZDRAVLJE

 

Škorpija

POSAO

Važno je da imate poslovni cilj, ali još važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja nisu dobra.

LJUBAV

Očekujete više od onoga što partner može ili želi da vam pruži. Neko od vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

Strelac

POSAO

Vešto koristite svoje sposobnosti u različitim situacijama i ne odustajete od svojih poslovnih vizija. Uspeh je na vašoj strani dok god imate jasnu predstavu o tome šta i koliko želite da ostvarite.

LJUBAV.

Spremni ste da učinite skoro sve za svog partnera, ali pod uslovom da neko ne ugrožava vašu uspostavljenu dominaciju i integritet.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate…

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Jarac

POSAO

Imate dovoljno iskustva da realno sagledate sve prednosti ili nedostatke koji proizilaze iz mogućeg poslovnog udruživanja. Intelektualne sposobnosti su presudne u proceni.

LJUBAV

Teško vas je razuveriti od ideja koje imate, ali čini vam se da neko nema dovoljno razumevanje za vaše emotivne potrebe. Bez obzira na sve, nemojte utonuti u melanholično raspoloženje.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Vodolija

POSAO

U želji da ostvarite izuzetne rezultate pristajete na izvesnu improvizaciju. Ponekad bez većeg rizika nema ni zapaženog uspeha ili šireg odjeka među
saradnicima.

LJUBAV

Izbegavajte emotivne kontraste u reakacijama. Zbunjujete svog partnera nekim idejama ili čestim promenama u mišljenju. Teško je slediti vaš ritam kada se zanesete.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

Obavezno zasadite BAR JEDNU u svom domu: Ova BILJKA će vam doneti SREĆU!

Ribe

POSAO

Spremni ste na profesionalno dokazivanje pod različitim uslovima. Obratite pažnju na neke korisne informacije koje će vam olakšati put do uspeha. Danas budite strpljivi, popustljivi, ne ulazite u konflikte.

LJUBAV.

Zadovoljstvo koje osećate u nečijoj blizini može da vas ispuni pozitivnom energijom i da pomeri vaše subjektivne granice. Uživajte u bliskom društvu.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: piše današnji dnevni horoskop)