HOROSKOP ZA 7. novembar 2018. (ASTROLOGIJA)

horoskop

Foto: pixabay

Zbrkane misli, zbunjenost, preosetljivost, ćudljivost i sklonost preterivanju u reakcijama danas je ono čega trebate da se čuvate kako ne biste trpeli posledice svoga ponašanja. Klonite se svađa i prepirki, ljudi s kojima ste već u nekom konfliktu ili nezavršenom poslu.

Čuvajte snagu za promene koje nam predstoje već od narednog dana. Svako dobro vam želimo, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira. Ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete ama baš nikakvu osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi.

ZDRAVLJE

Zadovoljavajuće.

Bik

POSAO

Obratite pažnju na različite informacije koje mogu da vam olakšaju radne obaveze. Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja.

LJUBAV

U svojim emotivnim procenama budite realni. Ne mozete očekivati da voljena osoba ostvari sva vaša očekivanja.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

 

Blizanci

POSAO

U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični. Svoje znanje i energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima.

LJUBAV.

Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite reči izvinjenja. Nastavite dalje, kao da se ništa nije dogodilo.

ZDRAVLJE

Moguća temperatura…

sveće

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Rak

POSAO

Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove. To vam je odlična karakteristika.

LJUBAV

Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Ako ste trenutno slobodno onda se odmarajte i uživajte u slobodi.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 31. oktobar 2018. Ovan da pripazi na komunikaciju, Bika čekaju komplikacije, Blizanac preskroman, Lav snalažljiv

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.

Lav

POSAO

Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Uživajte sa svojim partnerom.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

KULTNI “STOJADIN” DOBIO NOVI IZGLED: Omiljeni automobil Jugoslovena se “vratio” na velika vrata i izgleda MOĆNO (FOTO)

Devica

POSAO

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 30. oktobar 2018. Ovan i Bik sarađuju, Blizanci razmišljaju, Rak u strahu, Lav i Škorpija zajedno

Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.

LJUBAV.

Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama. Ljubav treba da bude jača od svega.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta…

horoskop

Foto: Dnevne.rs /pixabay

Vaga

POSAO

Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Ništa, prihvatite poraz i nastavite da se borite za svoje.

LJUBAV

Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje. Čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Prihvatite kritike i promenite neke osobine koje guše partnera.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 6. novembar 2018. Sunce pravi trigon sa sa Neptunom, Uran je u Ovnu: Ovnove čekaju promene, Bik dobro, Blizancima fin dan za ljubav.

ZDRAVLJE

Problemi sa kožom.

Škorpija

POSAO

Neko ne razume vaše poslovne ideje ili postavlja suvišna pitanja. Postupite na osnovu svojih merila. Čekajte malo bolji period koji vam nadolazi…

LJUBAV

Važno je da prihvatite značaj nečijeg prisustva. Pokušajte da ne taktizirate. Iskrenost se uvek cenila, i ceniće se.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Strelac

POSAO

Ukoliko neko osporava vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije.

LJUBAV.

Nedostaje vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom. Najčešće situaciju procenjujete subjektivno. Danas definitivno budite strpljivi.

ZDRAVLJE

Skloni ste prehladi…

 

Jarac

POSAO

Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite.

LJUBAV

Ništa ne postižete principom negacije. Uzaludno se protivite pred voljenom osobom. Nekada nešto priznajte i biće vam mnogo lakše!

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 27. oktobar 2018: Lep dan za Blizance, Jarac hrabar, Lava vodi intuicija

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

Vodolija

POSAO

Potrebno je da dobro procenite svoje mogućnosti i da donesete ozbiljnu odluku. Pokazaće se da ništa nije slučajno.

LJUBAV

Racionalno koristite svoju energiju i vreme. Planirajte emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje i lepo se provedite ovaj vikend.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate.

Ribe

POSAO

Učinili ste sve što je u vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutni poredak na poslovnoj sceni.

Pročitajte i  Dnevni horoskop za 2. novembar 2018. Mesec ulazi u znak Device, Ovan nerealan u ljubavi, Bik strog prema partneru, Blizanci uspešni.

LJUBAV.

Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima.

ZDRAVLJE

Proverite krvni pritisak.

(Dnevne.rs /besnopile.rs /Izvor: današnji dnevni horoskop)