HOROSKOP ZA SUTRA (11. jun 2017): Vodolija je preosetljiva, a Devica napeta (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Ovo je sutrašnji horoskop za 11. jun 2017. godine, piše Luftika

OVAN

Posao: Nadahnuti ste kreativnim idejama i saradnicima predlažete korisno rešenje. Stalo vam je da se vaše ideje uklope u zajednička merila i interese.

Ljubav: Delujete raspoloženo za nove emotivne izazove, a voljena osoba sa neskrivenim oduševljenjem prihvata vaš podsticaj.

Zdravlje: Dobro se osećate.

NAJLEPŠA ŽENA BIVŠE JUGOSLAVIJE: Bila je miljenica Josipa Broza i diva raskošnog glasa (VIDEO)

BIK

Posao: Imate loš predosećaj u proceni poslovnih prilika i novih događaja. Susret ili rasprava sa jednom osobom postaje neizbežna kao povod za oštar poslovni dijalog.

Ljubav: Ukoliko imate utisak da se neke stvari dešavaju mimo vašeg znanja ili da voljena osoba koristi lažne izgovore, ne budite brzopleti. Sačekajte da se stišaju negativne strasti.

Zdravlje: Moguća temperatura.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Posao: Potrebna vam je crta hrabrosti u susretu sa saradnicima. Dozvolite sebi određenu dozu prepotencije sa namerom da ostavite pozitivan utisak na saradnike.

Ljubav:Iskreno izrazite svoja osećanja pred voljenom osobom. Potrudite se da uskladite zajedničke želje i potrebe, a danas je idealan dan da zajedno radite neke kućne poslove.

Zdravlje: Uzimajte vitamine.

UTICAJ RETROGRADNOG SATURNA: Jedan znak će ovog leta dobiti baš sve!

RAK

Posao: Neko kritikuje vaš način rada i pokušava da vas predstavi u negativnom svetlu pred saradnicima. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju.

Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe. Na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere.

Zdravlje: Dobro se osećate

oblak

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Posao: Nečije reči deluju suviše provokativno, ali na vama je da kontrolišete svoja osećanja. Važno je da se dinstancirate u odnosu na različite situacije ili saradnike koji imaju loš uticaj na vašu psihičku ravnotežu i koncentraciju.

Ljubav: Uvek postoji i ružniji deo stvarnosti. Nemojte očekivati da će se problemi rašavati sami po sebi. Pokrenite inicijativu.

Zdravlje: Više šetajte.

DEVICA

Posao: Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni gubitak predstavlja dobar podsticaj da ostvarite svoje namere i da usvojite novu lekciju o poslovnom ponašanju.

Ljubav: Vaš partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova.

Zdravlje: Napetost.

[adsenseyu1]

VAGA

Posao: Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali ne možete da ostvarite sve svoje ciljeve. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše vaš uticaj. Ipak, ostanite dosledni u svojim namerama i ispoštujete osnovna pravila.

Ljubav: Obratite se bliskim prijateljima. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Partner iskreno brine o vašem emotivnom raspoloženju i želi da vam ugodi.

Zdravlje: Problemi sa varenjem.

ŠKORPIJA

Posao: Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite nečiju ideju. Poslovni susret prolazi dobro ili u skladu sa vašim procenama. Novi uspeh deluje kao veliki podsticaj i na vaše saradnike.

Ljubav: Svoje pozitivne misli i osećanja usmeravate prema voljenoj osobi. Postoji jaka emotivna spona koja vas vraća i vezuje za jednu dragu osobu.

Zdravlje: Dobro se osećate.

KONAČNO: Loš period je iza nas, veliki dobitak očekuje jedan HOROSKOPSKI ZNAK!

STRELAC

Posao: Nesporazumi koji postoje u odnosu sa saradnicima u glavnom se svode na problem u izboru poslovnih ciljeva i prioriteta. Svako od saradnika želi da ostvari što bolju poziciju koja garantuje poslovni prestiž ili odre]ene povlastice.

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom delujete previše izbirljivo ili ćudljivo, a na kraju ne dobijate ono što priželjkujete. Analizirajte svoje propuste.

Zdravlje: Više spavajte.

JARAC

Posao: Nema potrebe da dajete ishitrene izjave u susretu sa saradnicima, naročito kada vas neko nagovara da prekoračite svoja poslovna ovlašćenja.

Ljubav: Bolje je da zadržite ono što imate nego da se osvrćete u pravcu osobe koja deluje intrigantno. Neko ne ispunjava vaše kriterijume.

Zdravlje: Glavobolja.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Posao: Imate dobre poslovne ideje i predlažete korisna rešenja, ali neko od saradnika ne želi da se složi sa vama. Onda se danas povucite i ne predlažite ništa, biće i boljih dana za to.

Ljubav: Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Danas je divan dan za druženje, pa dobro razmislite koga ćete da pozovete.

Zdravlje: Preosetljivi ste.

RIBE

Posao: Ne treba da dovodite u pitanje naklonost proverenih saradnika, naročito osobe za koju vas vezuju poslovni i privatni interesi.

Ljubav: Neko vam upućuje ljubavnu poruku i direktno vam stavlja do znanja šta misli ili oseća.

Zdravlje: Dobro se osećate

(Dnevne.rs/besnopile.rs/Izvor:luftika.rs)

[adsenseyu2]