HOROSKOP ZA 9. jun 2019. (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Bik da povede računa o ishrani, Rak da promeni navike, Vaga uživa u ljubavi, Vodolija preteruje, Ribe da posete lekara

OVAN

Moguće je da niste preterano raspoloženi, da u vama vlada dosta nervoze i da se loše osećate zbog toga. Nije vam lako da pokažete osećanja. Imate utisak da će voljena osoba imati neke predrasude. Hronični problemi vas muče.

BIK

Tačno znate šta želite kada je u pitanju posao i uradićete sve što je do vas kako bi to i postigli. Moguće je da sa voljenom osobom imate neke konflikte koji vas sprečavaju da ostvarite istinski dobar odnos. Povedite računa o ishrani.

 

BLIZANCI

Imate mnogo obaveza koje vas sputavaju da razmišljate o pokretanju novog posla, iako imate utisak da će vam kad- tad to trebati. Ne dopada vam se odnos koji trenutno postji između vas i partnera. Povećajte unos vitamina.

astro

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

RAK

Nema razloga da brinete jer vas ne očekuju beće ni drastičnije promene na ovom polju. Dolazi vam prilika da flertujete sa osobom koja vam se dopadala i nekada ranije u vašoj prošlosti. Stvarajte zdravije navike.

 

LAV

Lako možete da pokrenete nova dešavanja na ovom polju. Osećate se dobro jer imate podršku saradnika. Moguće je da će između vas i partnera vladati neki problemi i trzavice. Nije vam povoljan dan. Problemi sa plućima.

DEVICA

Očekuju vas manje prepreke. Ako planirate da pokrenete veće poslovne promene, imaćete problem sa tim sada. Dobro se osećate i sigurni ste u emocije koje imate ka voljenoj osobi. Hronični problemi vam se vraćaju.

 

VAGA

Imate jako dobru intuiciju koju danas treba da slušate. Očekuje vas period u kojem ćete donositi nove odluke. Imate dobar odnos sa voljenom osobom i uživate u ljubavi koja vas spaja. Moguć je nizak pritisak.

horoskop

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

ŠKORPIJA

Nije povoljan dan pa ćete imati neku manju štetu na polju posla. Pred vama su nove komplikacije. Imate utisak da sa voljenom osobom po nekim pitanjima nikako ne možete da ostvarite kompromis. Problemi sa cirkulacijom.

 

STRELAC

Na putovanju ćete biti razočarani nekim okolnostima u kojima se budete našli. Imate utisak da voljena osoba nije pokazala sve ono što iskreno oseća prema vama. Problemi sa disajnim putevima su naglašeni kod vas.

JARAC

Pazite na finansije jer vas očekuju na tom polju određene komplikacije. Sve ukazuje na poteškoće na poslu takođe. Očekuje vas nepovoljan period za polje ljubavi i braka.: Problemi sa hormonima su naglašeni.

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

VODOLIJA

Povedite računa o svojim poslovnim zadacima kako ne biste napravili neku veću grešku danas. Skloni ste preterivanju na ovom polju, a ako odete predaleko sa inatom voljena osoba to neće baš najbolje podneti. Potrebno vam je više sna.

 

RIBE

Pred vama je nepovoljan period. Potrudite se da uradite sve što je do vas kako bi neke stvari osigurali. Platonska veza između vas i simpatije postoji i već duže vreme se po tom pitanju skoro pa ništa ne menja. Posetite lekara.

     

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)