HOROSKOP ZA 9. septembar 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Ovan da se posveti voljenoj osobi, Blizanci da prestanu da puše, Lav uspešan na poslu, Strelac ima tremu

OVAN

Uskoro će vam se ukazati prilika za promenu posla koju ste želeli da ostvarite već neko vreme. Potrebno je da se više posvetite voljenoj osobi ako želite da vaša veza krene u jednom povoljnijem pravcu. Bolovi u predelu vrata.

BIK

Veoma ste snalažljivi i posvećeni ste poslovnom polju do maksimuma. Očekuje vas povoljan period. Moguće je da ćete imati mogućnost za pozitivne promene u odnosu sa voljenom osobom. Potreban vam je odmor.

 

BLIZANCI

Moguće je da ćete imati priliku da dođete do ostvarenja poslovnog kontakta koji će vam biti veoma značajan. Očekuje vas izazovan period u kojem ćete imati krizu u vezi sa voljenom osobom. Izbegavajte cigarete.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Možete da očekujete pozitivne promene kada je u pitanju posao. Sudbina će biti ponovo na vašoj strani. Potrebno je da pokažete svoje interesovanje ka ozbiljnijoj vezi sa voljenom osobom. Proverite svoju dioptriju.

 

LAV

Očekuje vas povoljan period u kojem ćete uspeti da ostvarite dosta dobrih poslovnih promena. Moguće je da ste sada ranjivi i da još uvek patite za osobom iz prošlosti pa vam zato nije lako da nađete ljubav. Potrebno vam je više sna.

DEVICA

Možete da očekujete dan tokom kojeg će oko vas biti dosta pozitivne energije u poslovnom okruženju. Možete da se nadate početku nove veze sa osobom koja će vam otvoreno pokazati osećanja. Dobro se osećate.

 

VAGA

Nemate baš dobru komunikaciju sa poslovnim okruženjem i osećate se na neki način ugroženo zbog toga. Ukoliko ste našli osobu koja je privukla vašu pažnju danas je dobar dan da pokažete inicijativu. Povedite računa o zubima.

SAZNAJTE KAKO ĆE VAM SE ŽIVOT PROMENITI DO KRAJA 2019.: Lav će se rešiti zastarelih pogleda na život, Devica će riskirati više nego inače, a Strelac će… (ASTROLOGIJA)

ŠKORPIJA

Možete da očekujete opušten dan na polju posla. Ne biste trebali da imate previše obaveza danas. Imate utisak da sa voljenom osobom postoji veliko nerazumevanje i drastične poslovne razlike. Nema naglašenih problema.

 

STRELAC

Imate utisak da ste napravili grešku na ovom polju ali još vam nije kasno da je ispravite. Ne znate kako da se ponašate kada ste u blizini osobe koja vam se dopada. Imate tremu na neki način. Sklonost ka prejedanju.

JARAC

Tokom današnjeg dana vas očekuje povoljan period za poslovne promene i za nove razgovore. Osoba koja vam se udvara može da postane na neki način napadna što će vama svakako smetati. Problemi sa bubrezima.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Moguće je da se trenutno dešavaju važne promene na vašem poslu i da čete vi biti deo toga. Ako imate partnera, očekuje vas period u kojem će se vaš odnos poboljšati i komunikacija će krenuti u boljem pravcu. Povećajte unos vitamina.

 

RIBE

Možete da očekujete dan u kojem ćete bez veće nervoze uspeti da rešite sve poslovne probleme. Ukoliko ste slobodni, pred vama je novo poznanstvo sa osobom u koju ćete se zaljubiti. Bolovi u donjem delu leđa.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)