Horoskop za period od 31. decembra 2017. do 2. januara 2018. godine (ASTRO)

vatromet

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Šta vas očekuje narednih dana na polju ljubavi, posla i zdravlja, i da li će vam zvezde biti naklonjene..

Ovan

Pred vama je jedan napet period, nagoveštaji toga stižu tokom dana. Vesti koje dobijate nisu prijatne, ali ako se izmaknete i realno sagledate kompletnu sliku, uvidećete da je u pitanju retka prilika koju morate da iskoristite.

Bik

Muči vas problematičan odnos s voljenom osobom. Počinjete da razmišljate o odlasku, ali niste sigurni da li bi to bilo trajno ili samo trenutno rešenje. Ozbiljan razgovor bi bitno rešio situaciju, ali samo ako iskreno kažete sve.

Blizanci

Pravo je vreme da do izražaja dođe vaša komunikativnost. Dan je obeležen ćaskanjima i dopisivanjima s prijateljima koje dugo niste čuli. Ovakva dinamika će vam nakratko skrenuti misli s ljubavnih problema.

Rak

Brzopleto donosite odluku koja vam ne nudi pravo rešenje. Iako znate da se stvari ne odvijaju onako kako ste priželjkivali, zadovoljavate se trenutnim stanjem. Idealno bi bilo kada biste dali sebi vremena da još jednom dobro razmislite.

NJIMA PRIPADA VEĆA MOĆ: Ovo su četiri najmoćnija znaka horoskopa!

Lav

Previše vremena ulažete u organizaciju nečega za šta uopšte niste sigurni da je izvodljivo. Bavite se nevažnim sitnicama, a glavne stvari niste dovršili. Da ne bi došlo do zabune, proverite dokumenta, ali i troškove koji vas očekuju.

Devica

Imate dobru startu poziciju, preuzmite inicijativu i ostvarićete napredak. Ne dozvolite da vam stare dileme poljuljaju samopouzdanje. One su tu samo da vam dodaju motivaciju i pojačaju podsticaj koji vas vodi u nove životne pobede.  

Vaga

Na pomolu je finansijski dobitak, koji će ublažiti napetost koja traje već neko vreme. Ne zatrpavajte se novim obavezama, već ove dane planirajte s minimumom radnih obaveza. Odložite sve što niste u obavezi sada da završite.

Škorpija

Imate osećaj da vas niko ne razume. Teško je govoriti o takvim stvarima kada vi o sebi nemate visoko mišljenje. Svoju duboku nesigurnost krijete iza maske nezainteresovanog ponašanja što, svakako, odbija čak i one ljude koji vas vole.

Strelac

Kako god da se postavite, očekujte da budete u drugom planu. Ne prija vam takva uloga, ali svesni ste da je to ispravan put. Bilo da se radi o porodičnim ili ljubavnim odnosima, najpametnije je da strpljivo pružite podršku i sačekate epilog.

Želite da vas u 2018. prati sreća: Ovo nikako ne smete uraditi 31. u ponoć

Jarac

Pokušavate da izbegnete kontakte sa osobama koje vas iscrpljuju. Ipak, pristojnost ne priznaje takvo ponašanje, pa ćete biti primorani da istrpite neke ljude. Iznenadiće vas šta ste mogli da propustite da ih niste uvažili i saslušali.

Vodolija

Preračunali svoje materijalne mogućnosti, možda ste zaboravili na neki račun ili vam preti novčana kazna. Predstoji vam neprijatno iznenađenje zbog kog ćete morati da izdvojite veću svotu novca kako biste rešili novonastale probleme.

CRNE NASLAGE NESTAJU ZA TREN: Na prljavu peglu nanela ovu smesu (VIDEO)

Ribe

U vašem ljubavnom životu se nazire početak jedne nove faze. Malo daška nove energije biće dovoljno da se odnosi između vas i voljene osobe poboljšaju. Slobodnima predstoji šansa za otpočinjanje romanse koja može biti dugotrajna.

(Dnevne.rs/Izvor: Novosti.rs)