HOROSKOP ZA 9. oktobar 2019. (ASTROLOGIJA)

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Blizanci su srećni u ljubavi, Rak mora da se skoncentriše na posao, Ribe moraju da povedu računa o zdravlju

OVAN

Nije vam lako da na ovom polju ostvarite sve ono što želite. Vi ste sada u fazi koja vam donosi brojna ograničenja. Moguće je da vam se dopada osoba prema kojoj nikako ne možete da pokažete emocije. Želudac vam je osetljiv.

BIK

Budite oprezni u komunikaciji sa saradnicima kako neke vaše reči ne bi bile pogrešno protumačene. Očekuje vas zanimljiva ljubavna situacija. Pred vama je dan koji donosi nov susret i novu vezu. Bavite se sportom.

 

BLIZANCI

Ukoliko ne budete bili posvećeni svom poslu, mogli biste da dođete do određenih komplikacija na ovom polju. Partner vam je veran i srećni ste jer vam je odnos dobar. Očekuje vas povoljna faza za ljubav. Prolazna prehlada.

Maldivi

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Neophodno je da poradite na koncentraciji kako biste mogli da ostvarujete bolje poslovne rezultate. Moguće je da vam smeta mešanje sa strane u vašu vezu. Sa partnerom treba iskreno da porazgovarate. Prijala bi vam masaža.

 

LAV

Moguće je da niste sigurni na koji način da se posvetite rešavanju poslovnih problema i da vam je potrebna nečija pomoć. Postoje manji problemi u komunikaciji između vas i voljene osobe. Potrebno vam je više sna.

DEVICA

Dajete svoj maksimum i trudite se da napredujete kada je u pitanju vaš posao. Nećete odustati. Moguće je da ćete imati manje poteškoće na ovom polju. Očekuje vas veoma nezgodna faza na ovom planu. Menjajte loše navike.

 

VAGA

Danas nećete uspeti da ostvarite sve svoje planove i najbolje bi bilo da unapred toga budete svesni. Zainteresovani ste za udvarača koji vam pokazuje da ima iskrena i jaka osećanja ka vama. Mogući su problemi sa zglobovima.

more

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Moguće je da vas očekuje promenljiva faza za posao i da vam neće biti previše lako da ostvarite stabilnost na ovom polju. Dopada vam se osoba koja je na neki način povezana sa inostranstvom. Mogući su problemi sa kostima.

 

STRELAC

Važno je da se organizujete na ovom polju i da date svoj maksimum oko toga da posao obavite korektno. Odnos sa voljenom osobom bi mogao da zapadne u manju krizu. Važno je da budete spremni za promene. Iscrpljeni ste.

JARAC

Potrebno vam je još neko vreme da saberete sve utiske i da na polju posla donesete svoju konačnu odluku. Moguće je da vam nedostaje osoba iz prošlosti. Još uvek vam nije lako da prebolite. Mogući su problemi sa nesanicom.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Očekuje vas faza u kojoj biste mogli da imate neke manje poteškoće na poslovnom polju, pa se pripremite za to. Deluje vam da sa voljenom osobom po nekim pitanjima nikako ne možete da nađete kompromis.Odmarajte danas.

 

RIBE

Očekuje vas povoljan dan u kojem ćete uspeti da realizujete svoje poslovne planove. Ne odustajete od osobe koju volite. Spremni ste da dugo čekate na njenu odluku da bude sa vama. Proverite krvnu sliku za svaki slučaj.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)