HOROSKOP ZA DANAS (22. NOVEMBAR): Ovnovi, treba vam osveženje! Stelčevi, i vama bi to dobro došlo! (ASTRO)

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene i šta vas sve čeka tokom dana. Evo šta vam kaže horoskop.

OVAN

Pokušavate da nadoknadite neke poslove koje niste uspeli da završite na vreme. Moguće je da ste željni novih dešavanja na ljubavnom planu, ali još uvek nemate priliku da to voljenoj osobi i pokažete. Desiće se manji pad energije.

BIK

Ne želite da ostanete na istom radnom mestu i dajete sve od sebe kako biste pokrenuli neke promene na poslovnom planu. Moguće je da je voljena osoba za vas pripremila neko veoma lepo iznenađenje. Prijaće vam fizička aktivnost umerenog tipa.

[adsenseyu4]

BLIZANCI

Današnji dan vam je veoma važan za poslovne pregovore ili za razgovor za posao. Ostavićete dobar utisak. Otvara vam se prilika za novo emotivno poznanstvo sa osobom koja želi da vam se dopadne. Preporuka je da odete na lekarsku kontrolu.

Foto-ilustracija: pixabay.com

 

RAK

Dolazi vam prilika da poboljšate svoju finansijsku situaciju! Moguć je i neki iznenadni dobitak na sreću! Iskoristite svoju šansu da osvojite osobu koja vam se dopada već neko vreme! Dan je veoma povoljan za ljubav! Menjajte svoje loše navike.

[adsenseyu1]

LAV

Preopterećeni ste poslom i smeta vam to što pored obaveza nemate dovoljno vremena za kvalitetan društveni život. Moguće je da vam nije lako da priznate šta osećate prema osobi koja vam se dopada. Povedite računa o unosu tečnosti.

Foto-ilustracija: pixabay.com

DEVICA

Poboljšanje na poslovnom planu je sasvim moguće. Nema razloga da gubite nadu ili da negativno razmišljate. Želite da se potrudite da poboljšate odnos sa voljenom osobom i da prevaziđete zahlađenje koje je nastupilo. Raspoloženje vam oscilira.

VAGA

Finansijski ste sasvim stabilni. Nemate nikakve brige kada je u pitanju posao. Pred vama je solidan dan. Moguće je da vam se dopada osoba koja je zauzeta, ali vas to ne može sprečiti da joj se približite i pokušate nešto. Postepeno poboljšanje zdravlja.

[adsenseyu1]

ŠKORPIJA

Deluje vam da trenutno na poslovnom planu nemate mogućnost izbora i da morate da se prilagodite okolnostima u kojima se nalazite. Moguće je da na ljubavnom planu nije baš sve idealno, ali se i dalje nadate da će biti bolje. Pojava iritacija na koži.

Foto-ilustracija: pixabay.com

STRELAC

Biće vam potrebno mnogo energije da se izborite sa nepredviđenim okolnostima koje su vam se pojavile na poslovnom planu. Današnji dan donosi sa sobom neki vid tenzije u partnerskim odnosima, što vam dodatno otežava. Pod stresom ste.

JARAC

Potrebno je da pokažete da možete da budete malo fleksibilniji u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Niste uvek samo vi u pravu. Moguće su nagle promene na ljubavnom planu. Lako ulazite u novu vezu, ali je lako i završavate. Povedite računa o desnima.

[adsenseyu1]

VODOLIJA

Dosta toga se ipak neće odvijati po vašem planu, ali vas to preterano ne uzbuđuje. Potpuno ste mirni i staloženi. Moguće je da voljena osoba nije zadovoljna vašim ponašanjem i da očekuje da se više potrudite oko nje. Skloni ste infekcijama.

Foto-ilustracija: pixabay.com

RIBE

Čekaju vas manje komplikacije na poslovnom planu, ali bez obzira na to, velike su šanse da ćete sve rešiti. Moguće je da je partneru jako teško da vam oprosti neke greške koje ste pravili u prošlosti. Osetljiv urogenitalni trakt.

(Dnevne.rs /Telegraf.rs /Izvor: Ruža Ružanovic, astrousluge.com)

[adsenseyu1]

[adsenseyu2]

[adsenseyu5]