HOROSKOP ZA SUTRA (1. jun 2020.): Ne dozvolite da vas vreme pregazi! (ASTROLOGIJA)

horoskop

WP Dnevne

Jarac uporan, Strelac spreman za poslovne početke, Vaga razmišlja o dijeti, Ovan se priseća starih ljubavi

OVAN

Spremni ste da se posvetite svom poslu i da budete vredni i maksimalno angažovani kako bi svoje ciljeve ostvarili. Očekuje vas komunikacija sa osobom koju ste voleli u prošlosti. Podložni ste upalnim stanjima.

BIK

Moguće je da ćete imati neočekivane promene na poslovnom planu i da ćete biti malo nesigurni zbog toga. Cenite svoju slobodu i ne osećate da ste sada spremni za početak nove emotivne veze. Moguća je prolazna prehlada

BLIZANCI

Niste sigurni u svoje odluke na polju posla. Posavetujte se sa osobom koja je na ovom planu iskusnija od vas. Ukoliko budete nastavili da forsirate svađe sa voljenom osobom, moguć je prekid. Problemi zbog stresa.

 

RAK

Možete da očekujete da ćete dobiti dobru ponudu za novi posao. Pred vama je jako povoljan period na ovom polju. Ako budete poslušali intuiciju, uspećete da odaberete pravu osobu za sebe. Problemi sa nesanicom.

LAV

Imate dobru nameru da ostvarite poslovni napredak i da pomognete drugima ali vam ne ide uvek sve od ruke. Moguće je da vam često nije lako da realno sagledate situaciju sa emotivnim partnerom. Zdravlje vam ide na bolje.

 

DEVICA

Veoma ste odgovorni i pokazujete visok stepen posvećenosti vašem poslu. Možete da očekujete povoljan period. Moguće je da dolazi do prekida emotivne veze koja je trajala duže vreme. Problemi sa grlom.

VAGA

Bićete zadovoljni novim dešavanjima na poslu, ostvarili ste stabilnost kojoj ste težili na ovom planu. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas novo poznanstvo koje može da vam bude veoma interesantno. Povoljan je trenutak za dijetu.

ŠKORPIJA

Neki saradnici su protiv vas pa na poslovnom polju možete da budete skloni određenim sukobima. Važno je da uvek budete iskreni prema osobi do koje vam je stalo kako bi vaš odnos bio dobar. Veoma ste umorni.

 

STRELAC

Okrenite se novim poslovnim dogovorima koje smatrate važnim. Možete daa očekujete povoljan dan za nova rešenja. Dolazi povoljan period u kojem ćete biti zadovoljni emotivnom situacijom. Izbegavajte sve poroke.

 

JARAC

Vi ste uporni u svojim ambicijama i ne odustajete sve dok ne ostvarite solidne poslovne pozicije.

Moguće je da sa partnerom imate nesuglasice koje vas opterećuju svaki dan sve više i da niste zadovoljni. Moguća je glavobolja.

 

VODOLIJA

Očekuje vas prilika da nađete posao koji će vam doneti dosta sreće i zadovoljstva i materijalno poboljšanje. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste nedavno upoznali, očekuje vas povoljan period za vezu. Problemi sa holesterolom.

 

RIBE

Finansijska situacija vam je problematična sada. Radite na tome da stabilizujete svoj posao. Niste spremni za veće planove kada je u pitanju emotivno polje. Dosta toga vas opterećuje. Povedite računa o krvotoku.

   

Dnevne.rs, Kurir