HOROSKOP ZA SUTRA (10. NOVEMBAR): Jarčevi, pa vi blistate! Blizanci, tako nikog nećete smuvati! (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Moguće je da tražite pomoć ili savet od neke osobe iz vaše porodice kako biste rešili poslovni problem. Moguće je da malo preterujete u svojoj potrebi da budete u centru pažnje i da ni iz čega stvarate konflikt. Grudni koš vam je osetljiv.

BIK

Imate pune ruke posla. Jako je važno da se dobro organizujete i da se oslonite na svoje sposobnosti. Moguće je da imate prevelika očekivanja od osobe koja vam se dopada. Pokušajte da sliku sagledate iz realnijeg ugla. Prilično ste uznemireni.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Potrebno je da budete veoma temeljni pri obavljanju poslovnih zadataka koji su vam povereni. Neodlučni ste i veoma lako možete da ostavite pogrešan utisak na osobu sa kojom flertujete već neko vreme. Hronični problemi su naglašeni.

RAK

Moguće je da ćete sasvim neočekivano dobiti poslovnu ponudu za promenu radnog mesta. Postoji jedna osoba koja se trudi da privuče vašu pažnju iako je vi ne primećujete. Osvrnite se oko sebe. Mogući su problemi sa sinusima, pa povedite računa.

nebo

Foto: Dnevne.rs/pixabay

LAV

Smatrate da bi više ljudi trebalo da bude poput vas, jer u poslovnom okruženju funkcionišete skoro savršeno. Ukoliko ne budete bili sasvim iskreni prema voljenoj osobi, možete imati probleme sa njom. Moguće su smetnje sa vidom.

DEVICA

Potrudićete se da što pre promenite okolnosti u kojima se nalazite i da ponovo stanete na noge. Ne očekuju vas preterano velike promene na emotivnom planu. Stanje ostaje stabilno, kao i do sada. Mogući su manji problemi sa alergijama. Prilično ste osetljivi.

[adsenseyu1]

VAGA

Ništa sada ne može da vas iznenadi. Spremni ste na sve kako biste ostvarili poslovno napredovanje. Očekuju vas veoma zanimljiva dešavanja na polju ljubavi. Sledi vam poznanstvo sa jednom posebnom osobom. Prijala bi vam masaža ili vežbe za kičmu.

ŠKORPIJA

Moguće je da olako shvatate svoje obaveze. Današni dan vam nije preterano povoljan za polje posla. Potrebno vam je da se neko vreme odvojite od voljene osobe kako biste razmotrili da li je ona zaista prava za vas. Izbegavajte preterano naprezanje.

STRELAC

Puni ste energije i spremni za nove poslovne izazove! Potrudite se da iskoristite ovaj pozitivan dan! Dopada vam se osoba koja se bavi sličnom profesijom kao i vi. Niste sigurni na koji nalin da joj priđete. Mogući su problemi sa mučninom.

[adsenseyu5]

JARAC

Biće vam potrebno mnogo strpljenja kako biste mogli da privedete kraju projekat na kom trenutno radite. Po vama se vidi da ste zaljubljeni i da blistate! Uživate u svakom trenutku koji provedete pored voljene osobe. Kontrolišite krvni pritisak.

VODOLIJA

Moguće je da nemate dobar odnos sa svojim saradnicima i da je u nekoj meri tu deo i vaše krivice. Uživate u društvu voljene osobe. Očekuje vas veoma lep dan. Mogli biste da izađete negde zajedno i da se opustite. Hronične tegobe vas muče.

RIBE

Moguće je da nisu baš svi sa kojima se srećete potpuno iskreni prema vama. Budite na oprezu. Moguće je da imate manje probleme sa voljenom osobom koja očekuje vaše izvinjenje. Ne znate u čemu grešite. Potrebno vam je više sna da biste se regenerisali.

[adsenseyu1]

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, astrousluge.com)

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]