HOROSKOP ZA SUTRA (11. avgust 2017): Škorpija sumnjičava, Vodolija igra dvostruku igru, Ovan u emotivnom raskoraku (ASTROLOGIJA)

vaga

Foto: Dnevne.rs /pixabay

 Gledajte samo da popodne i večeras okupite što je veći broj ljudi oko vas, ili fizički ili putem raznoraznih programa za komunikaciju, družite se, zabavljajte se, zaboravite na sve probleme, piše Današnji dnevni horoskop.

Veče će biti odlično za sve umne aktivnosti, ali je pitanje da li ćete želeti i imati vremena da se bavite njima, što je najgore, dolazi dobar period za poslove, ali vikend je i postavlja se pitanje da li ga provesti ovako ili onako.U svakom slučaju, vi odlučite šta je najbolje za vas, a šta god da odlučite – imate našu podršku!

[adsenseyu5]

OVAN

POSAO

Ne dobijate odgovore koje očekujete već slušate razne izgovore o stvarima koje vam neko uskraćuje. Prepoznatljive fraze ne znače mnogo. Zbog loše koncentracije teško uspostavljate nove poslovne kontakte.

LJUBAV

Povremeno delujete vrlo napeto jer partner ima svoja interesovanja ili neke tajne planove. Nalazite se u emotivnom raskoraku u odnosu na želje i mogućnosti.

ZDRAVLJE

Prijaće vam relaksacija i opuštanje.

ŠTA VAS ČEKA DO KRAJA GODINE Horoskop novca za 2017: Lav će se obogatiti, Vodolija načisto propasti! (ASTROLOGIJA)

BIK

POSAO

Delujete raspoloženo i imate pozitivan uticaj na svoju okolinu. Potrebno je da osmislite akciju koja donosi zajedničku korist ili perspektivnu reklamu. Sve je moguće, ako pravilno povezujete informacije sa kojima raspolažete.

LJUBAV

Objasnite svom partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban vam je dobar podsticaj i zajednički izazov koji će vas približiti istim željama.

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj formi.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

BLIZANCI

POSAO

Pažljivo razmislite o nečijem upozorenju pre nego što se upustite u novi izazov ili poslovnu avanturu. Stvari koje činite bez nečijeg odobravanja predstavljaju potencijalni rizik. Važno je da održite dobar saradnički odnos.

LJUBAV

Partner vam daje do znanja da traži osećaj poverenja i sigurnost. Potrudite se da to i dobije jer on je ipak najbitnija osoba u vašem životu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

[adsenseyu1]

RAK

POSAO

Stvari koje prećutkujete pred saradnicima pre ili kasnije mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Polazite od pogrešnih informacija tako da vaše prognoze ili obećanja pred saradnicima zvuče neubedljivo.

LJUBAV

Partner pokušava da vam pomogne i da vas oraspoloži. Međutim, vi imate drugačiju orijentaciju i reagujete na suprotan način u odnosu na nečija očekivanja.

ZDRAVLJE

https://www.dnevne.rs/svet/zena-je-slucajno-videla-sms-poruku-putnika-ispred-sebe-odmah-su-ga-uhapsili

LAV

POSAO

U zajedničkom interesu je da se poslovni rizik svede na minimum kao i da se aktuelni problemi rešavaju u najkraćem roku. Korektno ispoštujte zajednički dogovor.

LJUBAV

Ukoliko vas opterečuju emotivne sumnje, razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate nekim pogrešnim iluzijama kao da će vam tako biti lakše.

ZDRAVLJE

Važno je da se rasteretite.

vanzemaljac

Foto ilustacija: Dnevne.rs /pixabay

DEVICA

POSAO

Delujete vrlo odlučno i ambiciozno. U susretu sa saradnicima proveravate različite informacije koje utiču na zajedničke razultate. Upotrebite svoju pamet u onoj meri koliko je potrebno.

LJUBAV

Pred voljenom osobom ponekad ni velike reči nisu dovoljne do ostvarite svoje namere. Iskrena osećanja sve govore i postižu željeni efekat.

ZDRAVLJE

Važno je da poboljšate svoju psiho-fizičku kondiciju.

 

VAGA

POSAO

Ostavljate ozbiljan utisak na svoju okolinu i neko podržava vaše ideje. U susretu sa saradnicima potrebno je da zadovoljite različite kriterijume i da odredite svoje prioritetne ciljeve.

LJUBAV

Nema razloga da oklevate u drušvu. Dovoljan je snažan impuls da osetite promene u raspoloženju i da usmerite svoje misli u pravcu voljene osobe.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa.

[adsenseyu4]

ŠKORPIJA

POSAO

Delujete sumnjičavo u susretu sa jednom osobom tako da odbijate nečije komentare i mišljenje. Ukoliko se previše udaljavate iz saradničkih krugovav očekuju vas dodatne komplikacije i teži uslovi.

LJUBAV

Voljena osoba negoduje i u izvesnoj meri osporava vaše ponašanje. Ali, vi to poričete sa namerom da se stvari promene u vašu korist.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na režim ishrane.

PROVERITE DA LI VAS IMA NA SPISKU: Prete vam VELIKE KAZNE ako ne izmirite ovu OBAVEZU do ponedeljka! (INFO)

STRELAC

POSAO

Zamerke koje vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je reč o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Svoju energiju usmerite ka korisnim ciljevima.

LJUBAV

Partner deluje vrlo podsticajno i ume da preusmeri vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost ili za pogrešnu interpretaciju događaja.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

 

JARAC

POSAO

Neko vas upozorava da se pridržavate utvrđenih pravila u poslovnj saradnji. Prihvatite dobar savet i završite sve započete poslove u predviđenom roku.

LJUBAV

Nemojte obećavati svom partneru stvari koje ne možete u potpunosti da ispunite. Nema razloga da izneverite nečija očekivanja. Otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom o svim osetljivim temama.

ZDRAVLJE

Provedite više vremena na svežem vazduhu.

BEOGRAĐANKA PRONAŠLA NOVČANIK AMERIČKOG KONZULA: Vratila ga je vlasniku u ambasadi i doživela NEPRIJATNO IZNENAĐENJE!

VODOLIJA

POSAO

Ukoliko se vaši poslovni ciljevi ne uklapaju u zajedničke interese, ne budite preterano sujetni ili lakomisleni. Promenite svoju prvobitnu strategiju kako biste sačuvali osnovne interese pred saradnicima.

LJUBAV

Nema razloga da igrate neku dvostruku ulogu ili da prikrivate deo istine. Ne možete zavaravati svog partnera nekim smišljenim objašnjenjima.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

[adsenseyu5]

RIBE

POSAO

Suviše strogo ocenjujete nečije ponašanje i odbijate mogućnost za daljom saradnjom. Kategorično branite svoje poslovne interese čak i po cenu da vaši saradnici imaju drugačije mišljenje.

LJUBAV

Nema potrebe da pokrećete neku osetljivu temu i na takav način da iritirate voljenu osobu. Pažljivije birajte reči koje koristite u društvu porodice ili bliske osobe.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na bolju zdravstvenu preventivu.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /danasnji-dnevni-horoskop.com)

[adsenseyu2]