HOROSKOP ZA SUTRA (10. SEPTEMBAR): Ovnovi, izbegavajte konflikte! Rakovi, danas se jednostavno odmorite od svega!

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Poradite na svom stavu u komunikaciji sa nadređenima. Ako se adekvatno postavite, od toga ćete imati velike koristi. Izbegavajte konflikte sa voljenom osobom. Ako želite da imate stabilan odnos, morate više da se trudite. Bolovi u predelu nogu.

BIK

Danas je idealan dan da sklopite novu poslovnu saradnju koja bi mogla da traje na duže staze u budućnosti. Možete da očekujete lepe zajedničke trenutke sa voljenom osobom. Ljubav se oseća u vazduhu. Dobro se osećate i odlično ste raspoloženi!

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Nemojte da dopustite da vam se bilo ko meša u deo posla koji vi morate da obavite. Mogući su manji konflikti sa voljenom osobom jer ste preterano napeti. Pokušajte malo da se opustite i da budete prirodniji. Moguća je prehlada.

RAK

Ne volite da zavisite od tuđih odluka, ali ponekad jednostavno morate da se pomirite sa situacijom kakva jeste. Deluje vam da voljena osoba nije dovoljno zainteresovana da se posveti problemima koje imate u vezi. Potrebno vam je više odmora.

plaza

Foto: Dnevne.rs /pixabay

LAV

Potrebno je da promenite poslovno okruženje ako želite da pokažete svoj maksimum i ostvarite svoje ambicije. Dopada vam se osoba koja se bavi sličnim poslom kao i vi. Očekuje vas zanimljiva komunikacija sa njom. Smetaju vam vremenski uslovi.

DEVICA

Ne brzajte sa donošenjem odluka. Današnji dan nije povoljan za ishitrene i impulsivne reakcije. Ako budete pokazali da imate dovoljno strpljenja za voljenu osobu, vaša veza može napredovati. Važno je da se postavite na pravi način. Posetite zubara u narednim danima.

[adsenseyu1]

VAGA

Ukoliko budete bili tvrdoglavi, lako možete da pogoršate komunikaciju sa saradnicima koji su vam nekada bili veoma bliski. Želite da pored sebe imate stabilnog partnera, nekoga na koga možete da se oslonite u svakoj životnoj situaciji. Ne uzimajte lekove na svoju ruku.

devojka

Foto: Dnevne. rs /pixabay

ŠKORPIJA

Postoje neke poslovne odluke koje su vaši nadređeni doneli i na koje ne možete da utičete iako se ne slažete sa njima. Veoma ste zaljubljeni i topite se u zagrljaju voljene osobe. Imate utisak da nikada niste bili srećniji. Problem sa viškom kilograma.

STRELAC

Vaša sposobnost za poslovnu organizaciju dolazi do izražaja. Možete da očekujete brojne pohvale na svoj račun. Još uvek niste spremni na osnivanje bračne zajednice ali ne želite da izgubite trenutnog partnera. Moguće srčane smetnje.

[adsenseyu1]

JARAC

Nudi vam se nova prilika da promenite radno mesto. Ozbiljno razmišljate o tome da je prihvatite. Imate utisak da vam voljena osoba nije ispunila sva očekivanja. Razmišljate o tome da li bi ta veza morala da se prekine. Mogući su problemi sa povišenim holesterolom.

VODOLIJA

Mogući su sukobi sa saradnicima. Moguće je da niste ispunili sva njihova očekivanja i da neki poslovi kasne. Dopada vam se osoba iz vašeg bližeg okruženja koju srećete skoro svaki dan. Vreme je da napravite prvi korak. Mogući su problemi sa grlom.

RIBE

Niste se dovoljno posvetili svom poslu i sada ispaštate zbog toga. Vreme je da popravite neke greške. Možete da računate na zanimljivo novo poznanstvo. Današnji dan vam je veoma povoljan za ljubav! Problemi su mogućizbog hroničnog umora.

(Dnevne.rs /Telegraf /Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]