HOROSKOP ZA 7. februar 2019. (ASTROLOGIJA)

Foto: dnevne.rs/Pixabay

Blizanci imaju ljubavni nesporazum, Devica ima problema u braku, Škorpiju očekuje bolja zarada

OVAN

Povoljan je dan za rešavanje administrativnih i formalnih pitanja. Možete da očekujete srećne okolnosti. Moguće je da vam smeta to što ne provodite dovoljno vremena zajedno sa partnerom. Povedite računa o svojim nogama.

BIK

Možete da očekujete stabilnost i priliku da postepeno napredujete. Poslovna situacija je odlično prikazana. Teško pokazujete osećanja zbog razočarenja koja ste imali u prošlosti. Vreme je da to prevaziđete. Povedite računa o bubrezima.

 

BLIZANCI

Ukoliko budete uspeli da sklopite neki dogovor ili ugovor danas, na duže staze ćete biti zadovoljni. Partner ima očekivanja od vaše veze i na neki način se trudi da vam to stavi do znanja. Čuvajte se alergija.

RAK

U poslovnom okuženju možete da očekujete neke nagle konflikte i probleme. Stanje nije onakvo kakvo ste se nadali da će biti. Došlo je vreme da saznate neke istine o vašem partneru. Pad imuniteta je naglašen.

razočarenje

Foto: Dnevne.rs/Pixabay

LAV

Ukoliko budete postpuli impulsivno, moguće je da ćete se pokajati. Pazite na svoje ponašanje na poslovnom polju. Dopada vam se osoba koja ima emocije prema vama. Uskoro ćete ući u ljubavnu vezu. Srčane smetnje su moguće.

DEVICA

Potrudite se da nađete način da promenite perspektivu i svoje mišljenje o poslovnim problemima. Ukoliko ste u braku očekuje vas malo teži dan. Moguće je da će atmosfera biti prilično napeta. Izbegavajte masnu hranu.

 

VAGA

Ukoliko ste planirali putovanje ili saradnju sa inostranstvom, možeteda očekujete da će današnji dan biti povoljan za to. Moguće je da dolazi do prekida veze u kojoj ste trenutno. Niste spremni za kompromise. Izbegavajte cigarete.

ŠKORPIJA

Očekuje vas šansa da ostvarite bolju zaradu. Moguće je da vam pomoć dolazi preko neke ženske osobe. Imate potrebu za novim dešavanjima na emotivnom polju, ali njih još nema. Razmišljate o dijeti i mršavljenju.

 

STRELAC

Moguće je da vam je potrebno da se malo distancirate od poslovnih obaveza i da se odmorite. Preispitujete dešavanja iz prošlosti i pokušavate da dođete do odgovora na pitanje da li ste sa pravom osobom. Problemi sa vidom.

 

JARAC

Vi ste vrlo odlučni i lako sprovodite u delo ideje koje imate. Možete da očekujete srećne okolnosti danas. Dopada vam se osoba koja deluje veoma originalno i slobodno. Problemi sa nervozom su mogući.

astro

Foto: nevne.rs/Pixabay

VODOLIJA

Zadovoljni ste situacijom na poslovnom planu. Možete da očekujete da će vam generalno sve ići u prilog. Uživate u avanturama i neobaveznom flertu sa osobom rođenom u vazdušnom znaku. Nervni sistem vam je osetljiv.

RIBE

Možete da očekujete da će današnji dan biti prilično miran kada je u pitanju posao. Sve ide svojim tokom. Uživate u svojoj slobodi koja vam je nedostajala jako dugo. Problemi sa kičmom. Posetite fizioterapeuta.

(Dnevne.rs /Izvor: Kurir)