HOROSKOP ZA MLAD MESEC U VATRENOM OVNU 16. APRILA 2018. GODINE: Novi emotivni počeci i iznenadna srećna dešavanja

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Hladni dani i zima je već iza nas dok je proleće uveliko krenulo, sve buja, cveta, miriše, raste i razvija se. Pravo je vreme da krenete sa svim aktivnostima i novim nekim akcijama. Merkur koji je bio retrogradan sada kreće direktno da sprovede u akciju sve što je smislio u prvoj polovini aprila. Sređivanje kuće, bašte i upražnjavanje sporta – sve pokrenite i ostavite iza sebe mrzovolju, lenjost i dvoumljenje jer je sada pravo vreme za pokret. Što možeš danas ne ostavljaj za sutra je narodna poslovica vrlo svrsishodna.

Sve što pokrenete na mlad Mesec daje rast, pa tako ako nešto i budete zasadili u bašti brzo će narasti ili cveće u saksijama . Moguće je sada da nešto i pripremate i perete kao npr. auto, bicikli, motocikli, sređivanje terase . Mnogi znaci se prosto raduju ovom pokretu dok će pojedini ipak biti napeti i pod stresom pa im se preporučuje da rade nešto što ih raduje da bi bili srećniji. Lepi su aspekti planeta ovih dana pa možete da se opustite u miru, da uživate i radite ono što vas čini srećnim. Mlad Mesec je u trećoj dekadi Ovna u konjukciji sa Uranom pa se mogu dešavati kod pojedinih osoba iznenadne emotivne promene. Srećno u svemu, posebno u novim počecima i iznenadnim srećnim dešavanjima, piše astrolog Željka Knežević.

KAKO  POJEDINAČNI ZNACI MOGU OSETITI MLAD MESEC: 

OVAN

Vi doživljavate iznenadnu dobru promenu jer se komunikacija koja je bila u zastoju polako vraća na svoj ispravan put. Dosta promena se može dešavati oko vas u vašem okruženju. Neka dešavanja kod pojedinih Ovnova mogu biti i nestabilna, ali to je samo zato da biste vi naučili i izvukli pouku iz tog. Neki će naučiti nešto o samom sebi i svom ponašanju. Dobro treba sagledati ponašanje i da li je izbor koji ste napravili ispravan.

BIK

Kod vas ovaj mlad Mesec ne utiče direktno već vam pokreće unutrašnju intuiciju i misli koje će vas okupirati. Nije sigurno da su uvek pozitivne, tačne ni opravdane. Iako je intuicija jaka dobro pazite da li je i tačna. Sve kreće nekako brže jer je Merkur krenuo direktno. Svi vi koji imate voljene osobe, sada je pravo vreme da uživate sa njima. Treba izbegavati vožnju u alkoholisanom stanju i ne raspravljati se sa starijim osobama jer je Merkur i Saturn u napetom aspektu .

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

BLIZANCI

Kod vas se mogu desiti izvesni problemi u vezi jer su Mesec i Pluton u tenzičnom aspektu pa bežite od odgovornosti. Postoji mogućnost kod pojedinih osoba da zaborave prošlost ili da prekinu neke veze koje su vezane za prošlost. Dosta jaka konjukcija Urana i Meseca za treću dekadu što vam može dati veliki napredak, bilo da je u pitanju posao ili ljubav. Sada ovaj mlad Mesec pokreće i neke važne stvari u vašem životu.

RAK

Vi možete imati nekih problema sa ovim mladim Mesecom na fizičkom i intelektualnom polju pa postoji mogućnost da se nađete u nekim delikatnim situacijama. Moguće su i greške zbog kojih se možete posle kajati. Pojedini Rakovi će želeti da se povuku i da budu sami. Uran je uključen u sve to pa je potrebno da uložite napor i sve izdržite. Pojedini Rakovi baš sada mogu biti hrabri i doneti neku odluku, posebno oni koji su rođeni krajem dekade.

PODIGLI GLEDANOST PA ZARADILI BONUS: Evo koliko su novca dobili Miki i Nadežda za intimni odnos pred kamerama

LAV

Vas guraju jaki instinkti za fizičkim i intelektualnim potrebama što vam daje dozu strogoće, dok pojedini Lavovi mogu težiti da se osame. Sada se treba čuvati od pogrešnih odluka zbog kojih biste mogli da se posle kajete. Mnogi Lavovi će želeti da uspostave jake kontakte i da izađu u društvo. Poslednja dekada Lavova ima jak aspekt da uspe i pokrene svoj lični i profesionalni život. Pojedini menjaju mesto života ili menjate neke ideje i sve se dešava ubrzano i iznenada. Mnogi životni tokovi se sada polako menjaju.

