HOROSKOP ZA SUTRA (1. SEPTEMBAR): Jarčevi, uživajte u slobodi koju imate! Vodolije, izbegavajte alkohol! (astrologija)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Očekuje vas veoma naporan dan u poslovnom okruženju. Ispred vas je mnogo obaveza koje morate da završite. Moguće je da ste iz nekog razloga razočarani u svog partnera, moguća je prolazna svađa. Imunitet vam je prilično oslabljen.

BIK

Najbolje bi bilo da se ne oslanjate na faktor sreće danas i da ne preduzimate bilo kakve veće rizike. Moguće je novo poznanstvo sa osobom koja vam deluje nekako prenapadno. Moguće je da imate pogrešan prvi utisak. Povedite računa o mogućoj aritmiji.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Nije preterano povoljan dan za bavljenje privatnim poslom, moguće je da vam se neki poduhvat neće baš isplatiti. Ukoliko ste u braku, odnosi sa voljenom osobom nisu baš najbolji. Pogotovo pripazite ako ste u vezi sa Devicom. Problemi sa varenjem.

zalazak

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RAK

Mogući su manji konflikti sa poslovnim saradnicima. Potrudite se da ne sitničarite previše. Imate potrebu da otvoreno izrazite svoje emocije i stavove ali kao da vam to ne polazi za rukom, iz vama nepznatih razloga. Mogući su manji problemi sa disajnim putevima.

LAV

Očekuju vas nešto veći troškovi tokom današnjeg dana, budite spremni da ispraznite svoj novčanik. Moguće je da voljena osoba pokušava da vam pomogne oko rešavanja finansijskih problema koji su se pojavili. Preporuka je da odete na dijetu.

[adsenseyu1]

DEVICA

Ukoliko imate tu mogućnost, preporuka je da uzmete slobodan dan. Nisu vam povoljni aspekti za polje posla. Prilično ste razdražljvi i može vas povrediti bilo koja sitnica. Partneru nije jasno zašto se tako ponašate. Težak vam je dan, odmarajte što više.

VAGA

Napetost koju osećate ne biste trebali da ispoljavate pred svojim kolegama kako ne biste ostavili pogrešan utisak. Ukoliko vam se dopada zauzeta osoba, najbolje bi bilo da na vreme odustanete od te priče. Sem nervoze nemate većih problema.

neon

pixabay

ŠKORPIJA

Niste zadovoljni poslovnim rezultatima koje ste ostvarili. Smatrate da biste trebali više da se posvetite poslu. Niste spremni da sa voljenom osobom napravite korak dalje sve dok ne raščistite neke situacije iz prošlosti. Mogući su problemi vezani za nervni sistem.

STRELAC

Preporuka je da se ne upuštate u bilo kakve konflikte sa nadređenima jer se to neće završiti dobro po vas. Možete da očekujete da će voljena osoba danas biti hladna prema vama iz nekog razloga. Povedite račina i nemojte da opterećujete svoju kičmu.

[adsenseyu1]

JARAC

Nije povoljan dan za bilo kakvu vrstu formalnosti, pa ako ste planirali da sređujete neke papire, bolje sačekajte drugi dan. Prija vam osećaj slobode koji imate i niste još uvek spremni da se ozbiljno vežete za nekoga. Smanjite unos masne hrane.

VODOLIJA

Zabrinuti ste za svoje finansije s obzirom na to da vam nije odobrena pozajmica koju ste zatražili. Emotivna situacija je veoma komplikovana i samo vi znate kako se osećate. Došlo je vreme da rešavate probleme- korak po korak. Izbegavajte alkohol.

RIBE

Preporuka je da danas ne pokrećete važne projekte, kao i da za sada ne sklapate poslovna partnerstva. Mogući su nešto veći bračni problemi. Za one koji nisu dovoljno izdržljivi, moguć je i razvod. Povedite računa o urinarnom traktu.

(Dnevne.rs /Telegraf/ Izvor: Ruža Ružanović, astrousluge.com)

[adsenseyu2]