DEVICA

Vama se dešavaju iznenadne promene zbog Meseca koji je u konjukciji sa Uranom koji donosi iznenadne i originalne promene. Kod vas se te promene dešavaju na polju novca i načinu kako zaraditi novac. Mogući su usponi i padovi baš zbog toga što niste dovoljno plaćeni za svoj posao koji obavljate pa situacija može biti iznenada promenjiva. Mada neće doći do velikih promena, jer ste vi pod nadzorom Saturna iz Jarca koji vas stabilizuje i sputava da donesete kardinalnu odluku.

VAGA

Kod vas se baš u ovo vreme može, uz direktan Merkur i konjukciju Meseca i Urana, desiti potvrda svih teškoća koje traju u poslednje dve godine. Moguć je iznenadni prelazak i na nešto drugo. Sada je moguće da preuzmete i nešto što je rizik i da uspete. Uran je uključen pa zaista neke Vage mogu imati ludu sreću. Vreme je za vraćanje komunikacije na staro bez proveravanja i ponavljanja, a posebno sumnje. Pojedine Vage zbog Venere koja je u opoziciji mogu očekivati neke nerealne finansijske i društvene poteze. Treba izbegavati pozajmice, kredite i velika novčana ulaganja.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

ŠKORPIJA

Vi možete očekivati da napravite neke promene u načinu rada ili organizacije. Neke smetnje se mogu dogoditi od osoba koje vrše pritisak na vas pa se osećate napeto. Merkur kreće napred pa se možete u prvi mah osetiti zbunjeno, ali već ubrzano napredujete i energija se menja. Potrebno je da se izborite i svu nervozu prevaziđete da biste bar pokrenuli vaš plan i projekat. Sada ne smete dozvoliti da pokleknete zbog nervoze.

SVAKA JOJ ČAST: Devojčica počela da peva u restoranu, svi gosti je slušali u čudu i to sa razlogom! (VIDEO)

STRELAC

Velika energija aspekta koji je u kvadratu Mesec – Pluton može vas navesti da odlučite nešto što je velika greška zbog koje se kasnije možete kajati. Pojedini Strelčevi mogu imati želju da se osame. Merkur baš danas kreće napred pa više nemate smetnju na svom putu i možete napredovati sa vašim idejama. Strelčevi koji su rođeni u poslednjoj dekadi dobijaju neki sudbinski podsticaj. Neki vaš projekat kreće se napred, na ovaj ili onaj način ideje se sprovode u delo.

JARAC

Vi možete sada biti jako odgovorni, emotivni i praktični dok vam nebo šalje neke komplikovane signale. Potrebno je napraviti dobre planove. Merkur se od danas kreće retrogradno pa pojedini Jarčevi mogu nešto da završe, da se sele ili ako imate decu oni mogu da odu od vas. Vi niste neko ko lako menja i raduje se nekim promenama ali znajte da život ide dalje. Dosta ste čekali i oklevali, sada možete okrenuti stranicu dok pojedini Jarčevi mogu učestvovati u nekom konkursu ili berzi, akcijama.

VODOLIJA

Vas može Merkur dosta učiniti nervoznim, rastrzanim, nesigurnim. Kako on kreće danas napred, potrebno je da se družite i otvorite za šire mase ljudi. Mesec će biti u kvadratu sa Plutonom pa pripazite na moguće greške ili ako niste sigurni, sačekajte sa odlukom. Pojedine Vodolije mogu očekivati finansijski napredak. Ako ste bili malo lenji sada treba što više da se ubrzate jer vas od sredine maja vaša planeta Uran neće podržavati, čak može biti i negativan za prvu dekadu.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

RIBE

Vi sada ne treba da se prepuštate melanholiji, da se povlačite i bežite u samoću. Mesec je u kvadratu sa Plutonom pa se dobro naoružajte strpljenjem i ne donosite bitne životne odluke, jer biste se posle mogli kajati i žaliti. Ribe koje su rođene u zadnjoj dekadi meseca strogo treba da paze na razna iskušenja, a posebno finansijska ulaganja i izdatke. Mogući su veći troškovi ili veće zarade, zato što Uran uglavnom donosi iznenadna iznenađenja. Komunikacija se nastavlja jer Merkur kreće direktno.

(Dnevne.rs/Izvor: besno pile.rs)